S333: Vaalea leipä - pimeyden metku (23.2.2010), kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/White-Bread---A-Dark-Scam.shtml , suomentanut Olli)

Tämä viesti on suunnattu "länsimaiden" asukkaille, joilla on paljon ruokaa, kun taas "kolmanneksi maailmaksi" kutsumienne maiden asukkailla ruokaa ei ole. Me haluamme teidän tietävän, kuinka pimeyden edustajat turmelevat teidän ruokanne.

Pimeyttä edustavan eliitin rakentama järjestelmä toimii siten, että kaikilla länsimailla tulee olla runsaasti ruokaa, koska eliitti voi ansaita enemmän paperirahaa jokaisesta länsimaissa tapahtuvasta ruokaan liittyvästä maksutapahtumasta. Mutta todellisuudessa länsimaissakin asuu monia ihmisiä, joilla ei ole varaa ostaa ruokaa. Joissakin tapauksissa elintarvikkeita ja ruoka-aineita tuodaan hyvin halvalla hinnalla kolmannen maailman maista, koska eliitti haluaa varmistaa sen, että näistä aineksista saadaan lopulta hinta, joka hyödyttää enemmän heitä kuin tuottajamaita.

Monista näistä aineksista valmistetaan tuotteita, jotka ovat useimmissa kodeissa jokapäiväisessä käytössä. Mutta jalostusketjussa alkuperäisen tuotteen kasvattajan ja kuluttajan välillä tapahtuu usein jotakin hyvin haitallista. Ottakaamme esimerkiksi leipä. Ennen leipä tehtiin täysjyvävehnästä, joka jauhettiin hitaasti kahden myllykiven välissä ja siten kaikki jyvien hyvät ainesosat siirtyivät myös jauhoihin. 1800-luvulla joku sai ajatuksen valmistaa massatuotantona vaaleaa leipää, joka oli aiemmin ollut vain rikkaiden ihmisten etuoikeus.

Kehitettiin valssimylly, joka erotteli vehnänalkiot ja leseet likaisen valkoisesta jauhosta. Sitten jauhoihin lisättiin valkaisuainetta, joka teki jauhoista puhtaan valkoisia. Sitten vehnänalkiot ja leseet myytiin erikseen terveystuotteina. Näin yhdestä viljaerästä saatiin kolme voittoa tuottavaa myytävää tuotetta. Koska valssimyllyt toimivat nopeammin kuin myllykivet, syntynyt lämpö tuhosi joitakin jyvien hyviä ominaisuuksia, mutta tuotannon nopeutuminen teki mylläreistä aiempaa rikkaampia.

Tuloksena oli siis hyvin ravinneköyhää valkoista jauhoa, vehnänalkioita ja leseitä. Leseet ovat usein yhtenä ainesosana "runsaskuituisissa" tuotteissa, joita teidän tulee syödä auttaaksenne ruuansulatuksenne toimintaa, koska syömässänne valkoisessa leivässä ei ole yhtään leseitä. Sitten te hierotte kasvoihinne ihovoidetta, johon on "lisätty" vehnänalkioöljyä. Jos olisitte syöneet kokojyväleipää, niin ehkäpä te ette olisi tarvinneet voidetta, jossa on vehnänalkioöljyä? Monet kaupassa myytävät tummat jauhot on värjätty, usein panimotoiminnassa sivutuotteena syntyvillä maltailla.

Mitenkä se ABBA lauloikaan? Rahaa, rahaa, rahaa? Elintarviketeollisuus on täynnä tällaisia samantapaisia metkuja, joiden myötä tuotteista poistetaan hyödyllisiä ainesosia ja niihin lisätään ainesosia, joita voi kutsua "ROSKAKSI". Samalla järjestelmää pyörittävät tahot rikastuvat kuluttajien terveyden kustannuksella. Rooman imperiumin armeija marssi koko Euroopan halki leipää eväänään, mutta jos heillä olisi ollut nykypäivän leipää, niin tuskinpa he olisivat päässeet kovinkaan pitkälle.

Ja tiedättekö, että surullisinta on se, että useimmat teistä ajattelevat, että vaalean leivän syöminen on "normaalia", koska useat peräkkäiset sukupolvet on huijattu uskomaan asian olevan näin. Mitäpä teidän sitten pitäisi ajatella maailmanlaajuisesta eliitistä, joka haluaa heikentää teitä ja myrkyttää teidät? Tällaista toimintaa esiintyy KAIKILLA elintarviketeollisuuden aloilla ja jotkut elintarvikkeisiin lisättävät "ROSKA-aineet" ovat myrkyllisiä ja ärsyttäviä aineita, jotka voivat sairastuttaa teidät. Eliitti ei ainoastaan ole välinpitämätön, vaan monissa tapauksissa tämä on TARKOITUKSELLISTA toimintaa, jonka on tarkoitus auttaa vähentämään väestön määrää. (Myöskään valkoinen riisi ei ole normaalia, ainoastaan ruskea täysjyväriisi on.)

Nämä ihmiset tietävät kyllä keitä he ovat, ja, mikä tärkeintä, myös me tiedämme keitä he ovat, sillä sopivan hetken koittaessa he joutuvat vastuuseen näistä ihmiskuntaa vastaan tekemistä rikoksistaan.

Että näin ...