S333: Kuinka Maapallolla voi elää ilman rahaa - 17.2.2010, kanavoinut Vince

(http://s333channellings.blogspot.com/ , suomentanut Olli)

Kuinka voit elää ilman rahaa? Tänään käsittelemme tätä hyvin mielenkiintoista kysymystä.

Ensinnäkin teidän täytyy ymmärtää se, että teidän nykyinen rahaan perustuva yhteiskuntanne on hyvin epätavallinen eikä siis ollenkaan tavallinen. Tiedän kyllä, että teistä se vaikuttaa täysin normaalilta, mutta sitä se ei todellakaan ole.

Tarkastellessani kaikkia muita maailmankaikkeuden tämän osan asuttujen planeettojen yhteiskuntia, niin huomaan että missään muualla ei ole täsmälleen samanlaista yhteiskuntaa kuin teidän yhteiskuntanne on. Totta on kyllä se, että jotkut yhteiskunnat ovat käyttäneet kuponkeja vaihdon välineenä, mutta missään muualla ei ole kehittynyt sellaista ahneutta kuin mikä teidän todellisuuttanne jo pitkään hallinneilla ihmisillä on.

Jos kasvatat tomaatteja ja haluat vaihtaa ne jonkun toisen kasvattamiin perunoihin ja te sovitte keskenänne, että mikä määrä kumpaakin vastaa toisiaan ja kaikki tuotteet ovat tuoreita ja hyvänmakuisia, niin kumpikin osapuoli on tyytyväinen.

Tällä hetkellä teidän maailmassanne tuotteita tai raaka-aineita vaihdetaan joskus tuotantovälineisiin, koska joku valtio on liian köyhä maksamaan hankinnan rahalla eikä halua ottaa velkaa. Mutta useimmiten kaupat tehdään käyttäen rahaa, jonka arvo perustui aiemmin jalometallivarantoihin, esimerkiksi kultaan, mutta nykyään raha on ainoastaan tietokoneen näytöllä vilistäviä numeroita. Tällaista rahaa kutsutaan "fiat"-valuutaksi ja sillä ei todellisuudessa ole mitään arvoa.

Nähkääs, kun maailmaanne hallitsevat tätä järjestelmää pyörittävät huijarit varastivat jalometallit kuten kaiken muunkin, johon he pääsevät käsiksi. Käyttäessäsi luottokorttiasi ja maksaessasi sillä jonkun ostoksesi syntyy luottoa, joka on luku tietokoneen näytöllä ja jonka avulla huijarit voivat kerätä itselleen suuren määrän rahaa lainaamalla saman määrän luottoa jonnekin muualle siten, että he saavat jokaisessa käänteessä pienen osuuden itselleen. Kansainvälisen rahoitusjärjestelmän toiminta ei ole ihan näin yksinkertainen, mutta en halua vaivata teitä tässä nyt tämän tarkemmilla yksityiskohdilla.

Teidän palkkakuittinne on toinen muoto tästä samasta luotosta, joka myönnetään työnantajallenne tekemää palvelusta vastaan ja jolla te voitte ostaa ruokaa, asuntoja, viihdettä, vaatteita jne. Taas kerran huijarit ottavat oman osansa kaikista maksutapahtumista ja rikastuvat kansalaisten kustannuksella.

Elämä ilman rahaa on paljon yksinkertaisempaa, kun jokainen ottaa yhteisestä potista vain sen, minkä mukavaan elämiseen tarvitsee ja vastaavasti laittaa pottiin sen, mitä pystyy yhteisölle antamaan. Kuulostaako tämä teistä kapitalisteista kommunismilta? No, se olisi kuin kommunismia ellei mukana olisi yksi keskeisen tärkeä tekijä. "Mikä se on?", kuulen teidän kysyvän. Vastaan: "Henkisyys".

Tässä ei saa kuitenkaan sekoittaa keskenään henkisyyttä ja uskontoja sellaisina, kuin ne Maapallolla tällä hetkellä ovat. Pimeyttä edustavat kelmit soluttautuivat jo kauan sitten teidän uskontoihinne ja tekivät niistä enimmäkseen välineitä rahan keruuseen ja jäsenten kurissa pitämiseen. Henkisyyttä voi kehittää kuului sitten johonkin uskontoon tai ei. Henkisyyttä voi kehittää monella tavalla ja hyvä tapa on vaikkapa tehdä epäitsekästä työtä koko ihmiskunnan hyväksi ja toimia Jumalallisen Lain mukaisesti.

Siispä, kun kaikki ovat henkisesti riittävän korkealla tasolla, niin rahaa ei tarvita ja yhteisö on iloinen ja tyytyväinen ilman sotia tai muita ristiriitoja. Mutta, kun tilanne on sellainen kuin Maapallon ihmiskunnan parissa tällä hetkellä on, niin Huijarit järjestävät sotia, koska he voivat niiden avulla tehdä paljon rahaa. Heillä on sanonta, että eniten rahaa voi tehdä silloin, kun veri virtaa kaduilla! Se ei kyllä ole ollenkaan kivaa, vai mitä? Ajatelkaapa esimerkiksi, mitä he tekivät toisen maailmansodan aikaan, sillä loppujen lopuksi he rahoittivat kaikkia sodan eri osapuolia.

Tällä hetkellä useimmat teistä ovat vankeina teille näkymättömässä häkissä ja tämä olotila tuntuu teistä "normaalilta". Mutta tämä tilanne ei ole hyväksyttävä eikä tule säilymään nykyisen kaltaisena ikuisesti, sillä Maapallon energiat muuttuvat nyt nopeassa tahdissa. Pian teidän täytyy tehdä suuri päätös joko jäädä asumaan Maapallolle tai siirtyä toiselle planeetalle. Eikö kuulostakin oudolta, jopa järjettömältä?

Vaihtoehtonne ovat joko muuttua aiempaa henkisemmiksi ja jäädä asumaan uudistetulle Maapallolle henkisiin periaatteisiin perustuvaan yhteiskuntaan tai pysyä nykyisen kaltaisina ja siirtyä asumaan toiselle planeetalle yhteisöön, joka ei ole niin henkinen kuin Maapallon uusi yhteisö on. Asia ei ole näin, koska minä niin sanon, vaan Jumalallinen Säädös määrää, että Maapallo (tai Urantia, jolla nimellä se tunnetaan koko maailmankaikkeudessa) palautetaan takaisin alkuperäiseen kehityssuuntaansa ja puhdistetaan saasteista ja asukkaista, jotka eivät ole riittävän henkisiä.

Tiedoksi teille, jotka ette ole riittävän henkisiä, että nuo muutkin planeetat ovat ihan hyviä asuinpaikkoja ja kyse on vain siitä, että te ette voi jäädä asumaan Maapallolle. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun joillekin planeetoille siirretään asukkaita toisilta planeetoilta ja Maapallokin sai aikanaan ensimmäiset asukkaat tällä tavoin.

Kun tämä muutos on tapahtunut, niin Maapallolla ei tulla tarvitsemaan tuntemanne kaltaista rahaa ja tarvittaessa tullaan ottamaan käyttöön nykyrahaa oikeudenmukaisempia vaihdon välineitä. Silloin elämä ilman rahaa on mahdollista.

Että näin ...

S333