Kristus Mikaelin tilannekatsaus 6.7.2008 - kanavana Candace Frieze

Amerikkalaiset eivät läpäisseet vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskujen asettamaa testiä

(http://abundanthope.net/pages/article_1752.shtml , suomentanut Olli)

Suuresti rakastetut lukijat, on aika antaa tilanneraportti lähinnä kohteliaisuudenosoituksena teitä kohtaan. Tämä viesti on tarkoitettu myös pimeyden edustajille. Mitä vaikeimpien kahden viikon jälkeen tuloksena on suuri kaaos ja paljon takinkääntöä. Näiden kahden viikon aikana oli tarkoitus saada USA:n hallinnon jäsenet pidätettyä. Kyseessä oli kenraali Radetskyn johtama operaatio. Se epäonnistui perjantaina. Me emme avusta emmekä tue tällaista operaatiota enää uudelleen. Olen päättänyt odottaa pohjoisen pallonpuoliskon kasvukauden päättymistä ennen pysäytystilan käynnistämistä, jotta sato voidaan korjata ja ruoka varastoida, elleivät odotettavissa olevat maanjäristykset tapahdu sitä ennen. Tänä aikana toivon USA:n kansan havahtuvan maansa ja hallintonsa tilanteeseen.

Me olemme täydellisesti luopuneet puuttumasta USA:n alueella tapahtuviin maanjäristyksiin ja kaikki maanjäristykset ovat nyt täysin luonnollisia. Itse asiassa olemme toimineet näin jo jonkin aikaa. Me emme enää lievitä painetta jännitteisillä alueilla voittaaksemme aikaa.

Vuoden 2001 syyskuun 11. päivän tapahtumat olivat itse asiassa testi USA:n kansalaisille ja se on osoittautunut epäonnistuneeksi. Me olemme todella pettyneitä USA:n kansaan. Tänä odotusaikana te tulette mahdollisesti näkemään erilaisia pelejä pelattavan ennen kuin käynnistän pysäytystilan. Kaupungeissa saattaa tapahtua useampiakin pommi-iskuja. Kyseessä EIVÄT ole ydinpommit, sillä niiden käyttöä ei sallita, mutta teidän "mustien operaatioiden" johtajilla on hallussaan paljon pommeja ja räjähtäviä materiaaleja. USA:n täytyy kohdata "karmansa". Kaikkien täytyy kokea se, mitä he itse ovat luoneet. Näiden tahojen täytyy yksinkertaisesti kantaa vastuu teoistaan. Me emme voi enää hyväksyä maanpäällisen henkilöstömme menetyksiä ja tietäkää se, että kaikki palveluksessamme olevat tullaan tarvittaessa säteilyttämään pois vaarallisesta tilanteesta tai heitä opastetaan poistumaan mahdollisesti vaarallisilta alueilta. USA:n kansaa kohtaan tullaan nyt hyökkäämään, se näyttää nyt olevan varmaa. Ja se kaikki on uinuvan kansan aikaansaannosta. Kansallisen sopimuksen syntyminen ei tällä hetkellä ole todennäköistä. Hyökkäysten tarkoitus on saada aikaan syy poikkeustilan julistamiselle ennen presidentinvaalien järjestämistä tänä vuonna. USA:n hallinto on luopumassa aikeistaan hyökätä Iraniin, sillä he ovat oppineet, että he eivät voi sitä tehdä. USA:n kansan täytyy kokea se vapautensa menetys, jonka he ovat sallineet tapahtuvan. On paljon ihmisiä, jotka kieltäytyvät kasvamasta pitämään huolta maastaan ja maailmasta. Jokainen asioita tarkkaileva huomaa sen, kuinka paljon ilmastonmuutokseen liittyvää propagandaa toitotetaan. Ilmaston lämpenemistä todella tapahtuu. Sitä ei voida pysäyttää millään julkisuudessa esitetyllä energian käyttöön liittyvillä ratkaisuilla.

Tietäkää, että korkeaan öljyn hintaan ja meneillään olevaan propagandakamppanjaan on kaksi syytä. Ensimmäinen syy on se, että USA:n valtio on vararikossa ja rahaa haalitaan kaikista mahdollisista lähteistä, jotta laskut voitaisiin maksaa. Toinen syy on se, että muu maailma on hyvin vihainen USA:lle eikä myy heille öljyä ja siksi on esitetty esimerkiksi ajatuksia, että öljyn tuotantomääriä pitäisi lisätä. Nyt on kuitenkin liian myöhäistä. Suosittelenkin teille, että vaikka teillä on edelleen varaa ostaa bensaa autoonne, niin varastoikaa jonkin verran ruokaa ja muita tarvikkeita, sillä tulossa saattaa olla polttoaineen saannin kannalta vaikeita aikoja, mikäli USA:n hallinto todellakin tekee uuden hyökkäyksen omaa kansaansa vastaan. Teidät tullaan säteilyttämään turvaan vain, jos henkenne on vaarassa. Muussa tapauksessa teitä tarvitaan maan päällä suorittamaan tärkeitä tehtäviä näinä aikoina.

On vaikea uskoa, että USA:n kansa ei laajemmin tajua, että mistä vuoden 2001 syyskuun 11. päivän tapahtumissa todellisuudessa oli kyse - rakennusten tietoisesta räjäyttämisestä ja televisiossa kerrotuista todella typeristä tarinoista. Me emme tule enää käyttämään omaa aikaamme "suojelemaan" tätä kansakuntaa omaa maanpäällistä henkilökuntaamme lukuun ottamatta.

Jos Kalifornian maanjäristykset saavat aikaan Los Angelesin kaupungin vajoamisen, me tulemme aiemmin kertomamme mukaisesti aloittamaan Tyynen valtameren rannikon alueen evakuoinnin ja siirtämään Maapallon pysähdystilaan evakuoinnin ollessa käynnissä. Tämä saattaa tapahtua jopa aiemmin, sillä en ole vielä tehnyt asiasta päätöstä. Me saatamme asettaa Maapallon pysähdystilaan heti, jos maanjäristysten toteutuminen tulee ilmeisen varmaksi. Me emme tule tekemään evakuointeja minkään muunlaisen maanjäristyksen sattuessa omaa maanpäällistä henkilöstöämme lukuun ottamatta. Te tulette kokemaan kaikki tulevien kuukausien aikana tapahtuvat asiat. En tiedä mitään muuta keinoa stimuloida mielen kehitystä.

Kysynpä teiltä Kalifornian asukkaat, että mitä te oikein teette? Osavaltiossanne esiintyy lukuisia tahallaan sytytettyjä maastopaloja. Miksi te ette vaadi viranomaisilta selitystä asiaan? Niinpä, tehän sallitte muun muassa Arnold Schwarzeneggerin valinnan kuvernööriksenne. Myöskään Mississippiin laskevien suurten jokien varrella asuvat eivät oppineet mitään vuoden 1996 tapahtumista. Kemikaalijuovien levittäminen taivaalle jatkuu eikä kansa protestoi. Tiedättekö, että tomaatit eivät voi kantaa salmonellaa, sillä ne ovat sisältä steriilejä. Ymmärrättekö tämän pelin? Vai kiitättekö vain hallintoanne siitä, että se ei anna teidän syödä tomaatteja?

En käytä Candacea samalla tavalla kuin Dharmaa Phoenix Journalsin aikaan uutispäivitysten välittämiseen. Se olisi liian riskialtista ja sitäpaitsi peli on käynyt niin ankaraksi, että jokaisen pitäisi pystyä huomaamaan nämä asiat omalla terveellä järjellään ilman, että minä pidän kädestä kiinni ja opastan.

Monilla internetin "new age"-sivustoilla kerrotaan, että kaikki on tehty, te olette voittaneet ja uusi aikakausi alkaa pian täydessä loistossaan. Asia ei ole näin. Te toteutatte sen tai sitten se ei tapahdu ollenkaan. Ideat on olemassa, mutta Maapallolla elävien ihmisten täytyy toteuttaa nuo ajatukset. (Suomentajan kommentti: katso esim. www.tiedontalo.net/omatjutut/magneettimoottoripuffi.htm ).

Candace on saanut monia kirjeitä, joissa kysellään, että kuinka minä voin! Kiitos kysymästä voin hyvin, mutta kuinka te voitte? Näissä kirjeissä uikutetaan siitä, mitä USA:ssa ja koko maailmassa tapahtuu. Bensan hinta, tulvat, maastopalot jne. jne. jne. ......... Kuulkaahan, kaikki tämä on teidän aikaansaannostanne. Se, että te asutte tulva- tai maanjäristysalueilla ei ole minun päätökseni. Maailmanne tuhoavien öljynjalosteiden ja muiden hiilipohjaisten polttoaineiden käyttäminen ei ole minun valintani. Teidän "uutta maailmanjärjestystä" ajavat vallanpitäjänne eivät myöskään ole minun ajatukseni. Minä en ole antanut tukeani heille, te olette. Niinpä te tulette todennäköisesti näkemään USA:n asettamisen poikkeustilaan tämän kesän aikana siihen saakka, kunnes aloitamme pysähdystilan.

Meidän täytyy aloittaa pysähdystila, sillä henkilöstö sitä varten on jo valmiina ja on olemassa täydellinen suunnitelma siitä, kuinka Maapallo voidaan siirtää korkeammille tasoille ilman, että täytyisi aloittaa uudelleen nollapisteestä napasiirtymän kautta. Ja tästä MINÄ OLEN TODELLA TYYTYVÄINEN, sillä lukuun ottamatta sitä vaihtoehtoa, että kumottaisiin ihmiskunnan viimeisten 200 vuoden aikana tekemät asiat, tämä on seuraavaksi paras ajatus ja se tulee tarjoamaan monille paljon kokemuksia.

Kaikki EI tule olemaan ruusuista pysähdystilan jälkeen. Tämä tiedoksi niille, jotka kirjoittavat Candacelle kysellen, että miksi en voi käynnistää pysäytystilaa ja lopettaa kärsimykset. Jatkossakin tulee olemaan paljon kärsimystä. Ihmisten täytyy sopeutua äkilliseen valtavaan menetykseen, uudenlaiseen maailmaan ja tiedotusvälineiden kautta jaeltaviin tiedotuksiin, joissa kerrotaan "muukalaisten" hallitsevan planeettaa. Me huolehdimme ruuan jakelusta ja vastaamme planeetan toiminnasta kaaoksen lieventämiseksi, sillä ei palvelisi tarkoitusta tehdä näin ja antaa selviytyneiden taistella ruuasta ja tarvikkeista toistensa kanssa. Mutta se ei tule olemaan mitenkään ruusuista aikaa. Me emme uudista kaikkea. Me huolehdimme ruuasta, sähkönjakelusta ja internetin toiminnasta. Mutta teillä ei tule olemaan paljoakaan öljyä jäljellä ja teillä tulee olemaan paljon muitakin ongelmia ratkaistavana, sillä teille ei tulla jakelemaan ruokaa useiden vuosien ajan. Teidän täytyy löytää keinot yhdistyä selviytymiskykyisiksi ryhmiksi. Laivastomme tulee auttamaan teitä tarkoituksenmukaisella tavalla ja johtajiksi ryhtyviä tullaan auttamaan suuresti. Mutta se tulee olemaan koetuksellista aikaa, sillä ihminen ei kehity, ellei hänelle anneta tuntuvaa yllykettä tehdä niin. USA:n yhteiskunta on uskomattoman laiska, eivätkä muut länsimaat ole paljoakaan parempia.

Monet ammattilaiset tulevat etsimään keinoja selviytyä. Heidän mukava elämänsä tulee olemaan mennyttä. Koska matkustamisenne tulee olemaan suuresti rajoittunutta, te tulette nopeassa tahdissa uudistamaan liikeyrityksenne ja tapanne saada tarvittavat asiat tehdyksi. Ruokaa ei voida kuljettaa pitkiä matkoja, lentokoneenne eivät voi lentää ja monet valtamerilaivat tulevat katoamaan pysähdystilan aikana. Los Angelesin kaupunki tulee vajomaan pysähdystilan aikana, ellei se tapahdu itsestään jo sitä ennen. Myös Jupiter-tapahtuma tulee tapahtumaan pysähdystilan aikana. Laivastomme tulee huolehtimaan oikeasti tarpeellisista ruuan ja tarvikkeiden kuljetuksista siihen saakka, kunnes te pystytte rakentamaan omia painovoiman kumoavia lentoaluksianne. (Suomentajan kommentti: katso esim. www.tiedontalo.net/omatjutut/saksanufot.htm. )

Me tulemme upottamaan Los Angelesin kaupungin ja huolehtimaan monesta muustakin työlistallamme olevasta asiasta pysähdystilan alkuvaiheen aikana ja sen jälkeen sytytän Jupiterin ja me sovitamme toimintamme sen mukaan, mitä siitä aiheutuu. Haluan Jupiterin lähemmäs Aurinkoa tätä varten rajoittaakseni sen sytyttämisen aiheuttamia vaikutuksia, jotka olisivat hyvin vakavia, jos tekisin sen nyt. Tämän odottelun aikana toivoin, että jotkut teistä olisivat tarkastelleet sitä, milloin Jupiter on seuraavan kerran Auringon takana ja sitten päätelleet, että ehkäpä me odotamme pysähdystilan käynnistämistä vielä jonkin aikaa sitä hetkeä ajatellen. Jos sytyttäisin Jupiterin ennen sitä, vahingot olisivat lähes korjaamattomat, sillä Maapallon akselin muutos olisi niin suuri, että syntyisi niin paljon vulkaanista aktiivisuutta, että ilmakehään tulisi niin paljon tuhkaa, että meidän täytyisi ehkä antaa tapahtua täydellisen napasiirtymän ja sen myötä aiheutuvan täydellisen puhdistuksen, jonka tuloksena te ette enää voisi saada oppituntia parantaa se planeetta, jolla te asutte. Lisäksi mannerlaattojen liikkumisen aiheuttamat vahingot olisivat valtavat ja vaikuttaisivat suuresti viestintäyhteyksiinne sekä lämmön ja sähkön jakeluverkostoihinne. Tehkääpä siis hyvin yksinkertainen päättely siitä, koska tämä saattaisi tapahtua. Sitä varten ei tarvitse etsiä tietoa internetistä. Annan teille vielä yhden vihjeen. Maapallo kiertää auringon 12 kuukaudessa. Jupiter kiertää auringon 12 vuodessa. Näiden tietojen avulla teidän pitäisi pystyä suunnilleen arvioimaan, milloin MAAPALLO on seuraavan kerran toisella puolella Aurinkoa kuin Jupiter. Vielä yksi vihje, Jupiter on lähimpänä Maapalloa NYT.

Nyt on aika lähteä. Tämä riittää tällä erää ja toivon, että pimeyden edustajat miettivät suunnitelmiaan vielä uudemman kerran, sillä he eivät voi voittaa ja sen pitäisi olla ilmeistä. Tulen sallimaan USA:n kokea uudet "syyskuun 11. päivän" terrori-iskut, sillä en enää usko heidän muuttavan suunnitelmiaan. Heidän täytyy oppia raskaalla tavalla ja saada tämä viimeinen mahdollisuus löytää sieluilleen sopivampi sijoituspaikka tänä lajittelun aikana. Ehkäpä jotkut havahtuvat ja varmistavat sen, että he eivät aloita uudelleen luolamiestasolta ja saattavat jopa saada jatkaa matkaansa toisella planeetalla säilyttäen tietoisuutensa. Olkaa Rauhassa ja osoittakaa edistyneempää tapaa avustaessanne toisia. MINÄ OLEN Kristus Mikael / Aton, Isä Jumala ja Nebadonin Luoja Poika.