Kristus Mikaelin joulutervehdys, kohdistettu ensisijaisesti pimeyden edustajille (21.12.2009) - kanavoinut Candace Frieze

(http://abundanthope.net/pages/article_4223.shtml , http://www.americangreetings.com/ecards/view.pd?i=502526266&m=4002&rr=y&source=ag999, suomentanut Olli)

Hyvät pimeyttä edustavat veljeni, tässä puhuu teidän vanhin Veljenne ja myös useimpien teidän Isä Luojanne. Nyt tänä Maapallolla vietettävänä viimeisenä Joulun aikana minä olen niin täynnä armoa ja suosiollisuutta, että tarjoan teille nyt viimeisen oljenkorren liittyä mukaan meidän monien muiden joukkoon, jotka olemme kohottamassa tämän upean siemenplaneetan mahdollisimman korkealle tietoisuuden tasolle.

Rakkaat veljeni, tämä todellakin tapahtuu. Teillä ei ole enää valtaa ja voimaa hallita tätä planeettaa ja miksi te haluaisitte niin tehdäkään? Maapallo on osa luomakuntaani, se on erikoishuomion saava maailmani, minun lahjani. Useimmat teistä päätyivät pimeyden poluille Luciferin kapinan myötä ja jos te haluatte kohota Nebadonin korkeammille tasoille, niin ainoa tie on edetä minun oppieni ja enkeleitteni opastuksen kautta. EI OLE mitään muuta tietä. Miksi te hylkäisitte edelleen tämän armoni ja suosiollisuuteni? Kukaan toinen jonkun muun maailmankaikkeuden Luoja ei ole koskaan tehnyt näin armollista tarjousta.

Olkaa siis hyvät, liittykää meidän joukkoomme ja antakaa tämän planeetan aloittaa ylösnousemuksensa mieluummin jo tänä vuonna kuin vasta pysäytystilan jälkeen. Antakaa tästä Joulusta tulla tämän planeetan ensimmäinen todellinen Joulu. Luopukaa vanhoista ja hyödyttömistä sitoumuksistanne ja tehkää vapaaehtoinen valinta alkaa kivuta maailmankaikkeuteni tikkaita ylöspäin kohti lopullista Paratiisia. Oi Veljeni ja Poikani, tämä matka kohti Paratiisia on todella paljon loistokkaampi kuin mitä tämä maailma nyt on! Tarttukaa tähän mahdollisuuteen! Teillä on paljon kokemusta ja tietoa, jota voitaisiin hyödyntää valon työssä ja minä otan vastaan aidot ja vilpittömät palvelutarjoukset suurella ilolla ja rakkaudella. Rakkaat ystäväni, olen ollut kärsivällinen jo todella kauan, joten tulkaa siis ja tarttukaa käteeni ja antakaa minun näyttää teille tietä.

Hauskaa Joulua, kuten Maapallolla on tapana sanoa!

Teidän Isänne ja Luojanne, Kristus Mikael / Aton