S333: Harhautukset - 16.2.2010, kanavoinut Vince

(http://s333channellings.blogspot.com/ , suomentanut Olli)

Tällä kertaa aiheenamme on harhautukset.

Hyvä lukija, kuka sitten oletkaan, niin tiedätkö, että sinun aivotoimintasi ja mielesi on varastettu. Tätä asiaa ei voi kertoa helpommalla tavalla ja "varastettu" on aivan oikea sana kuvaamaan asian tilaa.

Tarkastelkaamme nykyistä elämääsi syntymästäsi nykypäivään. Toisin kuin auton, tietokoneen tai yksinkertaisen ruohonleikkurin mukana tulee myös käyttöohjekirja, niin sinun mukanasi sellaista ei tullut, vai tuliko? Vaikka kuinka koluaisit kaikki laatikkosi, niin et löydä sellaista eikä sellaista annettu vanhemmillesikaan, joten sinun on pakko vain luottaa siihen pieneen osaan Jumalallisuutta, joka kätkeytyy syvälle sisääsi, ja sinun täytyy vain yrittää pitää elämäsi oikealla raiteellaan ja sanoisinpa, että monet teistä etsivät oikeaa suuntaa yrityksen ja erehdyksen kautta.

Sisälläsi majaileva pieni pala Jumalaa tekee sinusta Jumalallisen yksilön. Totta on, että todellisten henkisten kykyjen löytäminen vaatii usein pitkän ajan, mutta sinulla on mahdollisuus kivuta jopa kaikkein korkeimmille tasoille. Mutta kun istut baarissa, niin olosi ei tunnu kovinkaan henkiseltä. Sama juttu, kun istut katsomassa sotaelokuvaa, pelaat Las Vegasissa tai shoppailet, niin silloinkaan olo ei tunnu kovin henkiseltä, vai kuinka? Ja nyt kerron sinulle, miksi näin on.

Teidän maailmaanne hallitsevat roistot, huijarit ja valehtelijat, jotka haluavat vain riistää teiltä kaikki rahanne nyt ja myös kaikki mahdolliset tulevat ansionne. He pitävät teitä jatkuvassa otteessa, sillä joka kerta kun käytätte rahaa vaikka ihan pienenkin summan, niin osa siitä menee valtaapitävän eliitin taskuun. Tällä tavoin he ovat rakentaneet teille todella nerokkaan vankilan, jossa te tunnette olevanne vapaita ja luulette elävänne demokratiassa ja uskotte tiedotusvälineiden uutisoivan teille todellisista ja aidoista asioista ja luulette, että kun äänestätte seuraavissa valtiollisissa vaaleissa, niin teillä on todellinen mahdollisuus vaikuttaa asioihin. No, onhan se näinkin, mutta ei teidän eduksenne, vaan valtaapitävän eliitin eduksi.

Halpoja huumeita ja viinaa, wau, eikös olekin hienoa? Kaksi viikkoa Las Vegasin kasinoissa pihvejä syöden ja viinaa juoden. Sehän se on vapautta Amerikan ja muun "sivistyneen" maailman malliin. Te olette vapaita tekemään mitä tahdotte ja niin tehdessänne järjestelmää pyörittävät pimeyttä edustavat "torakat" vievät kaikesta pienen siivun omiin taskuihinsa.

Oletteko koskaan ajatelleet sitä, että miksi he ovat rakentaneet teille tällaisia ajanvietepaikkoja? No siksi, että siellä vierailevat ihmiset unohtavat hetkeksi ikävän ja onnettoman arkielämänsä. Muutaman ryypyn tai viivanvedon jälkeen ikävä arki unohtuu hetkeksi.

Kaikki tuntemanne "viihde" on suunniteltu viemään huomionne pois siitä, mitä todella tapahtuu. Oikeasti teiltä kynitään kaikki rahanne!! Ja sitten teidän täytyy pakertaa yhä pidempää työpäivää, jotta tulisitte edes jollakin lailla toimeen. Riittävätkö rahanne kaikkiin laskuihin tässä kuussa, vai onko kaikki muuttunut aina vain kalliimmaksi? Ja aina kun joku poliitikko sanoo tekevänsä kansalaisten olot paremmiksi, niin näin ei koskaan tapahdu, vaan "torakat" imevät itselleen aina vain suuremman osan teidän rahoistanne. Juuri siksi vaalien tuloksia manipuloidaan usein jollakin tavalla.

Monet hyväntahtoiset ihmiset ovat joutuneet kaikenlaisten vimpainten, pelien, elokuvien ja muunlaisten harhautusten vangeiksi siten. Nämä välineet ovat hyvin kavalia ja kun te näette kuuluisten ihmisten puuhastelevan niiden parissa, niin kyllähän teidänkin täytyy hankkia itsellenne viimeisimmät vimpaimet. Kaikki tämä kiinnittää huomionne pois todellisuudesta, mikä on todella sääli ja minä olen todella huolissani tästä asiasta. Minä majailen paikassa, josta te ette voi nähdä minua, mutta minä näen teidät kaikki ja on todella surullista, että teistä on tullut todellisuutenne manipuloijien rahallisia orjia.

Teidän maailmanne tulee pian kokemaan yhden suurimmista ja onnistuneimmista muutoksista koko tuntemanne historian aikana ja suurin osa teistä ei tiedä mitään koko asiasta. Mutta luulenpa, että te olette kyllä perillä Kanadan talviolympialaisista, Irakin ja Afganistanin sodista, kasvihuoneilmiöstä jne. Te tiedätte näistä asioista, koska valtaapitävä eliitti haluaa teidän tietävän niistä, ja haluaa sitä jopa epätoivoisen innokkaasti. Tällä tavoin he voivat kiinnittää teidän huomionne muualle, jotta te ette tarkastelisi sitä, mitä kaikkien näiden tapahtumien taustalle kätkeytyy. Mutta asioissa on nyt alkanut tapahtua muutoksia ja tähän erilaisten harhautusten muodostamaan "kuoreen" on alkanut ilmestyä halkeamia.

Valtaapitävä eliitti ei halua teidän tietävän todellista alkuperäänne, sitä että te olette Loistokkaan Luojamme Luomia, eikä ihmiskunta ole yksin ja ainoa älykäs elämänmuoto tässä elämää kuhisevassa maailmankaikkeudessa. Teillä on tapana pitää omaa teknologiaanne hyvin edistyneenä, vai kuinka? Mutta verrattuna monien muiden planeettojen sivilisaatioiden teknologiaan se on vanhanaikaista, esihistoriallista ja suorastaan vaarallista. Jos teidän pimeyttä edustavat hallitsijanne onnistuisivat räjäyttämään Maapallon, tai Urantian kuten me sitä usein kutsumme, kuten he ovat jo monta kertaa yrittäneet tehdä, niin he eivät olisi tässä maailmankaikkeudessa ensimmäisiä, jotka ovat tuhonneet oman asuinplaneettansa.

Nyt on lähestymässä aika, jolloin tapahtuu "suursiivous" ja Maapallo puhdistetaan saasteistaan. Samalla ihmiskunta jaetaan kahteen osaan, joista toinen jää Maapallolle elämään aiempaa suotuisemmassa ja henkisemmässä ympäristössä ja toinen siirretään muille Maapallon kaltaisille planeetoille, missä he voivat jatkaa yhteiskuntansa kehittämistä.

Kumpaan joukkoon sinä kuulut? Tiedätkö sen? Vai kiinnostaako edes koko asia?

Jättäkäämme asia tällä kertaa tähän, sillä olihan tässäkin jo teille sulateltavaa. Mutta voitte olla varmoja, että palaamme asiaan taas pikapuolin.

Että näin ...

David S333