S333: Valitse tulevaisuutesi - Valo vai Pimeys? (2.3.2010), kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/Choose-your-Future---Light-or-Dark.shtml, suomentanut Olli)

Teidän planeettanne ja todellisuutenne on muuttumassa suuremmalla tavalla kuin voitte ehkä kuvitellakaan ja silti teillä on vielä aikaa harkita kaikkia vaihtoehtojanne ennen kuin koittaa hetki, jonka jälkeen paluuta ei enää ole. Tämä koskee kaikkia teitä Maapallolla eläviä edustittepa te sitten Valoa, Pimeyttä tai jotain siltä väliltä.

Pimeyden edustajilla on edessään valtava haaste päättää siitä, että vaihtaisivatko he puolta ja liittyisivät Valon edustajien joukkoon. Tulevina päivinä yhä lisääntyvien kaikkien havaittavissa olevien todisteiden pitäisi auttaa heitä tämän päätöksen tekemisessä. Mutta tehkää päätöksenne nopeasti, sillä kun tämä mahdollisuuden ikkuna aukeaa, niin se ei ole avoinna kovin kauan.

Te Pimeyden ja Valon välillä olevat, mikä on ongelmanne? Siirtykää reilusti Valon puolelle, sillä se on teidän ainoa pelastuksenne. Pimeyden edustajat eivät voi tarjota teille muuta kuin valheita ja sekamelskaa, pimeyttä ja pahuutta. Tulevina päivinä te tulette näkemään yhä enemmän sen, kuinka vähän pimeyden voimilla on enää valtaa.

Hyvät Valon edustajat, tehän kuljette Valoisuuden ja Rakkauden polkua kohti Rauhaa ja Loistoa, vai kuinka? Kyllä, mutta sitä ennen on vielä paljon tehtävää. Kun pysäytystila on päättynyt ja teidät on sijoitettu valitsemaanne paikkaan, niin on paljon tehtävää, sillä meidän täytyy rakentaa Valon ohjaama todellisuus, jossa jokainen voi kasvaa Henkisesti, kun Pimeys on lopultakin poistettu sen jälkeen, kun sen edustajat ovat käyttäneet paljon negatiivista energiaansa yrittäessään saattaa voimaan pahuuteen ja ahneuteen perustuvaa "uutta maailmanjärjestystään". Nyt teillä on aika laatia omat toimintasuunnitelmanne, kertoa lähimmäisillenne kuinka paljon te rakastatte heitä ja nauttia mahdollisimman paljon kaikista elämän myönteisistä puolista. Eläkää jokainen päivä kuin se olisi viimeisenne, mutta en tarkoita tällä huumaavien aineiden, seksuaalisen hurjastelun ja äänekkään musiikin leimaamaa riehakasta juhlintaa. Tarkoitan sitä, että ottakaa kaikista myönteisistä teoistanne irti kaikki mahdollinen onnellisuus ja ilo, sillä kun todellisuutenne muutokset tapahtuvat, niin parhaiten te muistatte "vanhan todellisuutenne" viimeiset päivät.

Niille ihmisille, jotka haluavat tietää, että milloin nämä muutokset tapahtuvat teidän kalenterinne määrittämän aikakäsityksen mukaisesti, sanon, että olkaa kärsivällisiä. Roomaa ei rakennettu päivässä, mutta Herculaneum tuhoutui hyvin lyhyessä ajassa. Tuntemanne historian aikana ei ole tapahtunut mitään nyt tulossa olevien muutosten laajuista mullistusta, joten teillä ei ole selkeää käsitystä siitä, että mitä kaikkea tulee tapahtumaan.

Muutosta tapahtuu jo nyt. On esiintynyt maanjäristyksiä ja tsunameita ja näitä on tulossa lisää sekä myös oikullisia sääilmiöitä. Sitten taivaallenne ilmestyy toinen aurinko enkä osaa arvioida sitä, että millaisten tekosyiden avulla teidän pimeyden edustajien hallitsemat tiedotusvälineenne aikovat selittää sen. Kun te olette nähneet toisen auringon, niin tiedätte, ettei enää ole paluuta vanhaan.

Älkää miettikö asiaa päivinä ja viikkoina, mutta tietäkää se, että toinen aurinko on vahvistus sille, että tulee tapahtumaan "Jotakin Suurta", jonka myötä teidän elämänne muuttuu lopullisesti. Sitten te voitte päättää sen, kuinka hyvän tai huonon tulevaisuuden te itsellenne haluatte. Valo on Hyvä, Pimeys on Paha. Se on asian ydin teille kaikille. Valitkaa oma tulevaisuutenne, mutta tehkää se nopeasti, on minun neuvoni teille.

Että näin ...