Galaktisen liiton tiedote (Nro 52) 2.1.2008

(http://www.penantupa.net/viestit/Galagtinen0108.html)

(Kanavana Pentti, puh. 0400 630618) kotisivu: www.penantupa.net

Vuosi on vaihtunut, on uuden viestin aika. Monet asiat ovat jo todellisuutta joista olemme teille menneinä vuosina kertoneet. Ilmastonmuutos on edennyt nopeasti, eikä ole enää pysäytettävissä. Ihmisten voimin vauhti vain kiihtyy. Tiedemiehenne ennustavat kymmenien vuosien päästä tulevia katastrofeja. Me kerromme, ei kymmenten vuosien kuluttua vaan tulevien vuosien kuluessa ne skenaariot toteutuvat joista me viesteissämme olemme kertoneet jo silloin, kun niistä ei vielä keskuudessanne tiedotettu. Nyt kun teille niistä muutoksista kerrotaan, niin ne tapahtumat ovat ajankohtaisia. Nämä asiat voitte tarkistaa ja verrata viesteistä, joita annoimme vuosia sitten. Öljyn hinta on noussut jo lähes mahdottomiin lukemiin ja tulee aika kun tätä energiaa aletaan säännöstelemään ja hinta on niin korkea, että köyhemmät ihmiset eivät sitä pysty ostamaan. Tämänkin olemme kertoneet jo vuosia sitten tulevaksi.

Terrorismi ja sodat ovat lisääntyneet keskuudessanne kuten olemme kertoneet. Amerikan finanssiongelmat laukaisevat maailmanlaajuisen laman, joka koskettaa kaikkia kansanosia niin köyhiä ja rikkaitakin. Sairaudet ja epidemiat ovat jo todellisuutta tänäkin päivänä, pandemian alkaminen ja leviäminen maailmanlaajuiseksi on jo odottamassa ja sen ajakohta on jo lähellä. Muun muassa nämä edellämainitut tapahtumat ovat jo tätä päivää ja näistä kaikista me Galaktisen liiton tiedottajat olemme teille kertoneet hyvissä ajoin. Kertomisemme ja tiedottamisemme on mennyt lähestulkoon hukkaan, mitä me emme ymmärrä ihmisten käyttäytymisessä. On myös käsittämätön asia, että tiedotusvälineissänne kerrotaan lähes päivittäin näistä samoista asioista, eikä tämäkään tiedottaminen auta asiaa. Kulutusjuhla jatkuu keskeytymättä kuin viimeistä päivää. Ostamisen hysteria vaan lisääntyy vaikka ihmisiä neuvotaan ja varoitetaan päivittäin monelta taholta. On tulossa aika, joka raamatussa ilmaistaan, tulee vielä itku ja hammasten kiristys ihmisten keskuudessa. Me sanomme tämä aika on jo alkanut ja on vain ajan kysymys, kun se kohtaa ihmiskunnan kuin salama kirkaalta taivaalta.

Tämän viestin sisältö saattaa pelottaa monia, mutta niin on tarkoituskin, sillä me haluamme herätellä ja ravistaa ihmisiä tajuamaan, että tässä ja nyt on muutoksen aika, eikä jossain hamassa tulevaisuudessa, kuten suurin osa ihmisistä olettaa sen olevan. On aika aloittaa työt itsensä kanssa ja valmentautua henkisesti muutokseen, jonka jokainen ihminen joutuu kohtaamaan omassa elämässään. On tuleva puutetta ja kurjuutta, on tuleva sairauksia, on tuleva nälkää ja vilua. Nämä kaikki on tänäkin päivänä todellisuutta monissa maanosissa luonnonkatastrofien, sotien ja tautien muodossa. Niin sanotut rikkaat maat ovat saaneet katsella sivusta ihmisten kärsimyksiä ja todeta, eihän tämä koske meitä, vaan heitä jossain siellä kaukana. Korkeintaan annetaan ropo johonkin keräykseen ja pestään sillä omatunto puhtaaksi. Tuudittautuen prinsessan uneen, kokien hyvän olon tunnetta yltäkylläisyydessä on oleva katkera paikka, kun tulee tähän kaikkeen negatiivinen muutos ja maailmanlaajuisesti nämä tapahtumat tulevat koskettamaan ihmisiä, jotka tällä hetkellä ovat sulkeneet silmänsä kaikeltä hädältä, jota suuri osa ihmiskunnasta joutuu kokemaan.

On sanottava, ei niin mitään pahaa, etteikö se toisi myös hyvääkin tullessaan, niin myös tämä muutoksen aika tuo paljon hyvää tullessaan. Maan piiristä poistuu paljon negatiivisia energioita, tulvien ja vedennousun mukana peittyy ja haihtuu ilmakehään ja sen kautta avaruuteen paljon saasteita. Liikakansoitus helpottaa poistuvien sielujen myötä, sillä paljon tulee sieluja poistumaan maan piiristä toisille tasoille. Energian ja ravinnon tarve näin vähenee ja ennen kaikkea ihmiset jälleen kerran heräävät huomioimaan ja auttamaan toisiaan, sillä aina ihmiskunnan historiassa ovat vastoinkäymiset olleet se voima joka yhdistää ihmiset ja kansakunnat. Rikkaus ja hyvinvointi tuo aina tullessaan ahneutta, väärinkäytöksiä ja riistoa heikompiosaisia kohtaan, kuten tämäkin aikakausi sen toteen näyttää ja todistaa. Me toisten tasojen auttajanne olemme mukana tulevassa muutoksen ajassa auttamassa ja ohjaamassa ihmiskuntaa. Isämme Jumalamme tahdosta autamme kaikessa missä apuamme tarvitaan lieventääksemme tulevia luonnonmullistuksia, joita maapallo ja kaikki sen elolliset joutuvat kohtaamaan tulevina vuosina.

Emme voi sanoa enää, etteikö nämä muutokset olisi suuria, järkyttäviä ja kaiken muuttavia tapahtumia. Voitaneen vain sanoa, että näin on Luojamme säätänyt tapahtuvaksi. Maaplaneetan puhdistuksen aika on tullut. Sitä ei voi enää muuksi muuttaa. Ihmisten on vain muutettava asenteitaan ja tapojaan radikaalisti, niin kaikki tulevat muutokset on helpompi kohdata, kun sen aika koittaa. Tänä päivänä on vallalla kaikki mahdollinen show-elämä. Haetaan vain hauskuutta ja elämyksiä usein päihteiden ja huumeiden avulla. Eikä mistään henkisyydestä ole tietoakaan. Pääasia on vain, että pää on sekaisin ja tehdään asioita joissa ei ole mitään järkeä, sitten kadutaan hetken ja aletaan taas kohta sama alusta. Elämä on mennyt liian pinnalliseksi eikä mikään riitä vaan kaikkea mahdollista on saatava heti ja paljon. Ihmisten pitäisi pysähtyä miettimään tekemisiään ja tutkailemaan mitä muutoksia kunkin olisi tahollaan tehtävä omassa elämässään auttaakseen itseään ja lähimmäisiään henkiseen ja rikkaampaan elämään. Ei rahan ja materian avulla pelkästään vaan hiljentymisen, rauhoittumisen ja rukouksen avulla. Näin on mahdollista saavuttaa itselleen sisäinen rauha ja nauttia elämästä ja luonnosta toisin kuin nyt tavarasta, rahasta ja ostamisesta. Tämä on pinnallista eikä tuo onnea, korkeintaan hetkellistä mielihyvää, joka on katoavaista.

Ohjeemme on, huomioikaa toisenne, auttakaa toisianne pyyteettömästi ja antakaa niille mahdollisuus työskennellä ihmiskunnan auttamiseksi, joilla on siihen kutsumus ja halu. Kysykää tarvitsevatko he työssään apua, joko rahallista tai osallistumista tähän työhön, jota nämä ihmiset tekevät auttaakseen pyyteettömästi kanssaihmisiään, jotka apua tarvitsevat henkisessä muodossa, sairaudessaan tai materiaalisesti. Näin osallistumalla ja auttamalla auttajakin saa itselleen hyvän mielen ja tarpeellisuuden tunteen olemalla mukana kaikille yhteisessä asiassa, jonka tulevaisuuden muutokset tuo mukanaan. Tämä alkavan vuoden ensimmäinen viesti on tällainen osittain pelottava ja osittain saarnaava ja osittain arvosteleva. Näin on ollut tarkoituskin, sillä nyt on aika herättää uinuvia ihmisiä, jotka tuudittautuvat ajatukseen etteivät nämä muutokset koske meitä. Me sanomme: nämä tässä viestissä kertomamme asiat tulevat koskettamaan jokaista elollista maan piirissä. Rakkaudella Galaktisen liiton tiedottaja Audius.

HUOM! Lue myös: Magneettimoottoriprojektitiedote (www.tiedontalo.net/omatjutut/magneettimoottoripuffi.htm)