Olli

Tervehdys kaikille!

Tiedontalon homma tuli meikäläiselle erilaisten "sattumien" tuloksena ja olen tehnyt sitä harrastusluonteisesti oman työn ohessa. Nyt on tullut vuosi täyteen ja Tiedontalon toiminta jatkuu huhtikuun 2004 alusta Penan Tupa Ry:n nimissä Pentin johdolla. Allekirjoittaneella alkaa uudet haasteelliset tehtävät. Tiedontalon nettisivuja pidän yllä edelleen.

Olen varmaan koko ikäni ollut jollakin lailla tietoinen näistä henkimaailmankin asioista ja monet tämän planeetan tavat ja tottumukset ovat vaikuttaneet meikäläisestä jotenkin ihmeellisiltä. Kuitenkin tämä yhteiskunta korkeakouluineen ja yritysmaailman lakeineen vieraannuttaa näistä asioista varsin tehokkaasti. 1990-luvun loppupuolella aloin kiinnostua vaihtoehtoisten energiamuotojen tutkimuksesta ja sitä kautta päädyin syksyllä 1998 tekemisiin tulevia maapallolla tapahtuvia muutoksia koskevien teorioiden kanssa. Suurin ongelma asian sisäistämisessä oli oppia aktiivisesti unohtamaan suuri osa niistä "totuuksista", joita oli koulussa opetettu. Samalla pääsin myös eroon monista itseäni vaivanneista ristiriitaisuuksista ja tällä hetkellä tunnen olevani oikealla tiellä ja tekeväni juuri sitä mitä varten olen tänne tullutkin. Meikäläisen nimeen saattaa törmätä myös asiayhteyksissä Elcat-sähköautot, rakenteinen dokumentointi (SGML/XML) ja puukaasuautoilu.

Tiedontalon myötä olen oppinut paljon uutta tuleviin muutoksiin liittyvästä "pehmeämmästä" puolesta, muun muassa energiahoidoista. Tässä hommassa tuntuu oppivan koko ajan uutta ja kokonaisuudesta puuttuvia palasia putoilee paikoilleen pikku hiljaa. Mielestäni aika hyvän käsityksen ihmiskunnan nykytilanteesta, siihen johtaneista tapahtumista ja todennäköisestä tulevaisuudesta saa lukemalla näiltä Tiedontalon sivuilta löytyviä kanavoituja viestejä osoitteesta www.tiedontalo.net/viestit.htm. Niissä on paljon tietoa tiiviissä paketissa ja viestejä kannattaakin lukea ajatuksella useampaan kertaan. Kannattaa myös osallistua aiheeseen liittyvään nettikeskusteluun osoitteessa http://groups.yahoo.com/group/tiedontalo/.

Tiedontalon nettisivuasioihin liittyen yhteyttä voi ottaa parhaiten sähköpostiosoitteeseen olli.taina@luukku.com