S333: Rakkaudesta - 22.2.2010, kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/Love-Is.shtml , suomentanut Olli)

Haluan kertoa Rakkaudesta, joka on monille ihmisille tuntematon ja väärin ymmärretty asia. Tämän kirjoittaminen tulee olemaan paljon mukavampaa kuin noiden edellisten pimeyden edustajille suunnattujen viestien kirjoittaminen.

Rakkaus on kaikkea, tai sitten se ei ole mitään, sillä rakkaus vain ON.

Koko Luomakunnassa on kyse Rakkaudesta. Luomakunta on olemassa Rakkauden takia ja Rakkaus pitää yllä koko Luomakuntaa.

Nyt en tarkastele tässä teidän osaanne Luomakunnassa ja Luomakunnan toimintaa, vaan keskityn tarkastelemaan Rakkautta. Tätä ymmärtääksenne teidän ei siis tarvitse välittää eri ulottuvuuksista ja Luomakunnan eri tasoista. Ainoa asia, jolla on merkitystä on Rakkaus ja se, että löydätte sisältänne tuon pienen palan Jumalaa.

Kuinka voitte antaa anteeksi toiselle ihmiselle hänen teitä kohtaan tekemänsä ikävän teon? Kuinka voitte olla antamatta anteeksi?

Rakkaus ei ole tunne, sillä se on paljon enemmän. Se on Luojan perimmäinen olemus ja se pitää kaikkea yllä ja on sekä Valoa että tekijä, joka Luo Valoa.

Jokaisen sisällä asuva "pieni lapsi" haluaa itselleen hyvää ja ystävällistä kohtelua, jos ihminen joutuu vaikeuksiin, vaikka ehkä rikkoisikin lakia. Kuinka usein näihin asioihin uskomattomatkin ihmiset parkaisevat synkimmällä ja epätoivoisimmalla hetkellään: "Auta minua Luoja"? Syvällä sisimmässänne te tiedätte, kuka olette. Te olette kehittymässä oleva Jumala, vaikka nykyinen elämänne vaikuttaisikin kulkevan aivan eri suuntaan. Jumala, Luoja, millä nimellä häntä sitten kutsuttekin, on itse asiassa teidän isänne/äitinne ja on luonut teidät osaksi itseään. Niinpä on aivan luonnollista, että viimeisellä epätoivon hetkellä pimeimpiäkin polkuja kulkenut sielu sanoo: "Isä/Äiti, auta minua", ja tiedättekö, että tällainen pyyntö kuullaan aina ja tulee huomioiduksi.

Jumala rakastaa teitä ja te olette Hänen lapsiaan. Te saatatte olla ajautuneet väärälle polulle ja haluta epätoivoisesti palata oikealle polulle, tai sitten te saatatte olla täysin tyytyväisiä väärällä polulla kulkemiseen, mutta Jumala rakastaa teitä joka tapauksessa. Onko sinulla lemmikkieläin? Ehkäpä koira, kissa tai kani? Oli miten oli, tuo eläin rakastaa sinua EHDOITTA. Eikö ole ihanaa? Vaikka ihmiset kohtelisivat lemmikkejään kaltoin, niin lemmikit rakastavat omistajiaan ehdoitta. Se on OLETUSARVOINEN tilanne.

Ehdoton Rakkaus on Oletusarvo, vakio, normaali, luonnollinen ja täydellinen. Jumala rakastaa teitä, jokainen tämän valtavan Luomakunnan Valon olento rakastaa teitä kaikkia, mutta silti näin ei ole Maapallolla. Monet teistä ovat hairahtuneet väärälle polulle ja teille on uskoteltu, että raha ratkaisee; Raha ja Valta.

Tällaista polkua kulkevat ihmiset vihaavat monia ihmisiä ja ponnistelevat paljon voidakseen ryövätä ja kiduttaa heitä monin eri tavoin. Ja tiedättekö mitä? Jumala rakastaa teitä silti. Tämä ei tarkoita sitä, että tekonne olisivat Jumalallisesti hyväksyttyjä, mutta kun pyydätte Jumalalta apua, niin te tulette sitä saamaan, ja mahdollisesti odottamattomalla tavalla. Jumalallista Lakia vastaan tehdyt rikkomukset täytyy hyvittää tulevaisuudessa, mutta kuitenkin teitä rakastetaan ehdoitta.

Kuinka moni teistä kulkee paljon moraalisempaa polkua ja rakastaa jotakin ihmistä sellaisena kuin hän on, mutta kun tuo toinen ihminen muuttuu, niin te ette enää rakastakaan häntä? Vastaavasti on niitä, jotka rakastavat toista ehdoitta, mutta eivät pidä tästä toisesta henkilöstä, sillä pitäminen on eri asia kuin Rakastaminen.

Rakastaminen on antamista, sitä että on kiltti, tekee toiselle kuten haluaisi itselleen tehtävän, antaa rakkautta ja ravintoa ihmiselle, joka inhoaa sinua. Aivan kuten se lemmikkisi, joka rakastaa sinua ehdoitta, vaikka sitä olisi kohdeltu huonosti.

Jos te löydätte itsestänne voimaa antaa ehdotonta rakkautta kaikille niille, joiden kanssa te olette päivittäin tekemisissä, niin teidän maailmanne on paljon parempi paikka elää. Entäpä sitten, kun näette televisiouutisista jonkun ikävän tapahtuman? Lähettäkää rakkauttanne vaikeuksissa oleville, se auttaa heitä suuresti monella näkymättömällä tavalla.

Pyydän teitä, jotka olette jo tietoisia Ehdottomasta Rakkaudesta, Luojamme antamasta lahjasta, liittymään minun joukkooni.

Jos haluatte, niin voitte kutsua minua Davidiksi, ja ottakaa yhteys minuun ajatuksissanne. Kun te kohdistatte ajatuksianne parantamaan jotakin elämäänne liittyvää tilannetta, niin ottakaa myös minut ajatuksissanne mukaan, niin me kaikki yhdessä voimme lähettää ehdotonta rakkautta tähän tilanteeseen. Minä olen Jumalasta, mutta minä en ole Jumala ja siksi teidän tulee edelleen jatkaa myös oman Luoja-suhteenne kehittämistä, mutta minä olen käytettävissä tarjoamaan apuani tarpeen vaatiessa.

Tätä viestiä saattavat lukea myös ihmiset, jotka eivät usko Jumalaan, telepatiaan tai kanavointiin, eivätkä ymmärrä teille näkymätöntä olevaisuuden osaa, joka on paljon suurempi kuin teille näkyvä osa. Kunpa minä voisin näyttää teille nämä kaikki ihmeet, niin te olisitte todella hämmästyneitä Luomakunnan ja Jumalallisten Lakien kauneudesta ja loogisuudesta.

Ongelma on siinä, että näiden asioiden ymmärtämisen alkuun pääseminen edellyttää todella avointa mieltä ja monet ihmiset, jotka luulevat omaavansa avoimen mielen, ovat niin paljon teidän aineellisen maailmanne hallitsijoiden vaikutuksen alaisia, että aina on ennakkoasennetta ja puolueellisuutta suuntaan tai toiseen, eikä todellisen avoimen mielen edellyttämää neutraalisuutta.

Tuon vaikutuksen neutralisoiminen saattaa vaatia vuosikymmenien mittaisen uurastuksen ja sen jälkeen voi alkaa rakentaa kestävää ymmärryksen muuria, joka perustuu vankkoihin todisteisiin. Sitä kautta pääsee perustasolle, joka vaaditaan, jotta voi alkaa valmentautua toimimaan Hengellisen Hierarkian jäsenten kanavoijana tai alemmalla tasolla olevien omien Henkioppaittenne kanavana.

Ja kuitenkin teidän maailmanne syntyy tänäänkin ihmisiä, joiden käsitykset eivät ole vinoutuneet suuntaan tai toiseen ja he ovat henkisesti niin kehittyneitä, että he selviävät huomattavasti lyhyempiaikaisella koulutuksella. Mutta heidän on täytynyt itse vapaaehtoisesti päättää haluavansa tehdä juuri tätä työtä, sillä ketään ei koskaan pakoteta mihinkään.

Että näin ...