S333: Lisätietoa pimeyden edustajille - 22.2.2010, kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/A-Dark-Ones-Update.shtml , suomentanut Olli)

Tämä viesti on suunnattu pimeyden edustajille ja heidän päämääriensä eteen työskenteleville ja varsinkin niille, jotka tuntevat olevansa loukussa eivätkä pääse ulos.

Jos aiotte hypätä kelkasta, niin sallikaapa minun selittää teille hieman sitä, että mikä kaikki toiminta on Jumalallisen Lain vastaista. Tämä ei ole täydellinen lista, sillä Jumalallinen Laki on hyvin kattava ja siihen sisältyy myös asioita ja käsitteitä, joita te ette nykyisessä elämässänne kohtaa.

Kaikenlainen varastaminen ja myös yritystoimintaan liittyvä petos on kiellettyä toimintaa. Jos jokin omaisuus ei kuulu sinulle, yrityksellesi tai organisaatiollesi, niin anna sen olla rauhassa. Monet yritysten ns. valtaustarjoukset ovat myös tällaisia, sillä ne ovat moraalittomia ja rikkovat Jumalallista Lakia, vaikka olisivatkin teknisesti lainsäädännön mukaisia. Rahan ja omaisuuden huijaaminen ihmisiltä on erittäin ikävä rikos, varsinkin silloin, kun ihmisille myydään vaikkapa asuntolainoja, joita he eivät selvästikään koskaan pysty maksamaan takaisin.

Rahan lainaaminen toiselle kohtuuttoman korkealla korolla on Jumalallisen Lain vastaista ja kuten olen jo aiemmin todennut, niin tällaisesta toiminnasta joutuu pidemmällä tähtäimellä vastuuseen. Ymmärtäkääpä se, että te ETTE PÄÄSE eroon tällaisen toiminnan tuottamista seurauksista!!

Huumeiden viljely, salakuljettaminen ja myyminen ovat vakavia rikkomuksia, vaikka ne tapahtuisivatkin CIA:n ja MI6:n ylläpitämien "virallisten" jakelukanavien kautta. Myöskään tätä toimintaa johtavat kasvottomat pukumiehet eivät pääse eroon vastuustaan. Nähkääs, vaikka ette saisikaan rangaistusta oman valtionne oikeuslaitoksen toimesta, niin jonain päivänä te kuitenkin kuolette.

Kaikille käy niin, ensin synnytään ja sitten kuollaan. Ja sitten useimmat ihmiset ajattelevat, että siinäpä se, kun kuolee, niin kaikki päättyy! No, minä tulen Hengellisestä Hierarkiasta ja tiedän enemmän. Kun ihminen kuolee, niin hänen ruumiinsa hajoaa, mutta hän itse jatkaa edelleen. Teidän mieli/sielu-kokonaisuutenne (niillä, joilla on sielu) jatkaa ikuisesti ja silloin, kun viimeisimmän elämänne katselmus tapahtuu, ja se TULEE TAPAHTUMAAN, te tulette huomaamaan sen, että teitte vääriä tekoja ja voitte odottaa tulevissa elämissänne joutuvanne kokemaan ikäviä tapahtumia.

Maapallosta tulee puhdas ja uudistettu planeetta, jossa ei ole tilaa sellaisille, jotka varastavat toisilta tai tekevät vieläkin ikävämpiä tekoja. Jokainen, joka maksaa ja järjestää salamurhan tai murhan, on yhtä syyllinen kuin itse murhaajakin. Raiskaajat, pedofiilit ja kiduttajat tekevät myös väärin.

Jotkut armeijassa ja heidän yhteistyökumppaneidensa palveluksessa työskentelevät osallistuvat hyvin vastenmielisiin tekoihin, joista jotkut tapahtuvat salaisissa paikoissa ja lisäksi on lastenryöstäjiä, jotka ruokkivat tätä kauhistuttavaa toimintaa ja te tiedätte kyllä, keitä he ovat.

Jotkut tiedemiehet, lääkärit ja insinöörit käyttävät aikaansa kehittäen uusia keinoja ihmisten tappamiseen, kiduttamiseen tai sairastuttamiseen puhumattakaan niistä ihmisistä, jotka suunnittelevat ja johtavat tällaista kehitystoimintaa. Sitten on ihmisiä, joiden mielestä demokratia on sitä, että kansalaisia verotetaan niin ankarasti, että he suostuvat kaikkeen ja vaalituloksia voidaan peukaloida siten, että oma ehdokas voittaa. Tällainen toiminta ei ole moraalista eikä Valon periaatteiden mukaista ja se on Jumalallisen Lain vastaista.

Sitten on ihmisiä, jotka raiskaavat planeettaanne riistäen siltä kaikki viimeisetkin hiilivedyt ja muut luonnonvarat saadakseen itselleen mahdollisimman paljon hyödytöntä paperirahaanne, jota niin kutsuttu Maailmanlaajuinen Eliitti on painanut varastettuaan kaiken todellisen vaurauden itselleen. Olitko sinä yksi niistä, jotka auttoivat heitä tekemään tämän?

Hallituksen ja vallanpitäjien toimintaa ohjailevien tahojen harrastama valtion ja sen kansalaisten alistaminen edellyttää toimijoita, jotka toteuttavat annetut ohjeet sekä, niitä, jotka ummistavat silmänsä epäilyttävältä toiminnalta. Oletko sinä ollut yksi heistä? Entäpä uskonnot, jotka ovat toinen Eliitin työkalu, jonka avulla he voivat alistaa kansalaisia ja ryövätä heidän omaisuuttaan vääriin oppeihin vedoten. Myös Paavit ja Arkkipiispat ovat Jumalallisen Lain alaisia EIVÄTKÄ he edusta oikeasti Jumalan ääntä Maapallolla. Eri puolilla maailmaa monet uskonnollisten organisaatioiden jäsenet tekevät hyvin ikäviä tekoja ja me tiedämme, keitä he ovat ja mitä he tekivät. Entäpä sitten itsemurhapommittajat, jotka uskovat pääsevänsä Taivaaseen? Minä voin kertoa teille, että he joutuvat välittömästi uuteen elämään erittäin synkkään paikkaan, jossa he voivat sitten pohtia näiden alhaisten tekojensa seurauksia.

Ehkä te ette uskoa minua, kun kerron teille jälleensyntymisestä ja siitä, että te joudutte maksamaan teoistanne? No, se on teidän ongelmanne!!

Mutta, jos minä olisin teidän asemassanne, niin en haluaisi jättää tekojeni seurauksia sovitettavaksi seuraavaan elämääni, sillä tämä nykyinen elämänne saattaa päättyä paljon nopeammin kuin te voitte kuvitellakaan. Kun annatte itsellenne luvan miettiä tässä kertomaani asiaa, niin kysykää itseltänne, että haluatteko lopettaa nykyisen toimintanne? Jos se pieni ääni sisällänne sanoo "kyllä", niin mitä aiemmin te käännytte niiden Valon edustajien puoleen, jotka voivat auttaa teidät ulos nykyisestä umpikujastanne, niin sitä aiemmin te lakkaatte kerryttämästä itsellenne kielteistä karmaa ja se onkin kuntoutusprosessinne ensimmäinen vaihe.

Että näin ...