Kristus Mikaelin tilannekatsaus 23.8.2008 - kanavana Candace Frieze

Olkaa rauhassa

(http://abundanthope.net/pages/article_1931.shtml , suomentanut Olli)

Rakkaat lukijat, Kristus Mikael tässä antaa teille lyhyen tilannekatsauksen. Monet teistä tuntevat nyt energiat hyvin intensiivisinä. Maapallon tapahtumien hallinta on nyt hyvin intensiivistä ja 8-8-8-portaali on avautumassa ja voimakas hiukkasvirtaus vaikuttaa. Kyseessä ovat materian pienimmät osaset, jotka muodostavat kaiken olevaisen. Nämä virtaukset häiritsevät toimimattomia rakenteita ja korjaavat ja uudistavat niitä.

Me suojelemme tapahtumia USA:n demokraattisen puolueen kokouksessa Denverissä ja Pekingin olympialaisissa. Georgian tilanne on rauhoittunut. Putin on saanut tahtonsa läpi ja sionistit nuolevat haavojaan. Tämä on mainio uutinen Maapallon kannalta, sillä sionistit tuntevat nyt olevansa aika lailla umpikujassa ja punnitsevat kaikkia vaihtoehtojaan, joita ei ole monta. Pankkitoiminnan merkitys vähenee koko ajan, kuten ounastelimmekin.

Kesän aikana on ollut myönteistä kehitystä, kun on syntynyt tarvittava "tyhjiö" ja aiemmin mainitsemamme valon ja pimeyden välinen tasapaino, joka täytyy olla olemassa ennen kuin voimme siirtyä pysähdysvaiheeseen ja aloittaa pitkän taivaaseenastumisprosessin toden teolla.

Seuraavien parin viikon ajan pyydän teitä pysymään rauhallisina ja ohjaamaan nämä hiukkasvirtaukset itsenne kautta maahan ja ympäröivälle alueelle. Toivokaa tietoisesti rauhan toteutuvan. Tulette näkemään kanssaihmistenne reagoivan tuntiessaan näiden toimenpiteiden vaikuttavan heidän kehoonsa ja sieluunsa. Olkaa ystävällisiä mutta lujia älkääkä antautuko suuriin riitoihin, jotka tekisivät tilanteen vain huonommaksi. Olkaa rauhallisia ja tietäkää, että nykyisen maailmanmenon loppu on lähellä ja pian me voimme todella aloittaa uuden. Pimeyden voimat ovat nyt voimattomia ja he tietävät sen.

Internetissä liikkuu paljon juttuja, joissa väitetään kolmannen maailmansodan olevan syttymässä. Asia ei ole niin, sillä Venäjällä on nyt hallussaan rauhan avaimet, jos se ei anna sodan laajentua Iraniin. Sionistit ovat lähes voimattomia. Luokaa ja pitäkää yllä rauhaa kaikkialla, missä vain voitte. Älkää menkö mukaan tähän internetin sotapropagandaan. Äiti Maa tarvitsee teidän huomiotanne. Osoittakaa siis sitä. Äiti Maan varastoituneet energiat ovat VALTAISAT ja hän voi välittää teidän rauhoittavaa energiaanne sitä tarvitseville.

Monet teistä saattavat tuntea olonsa sekavaksi tyyneyden ja sisäisen myrskyn välillä. Se on osa 8-8-8-portaalin avautumisen prosessia. Myös Maapallo tuntee sen. Älkää antako sisäisen myrskynne purkautua kontrolloimattomalla tavalla. Tässä kaikki tällä erää. En voi kertoa enempää asioista, jotka täytyy pitää salassa. Pitäkää vain yllä rauhaa.

Kristus Mikael/Aton