S333: Viesti valotyöntekijöille ympäri maailmaa - 23.2.2010, kanavoinut Vince

(http://abundanthope.net/pages/vince/A-Message-to-Lightworkers-the-World-Over.shtml , suomentanut Olli)

Britannian televisiouutisissa oli tänään juttu autopommista Newryssä Pohjois-Irlannissa. Tämä on yksi esimerkki siitä, kuinka Valon ja Pimeyden välinen kamppailu etenee. 1960-luvulta lähtien Pohjois-Irlannissa ja Britannian mantereella on tapahtunut monenlaisia välikohtauksia kuten pommi-iskuja ja ampuma- ja puukotustapauksia. Vuosikymmeniä jatkuneen kahinoinnin jälkeen yhteisö oli vihdoin rauhoittunut elämään sovussa ja poliittista valtaakin oli jaettu eri osapuolien kesken. Vaikkakin ongelmien juuret juontavat roomalaiskatolisten ja protestanttien kristittyjen välisistä erimielisyyksistä, niin pimeyden edustajat ovat käyttäneet sitä tehokkaasti hyväkseen pitämään kansaa pelossa.

Kun koulut ja ostoskeskukset oli saatu rakennettua ja toimintaan ja elämä muutenkin normalisoitua, niin kansan oletettiin elävän sovussa eikä enää palaavan sisällissodan aikoihin. He eivät kuitenkaan ottaneet huomioon pimeyden voimien vaikutusta.

Kun pimeyttä edustava eliitti hermostuu, niin he järjestävät tuhoa aiheuttavia tapahtumia, jotka he tietävät tiedotusvälineiden uutisoivan koko maailmaan, sillä he haluavat levittää aina vain enemmän pelkoa kansan keskuuteen. Tällaiset tapaukset ovat merkkejä siitä, että pimeyden voimat ovat menettämässä otteensa maailman asioiden hallinnasta.

Mikä on tilanne omassa asuinpaikassasi? Onko siellä esiintynyt lisääntyvässä määrin tällaisia tapauksia? Jos on, niin tietäkää, että pimeyden voimien on nyt entistä vaikeampaa toteuttaa tällaisia viheliäisiä tekojaan ja nyt on aika painostaa heitä yhä enemmän ja paljastaa se, millaisia he todella ovat: PAHOJA.

Kun teidän planeettanne ja osan ihmiskuntaakin kattava ylösnousemusprosessi etenee ja eri puolilla maailmaa tapahtuvat asiat osoittavat tämän muutoksen tapahtuvan vähitellen, teidän kauniilla sinivihreällä planeetallanne ei ole sijaa tällaisille henkisille dinosauruksille, joiden ainoa nautinto ja päämäärä on oman omaisuutensa kartuttaminen ja teidän ja planeettanne alistaminen.

Mutta teidän sinivihreä planeettanne on koko Luomakunnan Kruununjalokivi eikä meillä Hengellisen Hierarkian jäsenillä ole aikomusta antaa näiden pimeyttä edustavien roistojen voittaa. Jumalallinen säädös määrää, että teidän Maapalloksi ja meidän Urantiaksi kutsumamme planeetta tulee palauttaa täyteen loistoonsa ja nykyistä korkeampaan ulottuvuuteen ja nämä vaaralliset typerykset TULLAAN siirtämään muualle paikkaan, jossa vallitsee juuri sellainen tuhon ja pelon ilmapiiri, jota he ovat jo pitkään luoneet. Siinä vaiheessa nähdään, että mitä he itse pitävät tuollaisessa ympäristössä elämisestä. Siellä äitiä apuun huutaessaan he saavat mahdollisuuden alkaa kivuta ylös epätoivon kuopasta ja alkaa kulkea oikeaan suuntaan johtavaa polkua pitkin.

Jos te kohtaatte näitä ihmisiä, niin päälle päin he näyttävät tavallisilta ihmisiltä, mutta se onkin sitten ainoa yhdistävä seikka, sillä he tekevät halpamaisia tekoja ja ensi alkuun on todella vaikea ymmärtää ja käsittää sitä, että miksi he ovat sellaisia idiootteja. Kaikella muulta kansalta varastamillaan rahoilla heillä olisi varaa hankkia hyvä koulutus, joten ehkäpä Harvard ja Oxford eivät sittenkään ole niin hyviä opinahjoja. Henkinen koulutus puuttuu ja siksipä muutosten tapahtuessa me tulemme tutkimaan nämä ja muut vastaavat laitokset ja niiden henkilökunnan ja toiminnan hyvin tarkkaan ennen kuin toimitamme ne tuliseen hornan kuiluun.

Hyvät Valotyöntekijät, missä päin maailmaa sitten asuttekaan, jatkakaa hyvää työtänne ja tietäkää, että tällä kertaa työnne tuottaa todellista tulosta ja siitä teidät palkitaan, kun sopiva aika koittaa.

Että näin ...