Ylösnousemus - kirjoittanut/kanavoinut Christina Lunden marraskuussa 2009

(http://www.creatormediator.com/Messages.html , vapaasti suomentanut Pirjo Laine, suomennos löytyy myös osoitteesta http://www.phpbbserver.com/uusimaa/viewtopic.php?t=2983&mforum=uusimaa)

Olemme käyneet läpi jonkinlaista ylösnousemusprosessia jatkuvasti vuodesta 2003 saakka. Tämä on erittäin epätavallista meille sieluina. Ennen tätä emme olleet kokeneet ylösnousemusta sitten Jeesus Kristuksen kuoleman. Hänen anteeksiantonsa avasi hänen sydänchakransa, mikä teki meille kaikille mahdolliseksi nousemisen kolmanteen ulottuvuuteen. Olemme eläneet tuossa kolmannessa ulottuvuudessa noin 2000 vuotta. Olemme viettäneet tuon ajan inkarnoituen, oppien läksyjä, luoden, peruuttaen karmaa ja sitten palaten henkeen suunnittelemaan seuraavaa elämää.

Syntyessämme tähän elämään ajattelimme, että kyse olisi taas samasta vanhasta syntymän, elämän ja kuoleman prosessista, ilman mitään suurempia muutoksia matkan varrella, paitsi se ymmärrys, että tämä olisi viimeinen elämämme tällä maapallolla. Useimmat meistä suunnittelivat tähän elämään paljon vaikeampia kokemuksia saadakseen valmiiksi mahdollisimman suuren osan sielun suunnitelmasta. Sitten Harmonisen yhdentymisen aikana tuli selväksi, että kaiken tuon sielutyön vuoksi olimme kollektiivina edistyneet henkisesti paljon odotettua enemmän.

Sitten vuonna 2003 meille annettiin valintatilanne. Valintana oli jatkaa kolmannen ulottuvuuden energiassa ja lähteä alkuperäisen suunnitelman mukaan vuonna 2012 tai jäädä ja siirtyä neljänteen ulottuvuuteen ja katsoa, mitä voisimme tehdä saavuttamallamme henkisellä tiedolla. Yli puolet tänne maan päälle tulleista sieluista sanoi: "Haluamme jäädä ja kasvaa henkisissä kyvyissämme ja muistaa enemmän." Tämän vastauksen myötä sinkouduimme neljänteen ulottuvuuteen vuonna 2003.

Heräsimme eräänä aamuna ja elämämme oli muuttunut. Meidän ei tarvinnut kuolla ja syntyä ottaaksemme vastaan uuden elämän. Mutta meillä todella oli uusi elämä ja sen jälkeen fyysinen ja tunnekehomme aloittivat sopeutumisen siihen korkeampaan energiaan, missä nyt asuimme. Nuo fyysiset ja tunnemuutokset aiheuttivat ylösnousemusoireita - jotkut niistä saatoimme tuntea ja jotkut liikkuivat läpi hyvin helposti.

Tuolloin jokainen maan päällä singottiin neljänteen ulottuvuuteen. Ne jotka eivät halunneet olla korkeammassa energiassa, alkoivat tuntea uuden saatavilla olevan valon aiheuttamaa levottomuutta. Aivan kuin sellainen joka oli elänyt pimeydessä jonkin aikaan, he tahtoivat valon syttyessä juosta ja peittää silmänsä. Ne jotka hyväksyivät nostamisen korkeampaan ulottuvuuteen, nauttivat suuremmasta pääsystä henkeen ja heillä tapahtui muutoksia elämässään. Muutokset saattoivat koskea työpaikkaa, syntymäperhettä, omaa perhettä, ystäviä, harrastuksia jne. Periaatteessa lakkaisimme elämästä henkisesti sitä elämää, mihin tulimme syntymässä, ja aloitimme uuden elämän.

Tästä syystä saatoimme tuntea vähemmän kiintymystä syntymäperheeseen. Useimmat valotyöntekijät joiden kanssa olen työskennellyt, päättivät syntyä perheeseen, mikä ei ollut heidän sieluperhettään. He opettelivat itsensä rakastamisen korkeampaa läksyä ja sen tekemiseksi heidän täytyi olla sellaisten sielujen kanssa, jotka värähtelivät eri tavalla, jotteivät he olisi riippuvaisia näistä rakkauden vuoksi. Perusteluna oli, että rakastaisimme itseämme, koska ympärillämme olevat eivät voineet tyydyttää tarpeitamme.

Näiden muutosten vuoksi olemme kaikki hyvin tietoisia siitä, kuka olimme viimeisimmässä menneessä elämässämme. Siihen elämään synnyimme. Meidän ei vain tarvinnut fyysisesti kuolla saadaksemme uuden elämän. (Vaikkakin puhuessani monien valotyöntekijöiden kanssa, he ovat sanoneet, että he tunsivat kuolleensa tämän prosessin aikana.) Mutta avainasiana on tietää, että se on mennyt elämä meille kaikille. Tämä tekee parantumisen niin paljon helpommaksi tässä kohtaan kuin mikään muu asia.

Ensinnäkin, teillä ei ole sitä fyysistä kehoa, minkä kanssa synnyitte. Solunne, DNA:nne - kaikki teissä on muuttunut. Toiseksi, luultavasti vaihdoitte sielun oppimispolkua vuonna 2003, joten sairaus, vaivat jne. ei ole osa nykypolkuanne. Nimittäin kolmannessa ulottuvuudessa karma vaikutti elämäämme, meillä oli oppitunteja opittavana itsemme rakastamisesta ja useimmat niistä ilmentyvät sairauksien ja vaivojen kautta.

Silloin kun meitä pyydettiin keksimään uusi sielun suunnitelma vuonna 2003, saatoimme jatkaa samalla polulla ilman karmaa, saatoimme viedä tuota samaa suunnitelmaa vielä pidemmälle kasvaaksemme enemmän tai saatoimme muuttaa sielumme suunnitelman täysin, mutta se ei pysynyt samana, mikä se oli syntyessämme. Useimmiten olen nähnyt, että ihmiset ovat päättäneet laajentaa alkuperäistä suunnitelmaansa saadakseen tehtyä enemmän ja ollakseen henkisesti yhdistyneempiä silloin, kun lähtevät tästä elämästä. Esim. jos sielun alkuperäisenä suunnitelmana oli oppia rakastamaan itseään sijoittumalla eri sieluperheeseen, niin nyt se voi oppia rakastamaan itseään ollen oman sieluperheensä kanssa.

Tässä on toinen asia, mikä on muuttunut. Vuonna 2003 meiltä kysyttiin myös, halusimmeko muuttaa kuolinpäiväämme. Jokainen sielu valitsee kolme päivämäärää/ajankohtaa tilaisuudekseen lähteä. Kahden ensimmäisen aikana sielu voi päättää jäädä, mutta kolmatta ajankohtaa ei voi muuttaa ja tavallisesti se on hyvin helppo siirtymä. Näemme monien ihmisten lähtevän vuoteen 2012 mennessä - massiivisia ihmismääriä. Jotkut näistä ihmisistä kulkevat henkistä polkua, mutta haluavat lähteä kääntyäkseen ympäri ja palatakseen suoraan korkeampaan energiaan. Jotkut ovat ihmisiä, jotka eivät halua tuntea levottomuutta korkeammassa energiassa. Ja sitten on jotain, jotka ovat vain hyvin väsyneitä inkarnaatioon, ja koska he ajattelivat tämän olevan viimeinen elämänsä, he haluavat palata kotiin alkuperäisenä ajankohtana. (Tietysti voi olla miljoonia muita syitä, mutta näiden kerrotaan olevan yleisimmät.)

Olemme asettuneet neljänteen ulottuvuuteen ja tulleet paremmaksi uusissa tavoissa yhdistyä henkeen ja ilmentää asioita. Olemme tehneet työtä vanhojen sairaus- ja vaiva-ajatusten "repimiseksi" kehostamme, ja silloin kun sairautta ilmenee, yritämme nyt muistaa sen olevan merkki siitä, että meidän on puhdistettava jotain tunnepuolelta. Jos annamme anteeksi tilanteen, ihmisen jne., niin sairaus menee pois. Niillä jotka ovat tunnistaneet, että heillä on uusi keho ja että he ovat valinneet uuden sielupolun, sairaus ja vaivat siirtyvät pois heidän kokemuksestaan.

Muutama vuosi sitten meille kerrottiin, että kollektiivisesti olemme kasvaneet eksponentiaalisesti ja sen vuoksi meillä on nyt tilaisuus saavuttaa viides ulottuvuus tämän elämän aikana. Ja tätä muutamat valotyöntekijät tekevät. Kurkotamme päivittäin ottamaan viidettä ulottuvuutta kokemukseemme. Yritämme kovasti olla iloisia, onnellisia, luovia, rakastavia jne. ylläpitääksemme tuota energiaa aina pidemmän ja pidemmän aikaa. Useimmat valotyöntekijät joiden kanssa olen viime aikoina työskennellyt, ovat pystyneet ylläpitämään tuota energiaa 2-3 tuntia päivässä. Tällä hetkellä on muutamia, jotka pystyvät ylläpitämään tuota energiaa 6 tuntia päivässä. Sitten kun 144000 valotyöntekijää voi ylläpitää viidennen ulottuvuuden kokemuksenaan 24/7, niin viides ulottuvuus ilmestyy maan päälle helposti jokaisen ulottuville. Koska tämä tehdään aikomuksillamme ja työllämme, tämä saattaa viedä muutamia vuosia.

Viidennen ulottuvuuden mahdollisuuden tuleminen elämäämme on tuonut lisää fyysisiä, tunne- ja henkisiä muutoksia. Niinpä meillä on nyt taas enemmän ylösnousemusoireita, mitkä tulevat esiin yöhikoiluna, huimauksena, sydämentykytyksenä, itkemisenä, ystävien muuttumisena, lisävääntönä työssä jne. Fyysisiä muutoksia huomataan enemmän, jos meillä on enemmän irtipäästettävää. Jos olemme suurimmaksi osaksi puhdistaneet asiat ensimmäisessä muutoksessa vuonna 2003, niin tämä prosessi on helpompi. Vain pitkää mielessä, että tämä on teidän ylösnousemusprosessinne ja voitte hidastaa sitä, jos asioista tulee liian kiihkeitä - tunnepuolella tai fyysisesti.

Tämän vuoden (2009) toukokuussa eräs sieluryhmä pyysi saada elää taas kolmannessa ulottuvuudessa. He eivät pitäneet neljännen ulottuvuuden korkeammista värähtelyistä. Koska maapallo on vapaan tahdon paikka ja riittävä määrä sieluja pyysi sitä, sen annettiin tapahtua. Tiedän, että uutiset ovat täynnä asioita, jotka näyttävät kolmannelta ulottuvuudelta. Siksi, että ne ovat sitä. Ja nyt meidän on katseltava, kun ne esittävät lopunajan skenaariotansa. Tänä aikana voimme käyttää viidennen ulottuvuuden energioita suurempaan rakastamiseen - myötätuntoisena ja tuomitsematta näiden sielujen valintoja. Mutta meidän on muistettava, että heidän valinnoistaan ei tarvitse tulla omiamme. Älkää liikuttuko siitä, mitä näette. Merkittävä Enkelien minulle antama rukous on: "En liikutu asioista, joita näen tai kuulen."

On muistettava, että olemme vahvoja henkisiä ihmisolentoja. Olemme niitä, jotka toteuttavat tämän seuraavan ylösnousemuksen. Se ei tapahdu tulvan tai yhden sielun kuoleman vuoksi tai kaikkien maan sielujen kollektiivisella päätöksellä. Se tapahtuu päivittäisillä henkilökohtaisilla valinnoillamme olla "enemmän" sitä, mikä tulimme alun perin olemaan. Tämä on upea kuvaus viidennestä ulottuvuudesta. Se on paikka, missä on "enemmän" kaikkea, mitä olette koskaan halunneet tai kuvitelleet saada.

Olkaa tietoisia. Olkaa valmistautuneena. Olkaa hetkessä. Olkaa rakkaudessa. Vain olkaa. Olemme voimakkaampia, kuin kuvittelemme. Pystymme tekemään tämän!

Siunattakoon teitä selkeällä ylösnousemuspolulla.

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.