S333: Jumalan vapaaenergia - 11.2.2010, kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/by-vince/God-s-Free-Energy.shtml , suomentanut Olli)

Sähkö on kiehtova energiamuoto. Nikola Tesla osoitti kuinka hieno ja kehittynyt energiamuoto sähkö voisi olla jopa teidän kolmannen ulottuvuuden maailmassakin. Teslaa ei motivoinut raha vaan sähkön olemus ja kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet ihmiskunnan hyvinvoinnin lisäämiseksi. Valitettavasti hän tarvitsi rahaa tutkimuksiensa edistämiseen ja niinpä hänen täytyi vierailla "hattu kourassa" pankkiirien luona ja siitä alkoikin Teslan alamäki ja samalla sammui yksi keskeinen vapaaenergiateknologian tutkimushaara.

Kolmannessa ulottuvuudessa sähköllä ja magnetismilla on tietyt ominaisuudet ja tietyt taajuudet samoin kuin korkeammissa ulottuvuuksissakin. Mutta korkeammissa ulottuvuuksissa atomirakenne on hienojakoisempi ja avoimempi ja siksi nämä taajuudet ovat korkeampia.

Jossakin vaiheessa siirtyessänne kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen ulottuvuuteen teidän käyttämänne sähkö tulee muuttumaan, kun vanhat totutut taajuudet eivät enää ole riittäviä. Teidän ei tarvitse kantaa huolta siitä, että kuinka tämä toteutetaan, sillä muutos tapahtuu teidän toiminnastanne riippumatta ja te tulette saamaan käyttöönne uudet kojeet ja laitteet.

"Viitossähkö", jos sallitte minun käyttää tätä termiä, on paljon kätevämpää kuin se sähkö, johon te olette tottuneet. Siinä on sisäistä älykkyyttä. Kun te nykyään tarvitsette johonkin toimintoon monimutkaisen piirilevyn mikropiireineen ja muine komponentteineen (tämän syvemmälle teknisiin asioihin en aio tällä kertaa mennä), niin "viitossähköllä" saadaan aikaan sellaisia toimintoja, joista teidän tiedemiehenne voivat vain unelmoida. Ja jos voisitte kurkistaa vielä viidennettäkin korkeampiin ulottuvuuksiin, niin te olisitte täysin ymmällänne siitä, mitä kaikkea teknologialla voidaan tehdä.

Korkeammissa ulottuvuuksissa ajatuksen ja aikomuksen voimaa käytetään luomaan konkreettisia esineitä tavalla, joka on teille enimmäkseen tuntematon. Korkeampien ulottuvuuksien olennot voivat materialisoida eteensä ajatuksissaan luomansa kappaleen ja muokata sitä edelleen samalla tavalla. Kyseessä on siis ajatuksen avulla luominen, joka on aivan todellinen menetelmä. Tavallisen kolmannen ulottuvuuden ajatuksen avulla ei pystytä materialisoimaan kappaleita, vaikkakin hyvin kehittyneet kolmannessa ulottuvuudessa elävät ihmiset ovat tehneet kokeita tämän menetelmän parissa ja saavuttaneet jopa jonkin verran tuloksiakin. Nykyisessä todellisuudessanne tämä ei kuitenkaan ole helppo asia toteuttaa eikä menetelmä toimi luonnollisesti.

Jeesus nasaretilainen käytti kuitenkin tätä menetelmää eläessään Maapallolla noin 2000 vuotta sitten. Saavuttuaan korkeammista ulottuvuuksista hän pystyi tuomaan tämän kyvyn mukanaan kolmanteen ulottuvuuteen, joten kysymys ei ollut mistään taikatempusta. Asiaan ei siis liittynyt mitään taikurin hattua tai taikasauvaa vaan ainoastaan Jeesuksen oma luonnollinen luova ajatusprosessi, jonka hän oli tuonut mukanaan korkeammista ulottuvuuksista kolmanteen ulottuvuuteen.

Kerron nämä asiat teille, vaikka tiedän planeetallanne asuvien pimeyden edustajien puuhastelevan näiden asioiden parissa ja jopa saavuttaneen jonkin verran tuloksiakin. Mutta kaikeksi onneksi he eivät tule pääsemään alkeellista tasoa pidemmälle, koska he eivät noudata Valon periaatteita!

Nikola Tesla siirsi sähköä ilmassa salaman kaltaisina välähdyksinä ja jotkut maailmanne ihmiset tekevät näin yhä edelleen. Pidemmälle kehitettynä Teslan luoma teknologia olisi lopulta tuonut teidän kaikkien käyttöön todellisen ja aidon langattoman sähkön eivätkä laitteet olisi tarvinneet toimiakseen minkäänlaista tuntemanne kaltaista mukana kuljetettavaa akkua. Tämän teknologian avulla sähkölaitteet olisivat saaneet ilmaista energiaa, mikä olisi ollut Jumalan teille antama oikeus. Mutta maailmanne pankkiirit ja pimeyden periaatteita noudattaneet hallitsijat päättivät riistää koko maailman väestöltä rahat pois ja päättivät, että ihmisten on maksettava sähköstä ja muusta energiasta olipa heillä sitten varaa maksaa tai ei.

Laivaa ohjaavat siis typerykset, sillä kaikki niin kutsutun Illuminatin jäsenet ovat typeryksiä ja heidän apulaisensa ja käskyläisensä ovat pelon ohjaamia typeryksiä. No, eipä haukuta heitä tämän enempää, sillä he tietävät asian itse parhaiten, koska heillä on kuten teilläkin sisällään Jumalan kipinä, vaikkakin edelleen todella syvälle hautautuneena.

Rakkaat ystävät, pian, hyvin pian te pääsette eroon näistä elämäänne jäytävistä rasitteista. Sitten te tulette saamaan kaiken sen, mitä Jumala on tarkoittanut teillä olevan ja yksi näistä asioista on ilmainen ja kaikkialla vapaasti käytettävissä oleva sähkö. Se on ympäristöystävällistä, turvallista ja tulee korvaamaan kaikki tällä hetkellä käyttämänne vahingolliset ja vaaralliset energiamuodot. "Viitossähköä" voidaan tuottaa monella eri tavalla hyvin helposti, mutta en aio kertoa niistä nyt sen enempää, sillä pimeyden edustajat ovat edelleen kuulolla. Melko pian te kaikki tulette näkemään ja kokemaan Jumalan vapaaenergian ihanuuden.

Että näin.....