S333: Uudet energiat - 14.2.2010, kanavoinut Vince

(http://s333channellings.blogspot.com/ , suomentanut Olli)

Tulen seuraavien viikkojen aikana kertomaan teille monia asioita, joista monet tulevat hämmästyttämään teitä. Todellinen totuustesti kertomilleni asioille on se, että näettekö te kertomani asioiden toteutuvan. Vince, voit olla varma, että me luotamme sinun kykyysi toimia kanavana ja välittää viestimme täsmällisesti ja henkisesti oikealla tasolla.

Okei Vince, tehkäämme siis parhaamme.

Planeettanne ilmakehään syötetään nyt erilaista energiaa ja tiedän, että te alatte tuntea ilmassa olevan jännitystä. Vince, minä tunnen sinut todella hyvin, paljon paremmin kuin uskotkaan ja tiedän, että yli 30 vuotta kestäneen henkisen koulutuksesi tuloksena et innostu liikaa. Mitkään tapahtumat eivät innosta sinua liikaa, mutta alat nyt päästä käsiksi siihen tiettyyn värähtelyyn, joka ennakoi tulossa olevia asioita.

Tiedän, että olette lukeneet monia niin sanottuja kanavoituja viestejä, joista jotkut ovat totuudenmukaisia ja muut harhauttavaa tietoa. Jopa monista totuudenmukaisista viesteistä on tullut latistuneita ja tylsiä, koska ne ovat vähitellen muuttuneet "mauttomaksi puuroksi". Mutta aivan viime päivinä te olette huomanneet uuden ajan alkaneen muutaman tasokkaan kanavoijan ja muun muassa minun ja Vincen välisen yhteistyön kautta.

Teidän yhteiskuntanne ohjaimissa on valehtelijoita. Jokaisen maan hallinto, jokainen teollisuudenala ja lähes kaikki jokapäiväiseen elämäänne liittyvät instanssit ovat näiden pimeyttä edustavien kirppujen ja täiden saastuttamia. Useimmat ihmiset ovat täysin tiedottomia siitä, kuinka heidän elämäänsä manipuloidaan siten, että he luovuttavat pois suuria summia rahaa ja oman vapautensa, jotta nämä pimeyttä edustavat ihmishyönteiset pystyvät pitämään yllä varallisuutensa ja muun kansan köyhänä. Köyhyys on erilaista "länsimaissa" ja "kolmannessa maailmassa", mutta köyhyyttä se on silti kummassakin.

Köyhyyttä on se, jos asut G7-ryhmään lukeutuvassa valtiossa ja joudut luopumaan asunnostasi maksukyvyttömyytesi takia samoin kuin se, jos asut kiinalaisessa tai intialaisessa hökkelikylässä eikä sinulla ole varaa ostaa ruokaa. Jumalan määräyksen mukaan teidän kaikkien tulee saada jokapäiväiset hyödykkeenne, jotta te voitte kohdistaa tarmonne henkiseen kehitykseenne ja rakentaa yhteiskuntanne sellaiseksi, että myös muut voivat edetä henkisessä kehityksessään. Mutta nämä ahneet pimeyttä edustavat "hyönteiset" kaappasivat teidän todellisuutenne ja tekivät siitä oman pelikenttänsä, jossa teidän niskaanne sysätään vuosittain aina yhä lisää veroja ja muita maksuja.

Pimeyden voimia vastaan käymämme "pelin" tässä vaiheessa me voimme tyytyväisinä todeta omien päämääriemme saavuttaneen nyt enemmän jalansijaa. Pimeyden joukkojen ote alkaa lipsua ja he alkavat pikkuhiljaa ajautua sivuraiteelle. Me kiihdytämme tapahtumien etenemistä, joten tilanne on samanlainen kuin me ampuisimme vesitykillä vettä ja tennispalloja kohti liukastelevia vastustajia, jotka yrittävät epätoivoisesti ottaa palloja kiinni, mutta kompuroivat yhä enemmän, kun me lisäämme koko ajan veden virtausnopeutta. Tällaisena me voimme kuvata tilannetta teille helppotajuisesti, mutta kuitenkin riittävän havainnollisesti. Eli muutos on nyt selvästi etenemässä.

Prosessi etenee eikä sillä ole mitään tiettyä päättymispäivää!!! Vaikkakin aiemmin me laadimme tapahtumille jonkinlaisen aikataulun ja sen perusteella asetettiin joitakin tavoitepäivämääriä, niin ne eivät koskaan toteutuneet. Jotkut asiat viivästyivät todella paljon ja toiset etenivät paljon nopeammin kuin me olimme kuvitelleet.

Ylösnousemus on jatkuva prosessi ja se kestää ennalta määräämättömän ajan. Se ei ole tapahtuma, joka tapahtuu jonakin tiettynä päivänä vuonna 2012 tai jonakin muuna vuonna. Sitä ei voi mitata lineaarisessa ajassanne, sillä kuten te tiedätte, niin aikaa ei ole olemassa. Ajalla mitataan valon ja pimeyden määrää niiden näyttäessä kiertävän maailmaa ja se on juuri tämä tekijä, jonka hyödyntämisen pimeyttä edustavat hallitsijanne huomasivat olevan tehokas keino ihmiskunnan hallintaan. Todellisuudessa Menneisyys, Nykyisyys ja Tulevaisuus ovat kaikki NYT-hetken erilaisia olemuksia eivätkä erillisiä asioita. Kolmannessa ulottuvuudessa elävien ihmisten on vaikea ymmärtää tätä, mutta vihdoinkin te olette alkaneet hieman hahmottaa tätä kokonaisuutta.

Tätä kirjoitettaessa sotavoimat tappavat yhä enemmän ihmisiä Afganistanissa tavoitteenaan hankkia itselleen unikkoviljelysten täydellinen hallinta, jotta pahassa rahapulassa olevat pimeyttä edustavat tahot voisivat kontrolloida unikoista jalostettavien huumeiden katukauppahintoja. Armeija turvaa tuotteiden kuljetuksen länsimaihin ja CIA ja MI6 hoitavat jakelun ja operaation rahallisen puolen. Mutta seuratessanne tilannetta televisiouutisista teille kerrotaan, että armeija ottaa viljelmät haltuunsa ja tuhoaa koko tuotannon. Voitte olla varmoja siitä, että tämä tiedotusvälineiden välittämä näkemys EI OLE totuus, vaan operaatio on jatkoa sille toiminnalle, johon Britannian hallitukset ovat osallistuneet jo monien vuosisatojen ajan. Ja se on todella SYNKKÄÄ toimintaa.

Tässä kaikki tällä kertaa ja jatkossa lisää...

S333