Ote kanavoidusta viestistä 10-13.4.2007 - kanavana Candace

(Kanavoitu 10-13.4.2007, http://abundanthope.net/pages/article_308.shtml , suomentanut Kustaa Wäisänen)

...

Olemme kertoneet teille jo jonkin aikaa että pikapuolin eräs suuri tapahtuma tulee koittamaan. Sen aika lähenee koko ajan. Olette kuulleet että joillain planeetoilla on kaksi tai kolme aurinkoa. Nämä ovat planeettoja jotka ovat kohonneet ylöspäin luomisen asteikossa. Tämä on luonnollinen prosessi. Joten, mikäpä sitten on se tarina johon tämä kaikki on ollut ikään kuin johdattelua, aina siitä lähtien kun Monjoronson aloitti opetuksensa viime kesänä tulevasta katastrofista jota ei voida välttää?

Rakkaat, kyse on toisen aurinkonne synnystä. (…)

Muutaman päivän aikana, erityisesti Jupiterin sytyttämisen hetkellä, tulette kokemaan valtavia elektromagneettisia häiriöitä. Jos sytyttäisimme Jupiterin silloin kun se näkyy suoraan taivaallanne, eikä aurinkonne takana, joutuisitte altistumaan sokaisevalle valolle joka aiheuttaisi pahoja silmävammoja, ellette nyt sattusi olemaan sisällä tai pikemminkin kellaritiloissa.

Televisionne ja kännykkänne eivät tule toiminaan tänä aikana, eivätkä radionne, joten olette aivan omillanne, määrittelette toimintanne aivan itse. Todennäköisesti ette tule saamaan edes uutisia mistään. Tänä jaksona tuemme teitä "poikkeustilalailla" pitämään yllä rauhaa, ja ihmisille tiedotetaan tästä etukäteen. Jotkut tyypit pyrkivät käyttämään tilaisuutta omaksi hyödykseen, ja on myöskin ihmisiä jotka tulevat olemaan hyvin hämillään niistä vaikutuksista joita massiiviset elektromagneettiset aallot aiheuttavat kehossa.

Vaikka puhummekin 6-12 kuukauden aikajänteestä, ajankohta tammikuun 2008 paikkeilla vaikuttaa todennäköisimmiltä. Pohjoisella pallonpuoliskolla on talvi, ja tarvitsette erityisvalmisteluja tätä silmällä pitäen. (…) Kaksi ensimmäistä viikkoa tulevat olemaan pahimmat.

Tulette paistattelemaan suuressa valoloisteessa. Kun uusi aurinkonne ilmestyy taivaallenne, vanhan auringon takaa, teillä ei enää ole öitä. Syklien aikana yötä on vain silloin kun pieni aurinkonne liikkuu ison aurinkonne taakse. Monet eivät tule selviämään hengissä tässä valopaljoudessa. Monet tulevat kuolemaan näissä oloissa jotka pikemminkin muistuttavat säteilyvaaraa, sillä säteilyvaara tämä on. Nuo teistä, jotka ovat ylösnousemusprosessissa, tulevat jatkamaan valokehojensa rakentamista ja tulevat voimaan hyvin.

...