Hannele Tampio

Nykyinen ammattini:

Aikaisempi ammattini: Vaihdoin ammattia lähempänä neljääkymmentä ikävuottani ja olen erittäin tyytyväinen ja onnellinen siitä.

Rajatieto on aina kiinnostanut minua ja olen lukenut jonkin verran jo nuorempanakin, mutta varsinaisesti sen piiriin olen ajautunut vasta muutama vuosi sitten. Kävin ensimmäisen reikikurssin muutama vuosi sitten ja sen jälkeen onkin tapahtunut paljon. Suomeksi sanottuna elämäni mullistui täysin ja vain hyvään suuntaan. Enkelit ovat tiiviisti osa elämääni: he auttavat ja opastavat hyvin monissa, jopa ihan jokapäiväisissä käytännön asioissa. Nykyinen työnkuvani on melko moninainen, teen erilaisia hoitoja ja keskustelen ihmisten kanssa erilaisista aiheista. Opastan asiakkaitani heidän halutessaan omatoimisissa venytyksissä sekä ilman apuvälineitä että myös apuvälineiden kanssa. Olen myös tutkinut jonkin verran ravitsemukseen liittyviä asioita ja tarpeen mukaan annan vinkkejä myös niistä hoitojen yhteydessä. Arvostan suuresti vanhaa kansanperinteeseen perustuvaa lääkintää, jota myös Frantsilan luomuyrteistä asiantuntemuksella ja ammattitaidolla tehdyt yrttiuutteet edustavat. Niissä saa helposti ja vähällä vaivalla yrttien parantavat ominaisuudet hyödykseen. Pidän myös reiki kursseja. Reiki tarkoittaa parantavan energian kanavointia.

Syyskuun 2003 alusta lähtien vuokraan myös koulutus- , kokous- ja hoitotilaa Tampereen keskustassa Aurinkotalossa. Aurinkotalo sijaitsee Väinölänkadulla Tammelantorin lähellä.

Yhteyden saat parhaiten puh. 0400-799 368 tai sähköposti hannelet@kolumbus.fi