Galaktinen viesti 1.7.2012

(http://www.penantupa.net/viestit/Galaktisen_liiton_tiedote_nro_66.html)

(Kanavana Pentti, puh. 0400 630618, kotisivu: www.penantupa.net)

On totuuden hetki käsillä, sillä nyt tänä aikana ja tulevina kuukausina käy toteen kaikki aikaisemmin annetut ennustukset jotka olemme antaneet lukuisien viestien muodossa. Ihmiskunta tulee kohtaamaan monia vaikeuksia niin ekologisessa kuin taloudellisessa muodossa. Luonto on antanut alustavia merkkejä muutoksista monilla mantereilla. Talouselämä on tasapainottelua elämän ja kuoleman välillä tarkoittaen, että elääkö talouskasvu, hyvinvointi ja kutakuinkin normaali elämänmuoto keskuudessanne vai kuoleeko nykyinen elämäntyyli muuttaen kaiken totutun katastrofaaliseksi sekasortoiseksi kaaokseksi.

Tässä on kysymykset joihin yhdelläkään poliitikolla ei ole tyhjentävää varmaa vastausta. Kaikki poliittiset päättäjät eri maista ovat mieleltään sekasortoisessa tilassa, eikä kukaan missään maassa tiedä varmasti mitä pitäisi tehdä. Myös luonto on ilmastollisesti muuttunut. Ei mitkään tilastot pidä enää paikkaansa. Ei ole mihin voisi verrata nykyhetkeä, sillä näin suuria muutoksia ja säiden vaihteluita ei ole aikaisemmin tilastoitu. Näin toteamme nykyhetken keskuudessanne katastrofaaliseksi monilla osa-alueilla. Ulospääsyä tästä ei ole ihmisten voimin, sillä on koittanut suuren muutoksen aika. Puhdistuksen Maa-planeetalla on tapahduttava. On sellainen tilanne keskuudessanne, jota nyky-yhteiskuntarakenteet eivät enää kestä. Sotiminen maan piirissä eri maanosissa on entisestään lisääntynyt kiihtyen päivä päivältä. Uusia konflikteja syntyy lähes viikottain jo entisten loppumattomien sotien lisäksi. Ei näin voi eikä saa jatkua, sillä tällä menolla ja elintavoilla ihmiset itse tuhoavat elinolosuhteet maan piirissä.

Tämä nykyhetki ja aikakausi on ennustettu jo aikojen alussa tulevaksi. Siitä on varoitettu monissa kirjoituksissa, joita on ihmisille annettu. Varoitukset, ennustukset ja kirjoitukset on mennyt kuuroille korville eikä niistä ole välitetty. Ne on leimattu huuhaaksi. Naurettu, pilkattu ja leimattu höperöiksi ne ihmiset, jotka ovat olleet ja ovat edelleen meidän toisten tasojen viestin viejinä välittäen sitä tietoa, mitä olemme vuosisatojen ja nyt tämän nykyhetken aikana keskuuteenne tiedoksi antaneet. Enää ei ole syytä suhtautua ylimalkaisesti ja piittaamattomasti siihen tietoon, mitä keskuuteenne tiedoksi annetaan lukuisien kanavien kautta. Isä Jumala on antanut valtuudet meille Galaktisen tiedottajien ryhmälle kertoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja minkälaisiin muutoksiin on syytä varautua. Me olemme tämän kanavan kautta antanut teille luettavaksi tiiviin paketin kymmenien viestien muodossa menneiden vuosien aikana.

Näissä viesteissä on kerrottu seikkaperäisesti menneestä ajasta vuosien takaa, tästä hetkestä ja tulevasta ajasta. Lukemalla näitä viestejä joita on yli kuusikymmentä kappaletta saatte selkeän kuvan mitä on tulevaisuudessa odotettavissa tapahtuvaksi. Me annamme näitä viestejä ja kerromme tapahtumista ja muutoksista hyvissä ajoin. Lukemalla Penantuvan sivuja internetissä tulevaisuuden kuva pysyy selkeänä ja tuleviin muutoksiin on helpompi varautua, kun on etukäteistietoa eikä tilanteiden ja muutoksien vaihtelut tule täytenä yllätyksenä. Monet ovat sanoneet näistä viesteistämme, että olemme kertoneet samoja asioita moneen kertaan. Ehkä niin onkin, mutta olemme myös sitä mieltä kuten keskuudessanne sanotaan ”kertaus on opintojen äiti” viestiemme kohdalla näin mielestämme on, sillä mitä useammin lukee sen paremmin asiat jää mieleen.

Muutokset keskuudessanne joista olemme kertoneet ovat tätä päivää ja tulevaisuutta. Ei ole hyväksi tuudittautua myöskään Suomen ja suomalaisten mihinkään ruusuiseen tulevaisuuden kuvaan. Teidän päättäjänne ovat vieneet poliittisilla päätöksillä asiat siihen jamaan, ettei niistä selviä ilman suuria taloudellisia uhrauksia, jotka vievät koko maan ja kansalaiset syvään lamaan. On vain enää mahdollista koittaa löytää sellaisia päätöksiä, jotka jotenkin lieventäisivät tulevaa vaikeaa aikaa, kuitenkin keinot ovat vähissä ja tulevaisuuden näkymät ovat synkät Suomessa, Euroopassa ja maailman laajuisesti kautta koko maailman. Tämä antamamme viesti on sisällöltään synkkä ja negatiivinen, mutta kun luette sanomalehtiä, seuraatte uutisia päivittäin, niin mielestämme nämä uutisoinnit ovat vieläkin synkempiä kuin tämän viestin sisältö on. Se vain nyt on niin, että ihmiset itse on aiheuttanut vallitsevan nykytilanteen keskuudessanne ja siitä kertominen on synkkää ja masentavaa kuultavaa ja luettavaa, kertoi näistä asioista mikä taho tahansa.

Me toisten tasojen auttajat ja tiedottajat olemme tietoisia mitä keskuudessanne tapahtuu ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Siksi olemme myös maan läheisyydessä valmiudessa tarvittaessa auttamaan. Apuamme tulette kyllä tarvitsemaan vielä monta kertaa tämän kuluvan vuoden aikana. Olemme menneisyydessä ja tässä hetkessä auttaneet monin tavoin monilla mantereilla ihmisiä välttämään vieläkin suurempia katastrofia kuin mitä on keskuudessanne ollut. Myös tulevaisuudessa autamme mahdollisuuksiemme mukaan vaimentaen näin suurempia luonnon mullistuksia mitä lähitulevaisuudessa on odotettavissa. Tässä viestissä on tällainen yleisluonteinen katsaus elämänmenosta maan piirissä. Seuraavissa viesteissä annamme seikkaperäisempää tietoa tulevasta asiasta ja sen tuomista muutoksista.

Galaktisen liiton tiedottaja Audius.