S333: Pimeyden voimien levittämä harhaanjohtava tieto (28.2.2010), kanavoinut Vince

(hhttp://abundanthope.net/pages/vince/S333---Disinformation-from-the-Dark-Ones.shtml, suomentanut Olli)

Rakkaat Ystävät, kun Henkinen Polttoainesäiliönne on tyhjenemässä, niin mitä silloin teette? No, valehtelette tietenkin!

Mitä pimeyttä edustava eliitti voi tehdä, kun Henkisen Hierarkian taholta kerrottu totuus on kaikkien luettavissa AbundantHope-sivustolla ja muilla internetin sivustoilla? No, he eivät voi saada meiltä tietoa, vai voivatko, kun ovat valinneet itselleen Pahuuden polun?

Lisäksi kun Maapallolle lähetetään nyt uuden tasoista Henkistä Energiaa, niin kaikki on muuttumassa. Unohtakaa menneet, se on eilispäivää eikä palaa enää takaisin eivätkä pimeyden voimat voi tehdä tälle asialle mitään.

Tietenkin he voivat yrittää ja manipuloida Euro-valuuttaa siten, että Etelä-Euroopan maat sukeltaisivat taloudelliseen romahdukseen, sillä tällainen toiminta on ainoa heidän käsittämänsä ratkaisu. Siis lisää Tuhoa! He varmistavat sen, että TEIDÄN kaupunkinne kaduilla myydään huumeita ja maksavat kätyreilleen miljoonia dollareita siitä, että heidän käskynsä toteutetaan ja te asiakkaina ja veronmaksajina maksatte lopulta kaiken tämän.

Pimeyden edustajat ovat moraalisesti ja henkisesti vararikossa ja pian he ovat myös taloudellisessa vararikossa. Heillä on toki vielä paperirahaa, mutta sen arvo ei perustu mihinkään konkreettiseen varantoon joten sillä ei ole mitään todellista arvoa.

Katsokaapa mitä Maapallolla tapahtuu. Tänäänkin on tapahtunut kaksi uutta suurta maanjäristystä, Chilessä ja Japanissa, ja tiedättekö mitä, tämä on vasta maailmanne perusteellisten muutosten alkua. Yrittivätpä pimeyden voimien ylläpitämät internet-sivustot peitellä ja kiistää nämä kaikkien havaittavissa olevat tapahtumat miten tehokkaasti tahansa, niin odottakaapa vain ja katsokaa, niin tulette näkemään vielä monia muita suuria geologisia tapahtumia eri puolilla maailmaa ja siinä vaiheessa te tiedätte sen, että kuka kertoo totuuden.

Jonakin päivänä te tulette näkemään taivaallanne kaksi aurinkoa, tutun Auringon ja toisen pikkuauringon. Tiedän, että monet teistä sanovat nyt, että tuo on kyllä täyttä humpuukia ja tällainen näkemys on mielestäni täysin ymmärrettävä. Mutta painakaapa mieleenne tuo mitä kerroin, sillä kun se sitten tapahtuu, niin te ymmärrätte, että Jumalallinen Säädös on toteutumassa lupauksiemme mukaisesti.

Pimeyden edustajat voivat tarjota teille vain kuolemaa ja tuhoa, taloudellista sekamelskaa ja keinotekoista terrorismia, valheita ja vilpillisiä vaalituloksia, työttömyyttä, taloudellista orjuutta ja vieläkin kamalampia asioita. Heidän pitäisi tehdä palvelus itselleen ja heittää pyyhe kehään nyt, ennen kuin he tekevät itselleen vieläkin enemmän vahinkoa. Luojamme on armelias ja on jopa vielä nyt viimeisinä hetkinä valmiina toivottamaan harhateille ajautuneet Poikansa ja Tyttärensä tervetulleiksi takaisin turvalliseen kotiin ja auttamaan heitä alkamaan jälleen kulkea henkistä polkua pitkin.

Kehotan pimeyden edustajia siis hyväksymään tämän tarjouksen nyt, koska se on pitkällä tähtäimellä paras ratkaisu. Älkää olko typeriä ja pitkittäkö tätä idioottimaisuutta enää, sillä te ette voi kuitenkaan voittaa.

Kuunnelkaapa siis Maapalloa ja katselkaa taivaita, sillä sieltä te tulette saamaan todisteet tämän viestin paikkansapitävyydestä.

Että näin ...