Kristus Mikael ja S333: Tilannepäivitys nro 25 (31.5.2010), kanavoinut Hazel

(http://abundanthope.net/pages/hazel/Update-25.shtml, suomentanut Olli)

Kristus Mikael:

Me annamme teille tämän pikaisen tilannekatsauksen kertoaksemme, että olemme nyt ottaneet käyttöön varasuunnitelmamme.

Me otaksumme, että teidän tiedotusvälineenne tulevat pian kertomaan poliittisella ja rahoituksellisella pelikentällä tapahtuvista oudoista tapahtumista. Olkaa valppaina näiden uutisten suhteen, sillä niissä ei välttämättä kerrota asioista suoraan, vaan teidän on tehtävä omat päätelmänne siitä, että mistä todella on kysymys.

Me olemme nyt valmiita etenemään jälleen täydellä teholla ja avustamme nyt Äiti Maata etenemään omassa muutoksessaan. Äiti Maa ponnistelee nyt ja pian Hänellä on tarpeeksi voimaa toteuttaa suuri mullistuksensa. Äiti Maa on nyt vakuuttunut siitä, että näiden mullistusten armoille joutuvat ihmiset tullaan evakuoimaan ja siirtämään turvaan joko aluksiimme tai rauhallisemmille alueille.

Me tiedämme, että tilanne on nyt jännittynyt eri puolilla maailmaa. Useimmat ihmiset tuntevat sielutasolla suuren muutoksen olevan tulossa. Suuri aalto on nyt muodostumassa ja suuri käänne tapahtumassa. Tämä tilanne aiheuttaa fyysisellä tasolla paljon epämukavuutta, mikä ilmenee monin eri tavoin.

Te valotyöntekijät tiedätte, mitä on nyt tapahtumassa ja me otaksumme, että te olette valmistautuneet kohtaamaan edessä olevat väistämättömät tapahtumat. Todellisuutenne energiat ovat muuttumassa ja ellette te ole tietoisesti valmistautuneet toimimaan niiden mukaisesti, niin tapahtumat tulevat yllättämään teidät. Me pyydämmekin teitä edelleen pysymään keskittyneinä ja sitoutuneina tehtäväänne antamatta itsenne ajautua harhateille. Kukaan ei tiedä tarkalleen sitä ajankohtaa, jolloin Maapallon suuri mullistus tapahtuu ja sekasorto alkaa, mutta taatusti se tulee tapahtumaan hyvin pian. Me tarkkailemme Maapallon tilannetta jatkuvasti. Me emme ehkä tiedä aivan tarkalleen, milloin suuri mullistus tapahtuu, mutta meillä on selkeä käsitys kokonaistilanteesta. Meillä ei ehkä kuitenkaan ole mahdollisuutta antaa teille ennakkovaroitusta juuri ennen tämän mullistuksen tapahtumista.

Nyt kun kaikki järjestelyt ovat kunnossa, niin me kannustamme Äiti Maata ponnistelemaan käynnistääkseen suuren mullistuksensa.

Pysykää lujina! Siirrän puheenvuoron nyt kumppanilleni S333:lle. Minä olen Kristus Mikael.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

S333:

Kyllä Rakkaat Ystävät, ajat ovat nyt todellakin muuttumassa. Pimeyden voimien "huviretki" on pian päätöksessään. Heidän rahanhaalimispäivänsä ovat pian luetut. Me olemme edelleen vahvasti läsnä planeetallanne ja järjestelemme viimeisiä asioita ennen kuin mullistus alkaa. Me olemme kohdanneet suuria vaikeuksia pimeyden voimien parissa työskennellessämme, mutta nyt me olemme vakuuttuneita siitä, että olemme löytäneet keinot, joiden avulla pimeyden voimien vastarinta saadaan hallintaan. Pimeyden edustajat poistetaan valta-asemistaan yksi kerrallaan ja siirretään sivuun.

Meillä on teille suuri yllätys, mutta teidän täytyy vielä odottaa ennen kuin näette sen. Kyllä, kaikki etenee nyt suunnitelmien mukaisesti. Samalla, kun Maapallo ponnistelee oman muutoksensa läpi, niin te tulette näkemään yhä enemmän merkkejä meidän läsnäolostamme. Te tulette saamaan kaipaamanne todisteet, kun suuri muutoksen tuuli puhaltaa koko maailmanne yli. Rakkaat Ystävät, nämä eivät ole pelkkiä sanoja! Me olemme työskennelleet uutterasti varmistaaksemme, että kaikki asiat ovat paikoillaan kaikkien mahdollisten tapahtumien varalle, kun Äiti Maan muutokset toden teolla alkavat. Kaikki on nyt valmiina ja ellei vielä tule tarve joillekin yllättäville viime hetken muutoksille, niin me vain odottelemme, koska Äiti Maa on valmis toteuttamaan suuren mullistuksensa. Pyydänkin teitä kaikkia nyt kannustamaan Äiti Maata ponnistelemaan, sillä mitä enemmän Hän saa tukea ja kannustusta, niin sitä nopeammin me pääsemme siihen vaiheeseen, jolloin tapahtuu se suuri mullistus, joka käynnistää sen tapahtumaketjun, joka johtaa lopulta kauan odotettuun pysäytystilan käynnistymiseen.

Tämän juoksukilpailun viimeiset kierrokset ovat nyt meneillään, joten pysykää vahvoina. Vahvistakaa itseänne muutosten tahdin kiihtyessä tulevien päivien ja viikkojen aikana, sillä te tulette tarvitsemaan fyysistä, tunteellista ja henkistä kestävyyttä.

Minä olen S333 ja kehotan teitä pitämään lujasti kiinni, sillä vuoristoradan vaunu saattaa kääntyä alamäkeen nyt minä hetkenä tahansa.