S333: Viesti poliitikoille ja heidän neuvonantajilleen - 19.2.2010, kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/A-Message-to-Senior-Politicians-their-Administrators-Fixers-the-World-Over.shtml , suomentanut Olli)

Tervehdys,

Tänään haluan kohdistaa viestini poliitikoille ja heidän neuvonantajilleen. Tehän tietänette, että suurin osa valtioiden presidenteistä, pääministereistä, liittokanslereista jne. ovat pimeyttä edustavien tahojen näitä tehtäviä varten valitsemia jo kauan aiemmin ennen kuin he ovat päässeet näin korkeisiin virkoihin.

Joko he kuuluvat tiettyihin sukuihin tai heidät on otettu mukaan toimintaan jo yliopistossa tai muussa oppilaitoksessa opiskellessaan. Monien heidän menneisyyteen kätkeytyy pieniä likaisia salaisuuksia, jotka pimeyden voimat tietävät ja joiden avulla pimeyden voimat voivat kiristää heitä. Jotkut heistä ovat pimeyden periaatteita edustavien sukujen jäseniä ja nämä suvut ovat "läpeensä mätiä" ja niiden menneisyyteen liittyy monia vastenmielisiä asioita.

Tällaisista ihmisistä tulee valtionpäämiehiä, pääministereitä, liittokanslereita jne. ja useimmiten hekin ovat läpeensä mätiä ja koska heidät on kuljetettu valta-asemaan vaalitulosten peukaloinnin avulla, niin he eivät voi tehdä päätöksiä itsenäisesti. Heidän täytyy tehdä kuten maailman toimintaa ohjailevat pimeyden edustajat neuvovat heidän tekevän. Mutta tehän varmaan tiesittekin jo tämän?

Te halusitte olla suuri ja merkittävä päättäjä, eikö? Valta ja imartelu houkuttelivat teitä, mutta kuten tiedätte, niin "politiikka ja valtiomiestaito" on likaista peliä, oikeastaan todella likaista peliä. Näin ollen edetäksenne urallanne te olette joutuneet tekemään asioita, jotka eivät olleet täysin rehellisiä ja joissakin tapauksissa olivat suorastaan laittomia. Mutta neuvonantajanne taputtivat teitä olalle ja ottivat teidät joukkonsa jäseneksi ja eikös se tuntunutkin hyvältä?

Sitten huomasittekin olevanne hieman loukussa ettekä voineet enää hypätä pois kelkasta, sillä pimeyden edustajat tiesivät liikaa teidän pikku salaisuuksistanne. Mieleenne juolahti, että te olitte jollakin lailla kiikissä, mutta ette kuitenkaan halunnut jättää "kerhoa", sillä siihen kuuluminen hiveli egoanne. Mutta nyt myöhemmin mielenne syvimmissä sopukoissa on alkanut itää kalvavaa epäilystä tämän päätöksen mielekkyydestä, eikö?

Teidän ei koskaan ollut tarkoitus rikkoa Jumalallista Lakia ja luultavasti ette edes tienneet sellaisen olevan olemassa, mutta syvällä sisimmässänne te tunsitte, että tekonne eivät olleet täysin rehellisiä ja teidän täytyi valehdella paljon ja jouduitte todistamaan monia hyvin pimeitä ja likaisia tekoja. Eikä teidän mieleenne juolahtanut se, että te joudutte jossakin vaiheessa maksamaan näistä teoistanne, eikö?

Tietäkää, että se mitä teitte, oli väärin ja te JOUDUTTE maksamaan siitä. Oletteko koskaan kuulleet Tuomiopäivästä, jolloin vihainen Jumala lähettää teidät Helvettiin? Tehän voitte aina käydä papin luona ripittäytymässä ja sen jälkeen kaikki olisi taas sovitettu, eikö?

Hyvänen aika, ei homma sillä lailla toimi. Antakaapa minun selittää ja kuunnelkaa huolellisesti, sillä teidän tulevaisuutenne riippuu siitä, mitä te seuraavaksi teette.

Jumala ei ole vihainen. Jumala on Valoa ja Rakkautta. Syvällä sisimmässänne on pieni pala Jumalaa ja me kaikki olemme toistemme Veljiä ja Sisaria. Mutta te valitsitte Pimeyden polun valon polun sijaan. Näin tehdessänne te olette rikkoneet Jumalallista Lakia eikä kukaan pappi voi armahtaa teitä siitä. Teidän täytyy hyvittää tästä teosta keräämänne kielteinen karma tulevaisuudessa, tässä nykyisessä elämässänne tai tulevissa elämissänne. Uskokaa minua, kun sanon, että se ei todellakaan tule olemaan miellyttävä kokemus.

Tuomiopäivä koittaa, kun te olette Jälleensyntymislautakunnan kuultavana ja siinä vaiheessa kaikki elämänne tapahtumat voidaan käydä uudelleen läpi. Siinä vaiheessa te ette enää voi kieltää tehneenne näitä rikoksia ja teidän seuraava elämänne tulee tarjoamaan teille paljon oppimismahdollisuuksia, mutta älkää odottako niiden olevan miellyttäviä.

Nytpä haluankin tehdä teille tarjouksen, jonka toivon olevan helppo ymmärtää. Pitkään organisaatiossa työskennelleenä, mutta ei kuitenkaan aivan ylimmällä tasolla, te tiedätte, mitä johtaja on tehnyt ja tekee edelleen. Luulenpa, että nyt on tullut aika kääntää heille selkä.

Selvästikin teidän täytyy paljastaa ja tunnustaa omat tekonne, mutta jos siirrytte Rakkauden ja Valon polulle ja välttelette pimeyden edustajia, niin te olette silloin aloittaneet oman elämänne kuntoutusprosessin. Jumala rakastaa teitä, koska te olette Hänen lapsiaan. Henkisessä mielessä teihin tullaan suhtautumaan kuin oikukkaaseen poikaan, joka palaa takaisin turvalliseen kotiin. Te joudutte edelleen hyvittämään keräämänne kielteisen karman, mutta mitä aikaisemmin te siirrytte Valon kannalle sitä helpommalla te selviätte. Eikös tämä ollut ihan ymmärrettävä selitys?

Paljonko omassa hallintokoneistossanne on ihmisiä ja kuinka moni heistä tekisi näin? Ymmärrettävästi nopeimmat saavat suurimman hyödyn. Jos joku muu ministeri tai osastonjohtaja toimii ensimmäisenä, niin muut jäävät sitten helposti mitalisijojen ulkopuolelle.

Teidän tulee pyytää lainopillista apua ja neuvotella itsellenne oman valtionne lainsäädännön mukainen syytöksistävapauttamissopimus esimiestänne vastaan luovuttamienne tietojen ja todisteiden vastineeksi. Te saatatte myös saada todistajansuojelusopimuksen itsellenne ja perheellenne ja sitä kautta te voitte aloittaa uuden elämän. Jos te teette näin, niin voitte olla varmoja siitä, että Hengellinen Hierarkia kunnioittaa rohkeaa päätöstänne ja tulee tekemään kaiken mahdollisen asioiden sujuvan etenemisen varmistamiseksi.

Teidän täytyy auttaa meitä pysäyttämään Maapallolla riehuva järjetön toiminta, sillä pimeyden voimat olivat jo hyvin lähellä tuhota koko planeetan ja minä olen yksi jäsen siinä erittäin kokeneessa työryhmässä, jonka tehtävänä on muuttaa Pimeys Valoksi.

Että näin ...

S333