S333: Aikapula (26.2.2010), kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/Time-Poverty.shtml, suomentanut Olli)

Kuinka monta kertaa te olette sanoneet tai ajatelleet, että: "Olisipa minulla aikaa siihen"? Luulenpa, että useimmille teistä "länsimaiseen" elämäntyyliin elävistä ihmisistä näin on käynyt hyvin useasti.

Mutta kuten tiedätte, niin aika on vain harhakuva. Nyt on sitten ja sitten on nyt. Teidän mittaamanne aika on niiden Maapallon pyörähtämien kierrosten määrä, joiden vaikutuksesta valon ja pimeän määrä määräytyy päivittäin auringon nousun ja laskun mukaisesti. Tämä on lineaarista aikaa ja se on mittayksikkö, mutta eipä se sitten muuta olekaan.

Tällainen mittayksikkö sopii hyvin teidän elämäänne hallitsevalle pimeyttä edustavalle eliitille, sillä tietyllä tavalla he omistavat ajan. Jumala antoi Maapallon teidän holhottavaksenne ja pimeyttä edustava eliitti varasti sen teiltä. Tiedän, että keskivertoihmisen ei ole helppoa ymmärtää sitä, että menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ovat yksi ja sama asia. Anteeksi kuinka? Ne ovat kaikki yksi ja sama asia!

Te sanotte, että olette syntyneet tuhatyhdeksänsataajajotakin ja nyt vuonna 2010 te olette "X" vuotta vanhoja ja se on teidän mielestänne aikaa. Minä sanoisin, että te elätte kolmannen ulottuvuuden ympäristössä ja olette olleet planeetallanne nykyisessä fyysisessä kehossanne tietyn määrän 365/366:n planeettanne pyörähdyksen jaksoja ja teidän kehonne ikääntyy jokaisella pyörähdyksellä, mutta lineaarista aikaa ei oikeasti ole olemassa.

Ainoastaan sillä tavalla voimme sanoa olevan tietyn ajan, että joku asia tapahtuu, kun "on oikea aika". Maapallon (Urantian) ylösnousemus tulee tapahtumaan, kun on oikea aika, mutta sitten te ihmiset kysytte, että "milloin on oikea aika" siinä mielessä, että montako kertaa Maapallo pyörähtää ennen kuin ylösnousemus tapahtuu. On totta, että on tiettyjä tärkeitä ajankohtia, jolloin tapahtuu energiatasojen muutoksia tai muita vastaavia muutoksia, mutta ne määräytyvät Maapallon ja muiden planeettojen keskinäisen aseman määrittämien (teidän näkökulmasta katsottuna) monimutkaisten tekijöiden perusteella eikä kyse siis välttämättä ole lineaarisesta ajasta. Yritän selittää tämän asian mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta mahdollisimman moni ihminen ymmärtäisi sen.

Kellon keksimisen jälkeen ihmiset ovat halutessaan voineet ajoittaa päivittäiset toimensa Maapallon pyörimisen mukaan. Mutta pitkän aikaa monilla samalla pituusasteella sijaitsevilla paikkakunnilla ei käytetty täsmälleen samaa "ajan" mittaustapaa ja vasta teollisen vallankumouksen myötä otettiin käyttöön yhteismitallinen "aika".

Ja siinä vaiheessa teistä tuli rahalla hallitsevan pimeyttä edustavan eliitin huono-osaisia orjia. Tilanne oli tämä englantilaisille puuvillatehtaan työläisille teollisen vallankumouksen alkaessa ja on sama nykypäivän työntekijöille Kiinassa ja muissa maailmanne valtioissa. Kyse on siis taloudellisesta orjuuttamisesta.

Varastettuaan kaiken todellisen omaisuuden pimeyttä edustava eliitti laski liikkeelle arvottoman paperirahan, jonka vakuutena ei siis enää ole kultavarantoa tai muutakaan todellista vastinetta. Paperiraha on vain tietokoneen näytöllä vilistäviä numeroita. Se on vaihdon väline, mutta sillä ei ole todellista arvoa. Ja koska eliitti kontrolloi paperirahan painamista, niin teidän täytyy ansaita tai varastaa sitä pystyäksenne hankkimaan ruokaa, asunnon ja muuta elämässänne tarvitsemianne asioita.

Niinpä teidän täytyy viettää joka arkipäivä 8, 10 tai 12 tuntia jonkinlaisella työpaikalla tehden jotakin, jota monet teistä eivät välttämättä tahtoisi tehdä. Eräässä työpaikkahaastattelussa monta vuotta sitten liimatehtaan johtaja kysyi yhdeltä mieheltä, että: "Voitko antaa elämäsi Liimalle!" Koska mies oli omillaan toimeen tuleva, niin hän päätti vastata kieltävästi, mutta kuinka moni teistä joutuu tekemään asioita, joita ette haluaisi tehdä, vain saadaksenne tarpeeksi paperirahaa? Haluatteko todella ajaa samaa autoa 12 tuntia pitkin saman kaupungin katuja kiertävässä vuorossa? Tiedän, että monet teistä eivät haluaisi tehdä nykyistä työtään, ellei heidän olisi pakko tehdä sitä hankkiakseen rahaa.

Elämän Maapallolla ei pitänyt olla tällaista. Teistä ei ollut tarkoitus tulla pimeyttä edustavan eliitin ylläpitämän järjestelmän kiireisiä taloudellisia orjia. Pimeyttä edustava eliitti pyörittää järjestelmää ja kerää hyödyn itselleen ja siksi suuri osa ihmiskuntaa joutuu uhraamaan henkisyytensä paperirahan hankkimisen alttarille.

Seuraavan kerran, kun verotuksenne kiristyy, lämmityslaskunne kasvaa, ruoka ja asuminen tulee yhä kalliimmaksi, muistakaa se, kenelle te teette töitä. Pimeyttä edustavalle eliitille. He tietävät kyllä keitä he ovat JA NIIN TIEDÄMME MEKIN. Heidän aikansa alkaa olla nyt hyvin vähissä.

Että näin ...