S333: Viesti pimeyden edustajille - 17.2.2010, kanavoinut Vince

(http://s333channellings.blogspot.com/ , suomentanut Olli)

Minä olen David ja edustan Valoa.

Tulen paikasta, jota te ette voi nähdä. Tehtävänäni on valvoa Maapallon tapahtumia muiden tehtävieni ohessa.

Sinä ja minä olemme Veljiä, mutta kuitenkin sinä palvot pimeyden voimia. Se satuttaa sinua ja minun tekee pahaa katsella sitä.

Miksi teet näitä Pimeyden ja Pahuuden tekoja? Siksikö, että pelkäät sitä, mitä toiset pimeyden palvojat tekevät sinulle, ellet tee kuten he käskevät sinun tehdä? Vai pidätkö toisten ihmisten vahingoittamisesta?

Jos toimit pelon takia, niin se on ymmärrettävää, mutta jos teet niin nautinnosta, niin miltäpä sinusta tuntuisi, jos joku muu tekisi samoin sinulle? Ehkäpä sinulle on tehty samoin joskus aiemmin, mutta se ei ole mikään syy loukata muita ihmisiä, sillä tällainen toiminta on Jumalallisen Lain vastaista. Jokaisesta rikkomuksesta Jumalallista Lakia vastaan joutuu vastuuseen, joten näin toimien sinä kerjäät itsellesi vaikeuksia tulevaisuudessa, joko tässä nykyisessä elämässä tai tulevissa elämissä.

Oletko sinä jäänyt järjestelmän vangiksi ja järjestelet asioita pimeyden voimien eduksi ehkäpä pankkiirina, sotilaana, reportterina, huumekuriirina, harhautuneena lakimiehenä, verotarkastajana, poliitikkona tai poliisina? Haluatko todella tehdä sitä mitä teet, vai haluaisitko lopettaa?

Ehkäpä saat työstäsi paljon rahaa ja koko elämäsi on rakennettu sen varaan. Jos paljastat tietosi, niin he paljastavat sinun salaisuutesi ja mitäpä siitä seuraa: avioero, vankeutta, teloitus? Nuo rangaistukset ovat ankaria, mutta on vielä niitäkin pahempia rangaistuksia.

Me elämme lukuisia elämiä pitkän ajan kuluessa ja jos rikomme Jumalallista Lakia, niin me joudumme hyvittämään tekomme tulevien elämiemme aikana. Tunnettuja tapauksia ovat entinen paavi seuraavassa elämässään köyhänä maatyöläisenä Kiinan maaseudulla, omaksi huvikseen karhuja kiduttanut mies kidutettavaksi joutuvana karhuna, raiskaaja ihmisenä joka joutuu säännöllisesti raiskatuksi. Millä tavoin sinä mahdat hyvittää sen, mitä olet tehnyt viattomille ihmisille ja eläimille? Eihän sitä uskalla ajatellakaan, vai mitä? Saatat joutua puille paljaille tai syytetyksi ja tuomituksi rikoksesta, jota et ole tehnyt. Vaihtoehtoja on monia.

Tietenkin voit mennä papin luo ripittäytymään, tunnustamaan syntisi ja saada armahduksen. Uskotko tuohon kuluneeseen juttuun ja totuus paljastuu vasta kuollessasi, kun joudut Jälleensyntymislautakunnan kuulusteluun (ja tämä on ihan totta!). Joku voi toki sanoa, että olet saanut syntisi anteeksi, mutta siitä huolimatta jokainen joutuu hyvittämään karmavelkansa, eikä se onnistu varastamalla rahaa ja maksamalla sillä tuo velka pois. Homma ei toimi sillä tavalla.

Mitäpä siis aiot tehdä? Luovutko kieroudesta vai jatkatko edelleen ja keräät itsellesi lisää karmavelkaa?

Hyvin pian sinun täytyy valita, että jatkatko vai lopetatko ja siksipä minä teen sinulle ehdotuksen. Tulosta tämä viesti ja anna kopio jokaiselle muulle tuntemallesi pimeyttä palvovalle henkilölle. Sen jälkeen te voitte päättää, että kuinka moni teistä haluaa "tulla ulos kaapista". Tilanne tulee olemaan sama kuin oli homoseksuaaleilla jokin aika sitten, kun he "tulivat ulos kaapista" ennen kuin joku muu kertoi heidän olevan homoseksuaaleja. On aina eduksi olla aloitteellinen tällaisissa asioissa, sillä kun lopettaa pimeyden toimet, niin ei enää työskentele pimeyden eduksi.

Sitten sinulla on mahdollisuus käyttää kaikki tarmosi ja kykysi Valon periaatteiden eteen työskentelyyn. Sillä hetkellä alat hyvittää kielteistä karmaasi ja se kannattaa tehdä mahdollisimman pian, sillä muutoin tilanne muuttuu koko ajan aina vain huonommaksi. Olen nähnyt Jälleensyntymislautakunnan kuulustelusta palaavia pettyneitä henkilöitä ja he eivät todellakaan näytä iloisilta. Joka kerta tällaisen nähdessäni tulen hyvin surulliseksi siitä, että he eivät liittyneet meihin Valon voimiin jo paljon aiemmin.

Jos teitä tulee julkisuuteen suuri joukko, niin te voitte estää tämän mielettömyyden jatkumisen ja jos teitä on riittävän paljon, niin kuka enää on kiinnostunut siitä, että mikä teidän kunkin oma pieni salaisuutenne on, vaikka pimeyden voimat voisivatkin paljastaa sen kaikille. Kuka on enää kiinnostunut siitä, että onko joku homoseksuaali vai ei? Aiemmin se oli hyvin kamala asia ja piti pitää salassa, mutta nyt se ei enää ole sitä. Sillä lailla ne ajat muuttuvat.

Pallo on nyt sinulla. Ajattele asiaa äläkä viivyttele liikaa ennen kuin alat pelastaa itseäsi. Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa.

Että näin ...

S333