S333: Koko maailma on näyttämö (9.4.2010), kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/All-the-World-is-a-Stage.shtml, suomentanut Olli)

Tervehdys Rakkaat Ystävät,

Jokaisen ihmisen tilanne on erilainen ja näin ollen heidän ongelmiinsa ei ole olemassa yleispätevää ratkaisua tyyliin "yksi koko sopii kaikille". Mutta minä tiedän, että monet Maapallon ihmiset ovat nyt havahtumassa huomaamaan, että heidän työnantajansa on ainakin jossain määrin Pimeän Energian hallitsema organisaatio, ja he ovat alkaneet inhota työtään. Kaikki eivät kuitenkaan voi erinäisistä syistä johtuen noin vain jättää työpaikkaansa ja alkaa tehdä jotain muuta, mutta monet haluaisivat kovin mielellään tehdä niin. Teidän yhteiskuntienne rakenne on sellainen, että jos näistä organisaatioista poistuu liian paljon ihmisiä, niin ne eivät enää säily toimintakykyisinä. Nykytilanteenne ja se, kuinka niin kutsuttu Illuminati hallitsee teitä kaikkia, on muotoutunut tuhansien vuosien aikana. Näin on käynyt siksi, että Illuminatia ei potkaistu ulos heti alkuvaiheessa eikä missään myöhemmässäkään sopivassa vaiheessa, koska ihmiskunta ei kiinnittänyt asiaan huomiota.

Kyseessä on kuin tiiliseinä, joka sortuu, jos siitä poistetaan liian monta tiiltä. Mutta emmekö me halua juuri sitä? Kyllä, me haluamme teidän nykyisten järjestelmienne luhistuvan, mutta hallitulla tavalla. Haluttu tulos saavutetaan parhaiten Hengellisen Hierarkian avustuksella ja siksi me pyydämmekin teitä olemaan kärsivällisiä vielä hetken aikaa, kunnes "rattaat ja pyörät" kääntyvät sopivaan asentoon ja todellinen suurta järkytystä ja syvää kunnioitusta aiheuttava tapahtuma käynnistyy.

Jos te kaikki jättäisitte työpaikkanne nyt, niin se ei edesauttaisi tätä prosessia, sillä se käynnistäisi ennenaikaisen sortumisen ja aiheuttaisi kanssaihmisillenne vaikeuksia ja silti pimeyden edustajat olisivat edelleen keskuudessanne ettekä pääsisi heistä eroon. Monilla teistä on perhe, jonka toimeentulo riippuu teidän palkastanne eikä tätä tilannetta voi muuttaa kovin helposti.

Mutta monilla teistä tilanne on siis se, että olette sidoksissa pimeyden voimien hallitsemalle organisaatiolle tekemäänne työhön, jota te vihaatte. Kysykääpä itseltänne, että vaihtaisitteko paikkaa Afrikassa kaakaoviljelmällä työskentelevän kymmenvuotiaan lapsen kanssa, joka kiipeilee puissa ja poimii kaakaopapuja kymmenen tuntia päivässä, tai samanikäisen intialaisen tai nigerialaisen lapsen kanssa, jonka on elääkseen etsittävä ruokaa kaatopaikalta? Myös he ovat huono-osaisia eikä heillä todellakaan ole vaihtoehtoja, vaan he ovat juuttuneet keskelle köyhyyttä ja kurjuutta. Jos te olette masentuneita siitä, mitä teidän on olosuhteiden pakosta tehtävä, niin ajatelkaapa niitä monia kanssaihmisiänne, jotka ovat paljon teitä huonommassa asemassa.

Kun me sanomme, että muutokset ovat tulossa eikä siihen mene enää kauaa, niin juuri sitä me tarkoitamme. Mutta monet teistä tutkivat kalentereitaan ja kellojaan ja pohtivat, että milloin se mahdollisesti tulee tapahtumaan ja miksei se ole jo tapahtunut. Minä sanon teille vielä kerran, että tilanne on hallinnassa ja se etenee hyvin, eikä muutosten alkamiseen mene enää kauaa.

Ammattinne vaihtamiseen verrattuna koko planeettanne muuttaminen perusteellisella tavalla on niin monimutkainen ja valtava tehtävä, että se täytyy tehdä kerralla oikein. Siihen liittyy suuri määrä olentoja, jotka tällä hetkellä odottavat toimintakäskyä planeettanne lähistöllä. Lisäksi se riippuu tietyistä planetaarisista asemista muissa tämän maailmankaikkeuden osissa. Tavoitteena on muutos, joka toisi Maapallolle uuden ja aiempaa suotuisemman ympäristön ja poistaisi kaikki saasteet ja pimeyden. Tulee esiintymään maailmanlaajuisia geofyysisiä tapahtumia, jotka ovat merkkeinä muutoksista, mutta jos tutkitte asiaa tarkemmin, niin voitte huomata näiden muutosten jo alkaneen. Paine kasvaa ja nämä ovat vain alkuvaiheen pieniä tapahtumia ja suuremmat tapahtumat ovat vasta tulossa.

Jos kaikki muutokset tapahtuisivat yhdellä kertaa, niin tulos ei olisi sellainen kuin haluamme sen olevan. Näin ollen muutokset voimistuvat nyt hitaasti mutta kiihtyvällä tahdilla, jotta haluttu tulos saavutettaisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Muutoksen edistymistä ei voida mitata tunneissa, päivissä ja viikoissa, koska ainoa merkitsevä tekijä on koko projektiin kuluva aika eikä Maapallon pyörähdysten määrä, jonka perusteella te mittaatte ajan kulumista. Tarkkailkaa taivasta, Maapalloa ja eläimiä, sillä tällä tavoin te voitte nähdä merkkejä siitä, kuinka muutokset etenevät.

Sitten koittaa suurta järkytystä ja syvää kunnioitusta aiheuttavien tapahtumien ensimmäinen päivä eikä teillä ole enää pienintäkään epäilystä siitä, että planetaaristen muutosten aika on käsillä. Nämä tapahtumat tulevat säikyttämään monia ihmisiä. Ne tulevat vaikuttamaan yhtäläisesti myös pimeyden edustajiin, sillä minkäänlaiset rahasummat eivät voi estää heitä kokemasta näitä tapahtumia yhdessä muiden ihmisten kanssa.

Samoin kuten me täällä Hengellisessä Hierarkiassa, niin myös kaikki te olette näyttelijöitä tällä valtavalla näyttämöllä ja siihen saakka, kunnes tulee teidän hetkenne esittää oma roolinne näytelmässä, teidän on parasta jatkaa elämäänne totuttuun tapaan ja pitää matalaa profiilia. Kun suuret asiat sitten tapahtuvat, niin te tiedätte, että teidän esityksenne aika on koittanut. Jos edustatte pimeyttä jollakin tavoin, niin käyttäkää tämä jäljellä oleva aika viisaasti ja siirtykää valon kannalle, koska sillä tavoin te ja perheenne saatte itsellenne paremman tulevaisuuden.

Tämä viesti on kohdistettu ensisijaisesti ihmisille, jotka eivät edusta pimeyttä, mutta jotka työskentelevät enemmän tai vähemmän pimeyden voimien hallitsemissa organisaatioissa eivätkä pidä siitä tavasta, jolla yhteiskunta pakottaa heidät työskentelemään. Jos sinä hyvä lukija olet jollakin tavalla osallinen kieroihin ja halpamaisiin toimiin, jotka vahingoittavat ihmisiä taloudellisesti tai fyysisesti, niin siinä tapauksessa tilanne on toinen ja sinun olisi syytä vakavasti harkita siirtymistä pimeydestä valon kannalle ennen kuin on myöhäistä.

Että näin ...