"Pidittekö tuloksesta?"

(Kanavoitu 10.4.2008, kanavana Candace Frieze, http://abundanthope.net/pages/article_1448.shtml , suomentanut Olli)

Rakkaat Ystävät. ATON tässä ja kuten edellinenkin lyhyt viestini, niin myös tämä ei ole tarkoitettu teille, vaan niille pimeyden edustajille, jotka mahdollisesti tämän lukevat.

Pelasittepa hienoa peliä tänään, pimeyden veikot! Pidittekö sen tuloksesta? Me emme puuttuneet asiaan, vaan sen sai aikaan teknologia, jota teillä ei ole, mutta jonka muut tämän planeetan asukkaat ovat saaneet lahjaksi!

Me annoimme teidän laukaista ne ydinpommit ja te saitte nähdä niiden tuhoutuvan plasmasuojakenttien vaikutuksesta. Eikö ollutkin hauska näky????? Kyseessä eivät olleet meidän plasmasuojakentät, sillä nyt sellaisia on myös toisilla maapallon asukkaillakin ja siten teidän pelinne ei juurikaan enää vaikuta heihin.

Jatkakaa vaan samanlaista peliä ja tulette aina näkemään samanlaisen lopputuloksen. Muut ovat omaksuneet valon toimintatavat ja ovat saaneet asianmukaiset lahjat. Miettikää keskenänne mitä muita pelejä aiotte pelata ja millaisia tuloksia tulette näkemään. Te ette tule voittamaan tätä peliä. Tänään te näitte hienon "shakkimatin", eikös vaan?

Samanlaisia "shakkimatteja" tulee jatkossa lisää, kunnes te tajuatte sen, että asiat eivät enää ole teidän hallinnassanne. Jumala antaa aina lahjoja valaistuneille ja nyt te näitte konkreettisen todisteen tästä. Hyvää päivänjatkoa. Minä olen ATON, käyttäkäämme sitä nimeä tänään. Nimellä ei ole väliä, sillä minä olen joka tapauksessa Luojan Poika.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Edellinen viesti:

Shakkimatti, ehkä?

(Kanavoitu 3.4.2008, kanavana Candace Frieze, http://abundanthope.net/pages/article_1421.shtml , suomentanut Olli)

Rakkaat lukijat, tämä lyhyt viesti ei ole tarkoitettu teille, vaan niille pimeyden edustajille, jotka mahdollisesti sen lukevat.

Hyvät Salaliittolaiset, me emme puutu tuleviin tapahtumiin kuten teimme Libanonin sodassa vuonna 2006. Te saatte pelata vapaasti ja siten myös kärsiä kaikki pelistänne aiheutuvat seuraukset, sillä muut tulevat pitämään teitä vastuullisina teoistanne maailmanlaajuisesti. He tulevat antamaan teille oppitunnin, varautukaa siihen. Tämä shakkipeli saattaa hyvinkin johtaa teidän tappioonne, shakkimattiin. Tässä kaikki tällä erää. Kristus Mikael.