S333: Pienistä puroista kasvaa suuri virta - 15.2.2010, kanavoinut Vince

(http://s333channellings.blogspot.com/ , suomentanut Olli)

Rakkaat ihmiset,

MINÄ OLEN David S333, jolla nimellä haluan itseäni kutsuttavan teidän aineellisessa maailmassa. Tulen paikasta, jota te ette voi tällä hetkellä nähdä, mutta kuitenkin olen kiinnostunut siitä, että te voitte hyvin.

Teidän keskuudessanne näyttää olevan paljon ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita siitä, mitä taivaillanne tapahtuu. He eivät myöskään tiedä sitä, että mitä siellä tapahtuu. Koko tuntemanne historian suopein tapahtuma on koittamassa ja silti teidän televisio-ohjelmanne näyttävät saavan kaiken huomionne ja taivaillanne olevat Tähtilaivaston alukset jäävät täysin huomiotta.

Meidän täytyy kysyä itseltämme, että miksi on näin ja olemme päätyneet siihen tulokseen, että kyseessä on hyvin tyypillinen kolmannessa ulottuvuudessa elävän ihmiskunnan juttu. Te määrittelette oman elämänne toisten ihmisten mukaan, jotka haluavat vain kerätä teiltä rahat pois omiin taskuihinsa. Miksi kyntää pelto itse, kun voi ryövätä toisia?

Ellette satu kuulumaan onnekkaaseen pienen pieneen vähemmistöön, niin teidän on pakko sopeutua jokaisella elämän alueella ulkopuolelta asetettuihin puitteisiin heti syntymästänne lähtien. Jopa valtavirrasta sivuun siirtyvät ihmisetkin toteuttavat ennalta hyväksyttyä käyttäytymismallia. Te olette ottaneet kaikki ne rokotukset, jotka "he" haluavat teidän ottavan ja ne aiheuttavat monia terveydellisiä ongelmia elämänne myöhemmissä vaiheissa.

Te menette kouluun oppiaksenne asioita ja lukemisen, kirjoittamisen ja laskennon perustaitojen lisäksi teille opetetaan asioita, jotka ovat hyvin kaukana totuudesta. Nykyiset käsityksenne menneen ajan tapahtumista ovat tulkintoja, jotka valtaapitävä eliitti haluaa teidän uskovan eivätkä ne kerro kaikkea siitä, mitä todella tapahtui. Kaikki suurimmalle osalle teistä opetettava tieto on turmeltu vain varjoksi siitä, mitä se oikeasti on. Tekniikan alan tietoutta opetetaan esimerkiksi insinööreille ja tutkijoille tavalla, joka muovaa oppilaat tiettyyn rooliin yhteiskunnassa eikä siten, että syntyisi uusia ihmiskuntaa hyödyttäviä keksintöjä. Teidät valmistellaan toimimaan osana sitä koneistoa, jonka kautta osuuden jokaisen hankkimista tuloista itselleen haluavat "verenimijät" voivat kartuttaa omia pankkitilejään.

Ottakaamme esimerkiksi miehen tai yhtiön, joka osti auton ja alkoi kuljettaa sillä tavaraa palvellen asiakkaita ja hankkien itselleen tuloja. Ennen kyseessä oli hyvin suora ja reilu toiminta, mutta nyt valtaapitävä eliitti on tehnyt siitä sekavan. Nyt auto täytyy hankkia "rahoituksella" tai "liisauksella" ja kaikkeen toimintaan vaaditaan "laadunvarmistussopimuksia", uhkasakkoja ja moninaisia muita sopimuksellisia velvoitteita. Tämä on selkeä merkki yhteiskunnasta, jota hallitsee JOKU MUU kuin te itse.

Menneet ovat ne ajat, jolloin ostaja ja myyjä sopivat yhdessä päämäärästä, löivät kättä päälle ja elämä oli leppoisaa. Toiminta oli rehellistä ja henkistä, mutta tällainen toiminta ei sovi rahan ohjaamien huijareiden pyörittämään maailmaan. Niinpä nyt tarvitaan erittäin ankaria ja yksityiskohtaisia sopimuksia, toimilupia, vuokrausta ja paljon muuta velvoittavaa hölynpölyä, kun ennen riitti yksinkertainen ja rehellinen sopimus. Tällä tavoin nämä huijarit sotkevat asioita siten, että he voivat napata joka välistä siivun omaan taskuunsa.

Nykyään internetissä voi vertailla erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja huijarit ovat saaneet ihmiset käyttämään erilaisia luottokortteja, vakuutussopimuksia, pankkitilejä, asuntolainaa ja monia muita rahoituksellisia kikkoja, joista ihmiset kehuskelevat toisille löytäneensä todella hyvän tarjouksen. No, me voimme kertoa teille sen, että nämä tarjoukset eivät ole kovin hyviä. Ne vaikuttavat edullisilta, mutta vievät aina pienen siivun teidän taskustanne huijareiden taskuun.

Skottilaisilla on sanonta "Many a Mickle makes a Muckle", joka tarkoittaa, että suuresta määrästä pieniä rahasummia kertyy suuri rahasumma. Huijarit ovat miettineet asian huolellisesti ja rakentaneet järjestelmiä, jotka toimivat kokonaisuudessaan siten, että lopulta heillä on enemmän rahaa ja teillä vähemmän, vaikkakin asia näyttää pintapuolisesti katsottuna olevan juuri päinvastoin.

On syytä tarkastella myös kirkkoja. Muutamat planeettanne vauraimmat organisaatiot ovat uskonnollisia organisaatioita tai kirkkoja, joilla on paljon omaisuutta ja suuri määrä osakkeita ja muita arvopapereita. Kaikki tämä vauraus on jollakin tapaa kerätty kirkon jäseniltä, mutta kenen hyödyksi? No, eipä taatusti ainakaan kirkon jäsenten eduksi.

Tarkastellessamme näitä teidän maailmanne ilmiöitä me ihmettelemme sitä, että kuinka te olette antaneet huijata itseänne tällä tavoin jo tuhansien vuosien ajan? Se on tapahtunut siten, että te ette ole ottaneet vastuuta asioistanne omiin käsiinne, vaan te olette pyytäneet neuvoa pimeyden edustajilta ja he ovat antaneet teille neuvoja, jotka eivät ole olleet teidän kannaltanne parhaita mahdollisia.

Haluan kertoa tänään tästä asiasta, sillä haluan yhä useamman ihmisen riisuvan silmälappunsa. Nyt on nopeassa tahdissa lähestymässä sarja tapahtumia, joiden myötä Maapallo palaa takaisin Jumalalliselle polulleen ja samalla tavoin kuin Jeesus aikanaan ajoi rahanvaihtajat ulos temppelistä, niin rahan kanssa puuhastelevat huijarit tullaan monien muiden ihmisten ohella näiden tapahtumien myötä poistamaan Maapallolta.

Jos te voitte alkaa ymmärtää sitä, mitä teille on tehty jo vuosituhansien ajan, niin on vielä toivoa siitä, että te voitte liittyä mukaan siihen Ylösnousemusprosessiin, jonka jotkut teidän veljenne ja sisarenne tulevat käymään läpi saavuttaessamme tämän nykyisen jakson päätepisteen. Jos tämä viesti saa yhdenkin ihmisen heräämään ja kampeamaan itseään ylös tästä nykyisestä harhakuvitelmien kuopasta, niin sitten tämä viesti on ollut hyödyllinen. Mutta ehkäpä tämä viesti saa useammankin ihmisen heräämään, ehkäpä paljonkin useampia ja se olisikin jo todella hyvä juttu.

Viisastukaa ystäväni, sillä vielä on hieman aikaa jäljellä, mutta ei enää kovin paljoa.

Että näin ...

David S333