Valotyöntekijän muistiinpanoja vuodelle 2010 - kirjoittanut/kanavoinut Christina Lunden joulukuussa 2009

(http://www.creatormediator.com/Messages.html , vapaasti suomentanut Pirjo Laine, suomennos löytyy myös osoitteesta http://www.phpbbserver.com/uusimaa/viewtopic.php?t=2984&mforum=uusimaa)

No, ollaan sen hullun vuoden lopussa, jolloin "meidän oli kiirehdittävä hidastamaan". Jos ajattelette tämän vuoden olleen kummallinen, odottakaas, kun näette vuoden 2010. Tämän kuukauden viestinä aion kertoa teille muutamia näkemyksiä siitä, mitä minulle kerrotaan olevan tulossa vuonna 2010 ja miten valmistautua siihen.

Vuoden 2010 ensimmäinen puolisko on suhteellisen hiljaista. Tämä merkitsee sitä, että asiat etenevät entiseen malliin - viivytystä ilmentämisessä, yhtäkkistä ilmentymistä, mutta koko ajan lisää henkisiä kykyjä ja luottamusta siihen, kuka olemme henkisenä ihmisolentona. Suurinta osaa henkiyhteyksien lisääntymisestä ei tunnisteta ennen vuoden toista puoliskoa, jolloin luotamme niihin aktiivisemmin. Sanon olevan "suhteellisen hiljaista", koska se on suhteessa siihen, mitä teille tapahtuu. Kokonaisuutena monet jatkavat sen katsomista, kun asioita tapahtuu ympäri maata tai maailmaa. Mutta jos olette alueella, mihin tornado iskee, missä tulvii tai missä ei ole sähköä, ette ole samaa mieltä siitä, että jakso oli suhteellisen hiljainen, kun elämäänne vaikutetaan suoraan.

Tämän ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ehdottaisimme, että keskitytte henkiyhteyksiinne. Käyttäkää erottelukykyänne siihen, mistä vastaanotatte informaatiota. Jos puhutte edelleen samoille enkeleille kuin vuosia sitten, niin siinä olisi pitänyt tapahtua muutos. Ja jos ylösnousette tietoisesti, opastuslähteenne muuttuu jatkuvasti jokaisella askeleella, koska pystytte pääsemään korkeampiin henkiulottuvuuksiin. (Ehdotamme teitä lisäämään yhdistymisrukoukseenne, että kutsutte "korkeinta" - kehen sitten pyydättekin yhdistyä. Näin tehdessänne kurkotatte automaattisesti entistä korkeampaa opastusta kohti, jos olette saavuttaneet uuden tason.)

Jos saatte vääriä vastauksia, tarkistakaa ja tarkistakaa asia uudelleen itseltänne, jotta näette, mitä tapahtui. Kenties kyse oli tavasta, millä esititte kysymyksen. Esitittekö kysymyksen tavalla, mikä sallisi kaksi eri lopputulosta? Teidän on oltava selkeitä, kun esitätte kysymyksiä hengelle, jotta voitte saada selkeän vastauksen. Kenties kyse oli siitä energiasta, missä olitte kysymystä esittäessänne. Ajatelkaa, mitä teitte esittäessänne kysymyksen. Onko teillä vaikeuksia saada vastausta tai tietää, oletteko saaneet sellaisen? Voisitte käskeä henkeä antamaan vastauksenne niin selvästi, että te ette voi sivuuttaa niitä. Sitten muistakaa kiinnittää huomiota.

Kulkekaa kuin se henkinen ihmisolento, joka olette. Kutsukaa henki elämänne jokaiseen osaan. Silloin kun jotain tapahtuu päivittäisessä elämässänne, kääntykää ensin hengen puoleen, ennen kuin yritätte keksiä loogisesti vastauksen. Käyttäkää parannuskykyjänne, myös pieniin asioihin - kuten mustelmiin. Pankaa merkille, miten kauan mustelman häviäminen kestää parantaessanne sen, verrattuna siihen kun ette paranna. Opettakaa lapsillenne, miten parannetaan itsensä. Silloin kun lapseni satuttivat toisiaan, laitoin heidät istumaan makuuhuoneeseen ja parantamaan aikaansaannoksensa. He nauroivat minulle (ja toisilleen), mutta kumpikin tuli ulos makuuhuoneesta ilman kuhmuja, haavoja tai mustelmia. Lapseni eivät koskaan kuulleet, etteivät he pystyisi siihen, joten se oli helpompaa ja teimme siitä tavallaan leikin. Jokaisella on tämä kyky jossain määrin. Kyllä, jokaisella. Teidän ei tarvitse tuntea jotain erityistä parannusmenetelmää, teidän on vain uskottava pystyvänne siihen. Miten tiedätte, jos ette kokeile? Ehdottamme, että harjoittelette sitä nyt - se voi olla kätevää myöhemmin vuoden kuluessa.

Ehdotuksena on käyttää tämä viimeinen lepokausi henkisten kykyjenne hiomiseen. Lämmittelemme henkisiä lihaksiamme, jotta voimme kutsua niitä myöhemmin - ne tietävät sitten suuremmitta ponnisteluitta mitä tehdä - koska toisella vuosipuoliskolla, kun asiat ovat ylösalaisin - kirjaimellisesti joissain paikoissa - voi olla vaikeampaa kuulla henkeä useiden syiden vuoksi: maan energiahäiriöt, henkistä yhdistymistä yrittävän ihmisen tunteet ja luottamustaso. Hoitakaa nyt asiat, joita voitte kontrolloida. Voitte alkaa työstää tunteitanne.

Tässä on äskettäinen esimerkki minusta itsestäni. Mieheni on apulaissheriffi ja joka päivä olen tiennyt, että minun täytyy "valmistella" hänet, kun hän menee ulos ovesta virkapuvussa. (Itse asiassa teen tämän jokaiselle riippumatta iästä, työstä jne.) Hän tekee vaarallista työtä. Joskus vain liikennesakkoa antaessaan jollekin hän voi kompastua terroristiin tai rikolliseen, joka ei halua mennä takaisin vankilaan ja joka ei ajattelisi mitään murhatessaan hänet. Kun siis kuulin, että tällä viikolla murhattiin neljä poliisia kahvilassa, niin jos kulkisin vain ihmisenä, se olisi järkyttänyt minua ja saanut minut roikkumaan enemmän aviomiehessäni ja olisin rukoillut kaikenlaisia suojauksia hänelle. Mutta en kuitenkaan ole ihminen, vaan olen henkinen ihminen. Tiedän, mitä tapahtui ja seuraan rikosta uutisissa. Mutta se ei ole liikuttanut minua tunteellisesti.

Niillä monilla kerroilla, jolloin olen puhunut rajan yli siirtyneiden sielujen kanssa - jotkut murhattuina, jotkut itsemurhan tehneinä, useimmat luonnollisesti kuolleina - yksikään sielu ei ole valittanut minulle, että se oli virhe ja ettei sen pitäisi olla siellä. Uskon siihen, mitä henki on kertonut ja näyttänyt minulle: valitsemme oman kuolemamme ja sen tavan ja ajankohdan. Niinpä minulla ei ole mitään syytä järkyttyä niistä valinnoista, joita on tehty maatasolla. Voisin järkyttyä, olla tunteellinen ja kantaa huolta siitä, että joka vuosi kuolee enemmän poliiseja työtä tehdessään. Se toisi energiani alas maatasolla ja alentaisi henkiyhteyttäni. Ketä se palvelee? Auttaako huoleni niitä, jotka ovat kuolleet, tai heidän perheitään? Ei. Estääkö se miestäni lähtemästä valitsemanaan ajankohtana? Ei. Palveleeko se, että olen vähemmän yhdistynyt henkisesti, ihmisiä, joita autan yksityissessioissa? Ei.

Huolehtiminen on täydellistä ajan haaskausta joka tilanteessa. Jos jotain tapahtuu, se tapahtuu riippumatta siitä, huolehditteko siitä vai ette. Mutta useimmat asiat, joista huolehdimme, eivät tapahdu ollenkaan. Miten monet noista asioista tosiaankin menevät ohi? Tässä maapallon ylösnousemuskohdassa meidän on parasta kantaa korkeimpia henkisiä energioita, mihin pystymme, niin suuren osan päivästä, kuin pystymme. Jos siis jotain tapahtuu kaupungissa, missä kasvoitte, tai asuinalueellanne tai perheenjäsenellänne, henkisenä ihmisenä teidän on parasta pysyä korkeimmassa energiassanne ja kunnioittaa jokaisen sielun valintoja. Voimme tehdä niin paljon enemmän tämän maailmamme puolesta pysymällä vahvuudessamme, valossamme ja voimassamme.

Voitte hallita myös luottamustasoanne. Miten saatte luottamusta henkisiin kykyihinne? Käyttämällä niitä! Kokeilkaa eri asioita. Jos olette tottuneet vain vastaanottamaan tuntemuksia asioiden kuulemisen sijasta, pyytäkää saada kuulla. Ja sitten kuunnelkaa! Jos ette ole koskaan parantaneet mitään tai ketään, kokeilkaa sitä! Olkaa avoin sille tänä aikana - kaikki on mahdollista, jos vain uskotte. Monet ihmiset avautuvat nyt spontaanisti uusille kyvyille.

Vuoden 2010 toisella vuosipuoliskolla näette massiivisen määrän muutoksia maan päällä. Jos ette pysty säilyttämään henkistä tasapainoanne siihen mennessä, on vaikeaa löytää jalansijaanne silloin. Meidän täytyy katsella, kun maapallo muuttuu sopeutuakseen viidennen ulottuvuuden energiaan ja näin ollen on maanjäristyksiä, vulkaanisia purkauksia, tulvia jne. Sieluvalintojen vuoksi myös terrori-iskut lisääntyvät maailmanlaajuisesti, jotkut niistä tapahtuvat USA:ssa. Useimmat on estetty tähän mennessä USA:ssa, mutta näin ei tapahdu tulevana vuonna.

Yksi ehdotus on, että jos aina otatte loman tiettyyn aikaan vuodesta ja se sattuu olemaan toisella vuosipuoliskolla 2010, niin rukoilkaa sen osalta, ennen kuin teette suunnitelmianne. Varmistakaa, että enkelinne haluavat teidän menevän sinne, minne olette menossa. Varmistakaa, että voitte päästä sinne haluamananne ajankohtana. Älkää vain olettako, että koska joka vuosi menneisyydessä olette tehneet jotain, tänä vuonna käy samoin. Monilla tämä vuosi muuttaa kaiken. Vahvan henkiyhteytenne myötä olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joku esittää kysymyksen: "Mitä jos hän menee lomalleen eikä hänen pitäisi olla siellä ja hän kuolee?" Niin ei tapahdu. Mikään kuolema ei ole suunnittelematon. Teidät pelastettaisiin jollain tavalla, jos ei olisi aikanne siirtyä rajan taakse. Mutta olisitte ehkä fyysisesti loukkaantunut lopun elämäänne ja teidän täytyisi selviytyä siitä.

Kannamme sisällämme enemmän sielustamme kuin minään muuna aikana maan kolmen syklin historiassa. Tämän myötä olemme enemmän vastuussa siitä, mitä teemme elämällämme. Ole se henkinen ihminen, joka tulit olemaan. Yhdisty päivittäin henkeen jollain valitsemallasi tavalla. Käytä noita henkisiä lihaksia. Katso, millainen henkiyhteys toimii parhaiten sinulla. Testaa itseäsi tunteita herättävissä tilanteissa - näe, miten olla tyyni ja liikuttumatta siitä, mitä näet, kuulet tai tiedät.

Olemme vahvempia ja voimme auttaa enemmän toisia, jos kuljemme henkisinä ihmisinä. Olemme silloin oikeassa paikassa oikeaan aikaan palvellaksemme ja auttaaksemme sielua, joka teki nuo valinnat. Uskon, että olemme kulkemassa hämmästyttävimpään aikaan historiassamme. Se ei ole helppoa, mutta niiden työkalujen, sen tiedon ja ymmärryksen kera, mitä meille on annettu, selviämme tämän ylösnousemuksen läpi ja maapallosta tulee parempi paikka kaikille.

Et ole koskaan yksin.

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.