S333: Pimeyden edustaja, haluatko olla, Sankari vai Nolla? - 18.2.2010, kanavoinut Vince

(http://s333channellings.blogspot.com/ , suomentanut Olli)

Tervehdys Maapallon ihmiset,

Käytän sanaa "Maapallo", koska te kutsutte planeettaanne tällä nimellä, vaikkakin muut tämän maailmankaikkeuden asukkaat käyttävät siitä usein nimitystä Urantia tai Gaia.

No, tilanteet muuttuvat nopeassa tahdissa ja teidän maailmaanne aiemmin hallinneiden pimeyden joukkojen keskuudessa leviää nyt suuri paniikki. Huomasitteko, että sanoin, että he AIEMMIN hallitsivat teidän maailmaanne? Tarkoitanko siis sitä, että he eivät enää hallitse maailmaanne?

Oletteko koskaan yrittäneet ottaa kiinni vinhalla vauhdilla pyörivää jalkapalloa märällä ja mutaisella kentällä? Se on hyvin vaikeaa ja mitä vauhdikkaammin pallo liikkuu, niin sitä vaikeampi sitä on saada kiinni ja ainoastaan taidokkaimmat pelaajat pystyvät niin tekemään. Tilanne on nyt juuri tällainen pimeyden voimien keskuudessa, kun tilanteen hallinta on yhtäkkiä muuttunut paljon vaikeammaksi kuin koskaan aiemmin ja koko järjestelmän sortuminen on hiuskarvan varassa.

Viime aikoina tiedotusvälineenne ovat kertoneet UFOista ja salailutoiminnasta ja nämä tarinat ovat tavallaan vuotaneet julkisuuteen "suojakuoreen" tulleen halkeaman kautta. Pimeyden voimien hierarkian alimmilla tasoilla on alkanut kyteä jäytävä syvä ja hellittämätön pelko, kun nämä ihmiset ovat alkaneet huomata joutuvansa kasvotusten muiden kansalaisten kanssa ja tunnustamaan ikävät tekonsa.

Jos he eivät tee aloitetta ja tunnusta sitä, mitä he ovat kaikkien näiden vuosien aikana tehneet, niin kun koko järjestelmä luhistuu, niin heitä tullaan heittelemään mädillä hedelmillä tai he tulevat saamaan vieläkin ankaramman rangaistuksen. Tunnustamalla tekonsa vapaaehtoisesti heistä tulee itse asiassa Sankareita, kun he tekevät nämä paljastukset. Parempi on olla Sankari kuin Nolla.

Tällaisia ihmisiä on todella monissa eri tehtävissä, joten on paljon ihmisiä, joista voi tällä tavalla tulla Sankareita. Maailmanne oikeusjärjestelmän vielä jäljellä olevien oikeudenmukaisten ja lahjomattomien jäsenten tulisi nyt aktiivisesti etsiä näitä mahdollisia Sankareita ja tehdä heidän kanssaan syytöksistävapautussopimus. Tällä tavoin tieto saadaan helpommin julki ja paljastusten tekijät saavat itselleen hieman turvaa.

Monet näistä ihmisistä ovat tehneet kuitenkin vain melko lieviä rikoksia, jonka jälkeen pimeyden edustajat ovat ohjailleet heidän toimintaansa kiristyksen avulla. Hyvin usein kyse on jonkinlaisesta varkaudesta, seksuaalirikoksesta tai muusta väärinteosta ja suurin osa näistä on melko lieviä eivätkä estä oikeuslaitosta myöntämästä tekijöille syytössuojaa vastineena tärkeiden tietojen luovutuksesta. Minä menisin jopa niin pitkälle, että myös vakavammat rikokset kuten murhat voitaisiin käsitellä tällä tavalla, sillä jos murha on tehty tilaustyönä tällaisen kiristyksen vaikutuksesta, niin teon tunnustamisesta saadun tiedon tuottama hyöty on paljon suurempi kuin itse rikos.

Mutta kuulen teidän kysyvän, että eikö tämä ole moraalitonta? Normaalitilanteessa murhista pitäisi langettaa asianmukaiset tuomiot, mutta jos tehdään sopimus, niin sen avulla voidaan ravistaa isompi pimeyden pamppu alas puusta, mikä on paljon merkittävämpi asia kuin yksi murha. Teidän täytyy muistaa myös se, että jos rikos on tehty Jumalallisen Lain vastaisesti, niin kukaan ei voi paeta sen tuottamaa vastuuta ja jokainen tällainen teko lisää kielteistä karmaa, joka täytyy sovittaa tulevaisuudessa joko tämän nykyisen elämän aikana tai sitten seuraavien elämien aikana. Tunnustamalla tekonsa ja hyväksymällä syytössuojasopimuksen henkilö voi alkaa tehdä Valon työtä, mikä asia otetaan huomioon, kun henkilö elämänsä päätyttyä on seuraavan kerran Jälleensyntymislautakunnan kuultavana.

Täytyy aina pitää mielessä se, että nämä ihmiset ovat Jumalan Poikia kuten te kaikki olette, ja heistä on tullut itsepäisiä, joten meidän täytyy toivottaa heidät tervetulleiksi takaisin meidän joukkoomme ja kiittää heitä siitä, että he ovat olleet niin urheita ja ovat tunnustaneet tekonsa. Sillä jos he eivät sitä tee, niin pimeyden mielettömyys tulee edelleen vaikuttamaan teidän kaikkien elämiinne paljon pidempään.

Suhtautukaamme siis heihin kuten taistelusta kotiin palaaviin haavoittuneisiin sotilaisiin ja toivottakaamme heidät tervetulleiksi takaisin, sillä he ovat siirtyneet Jumalan ja Valon ohjaukseen ja alkaneet kulkea pitkin oikeaan suuntaan johtavaa polkua.

Voitteko te hyväksyä tämän ja auttaa heitä?

Että näin ...

S333