Galaktisen liiton tiedote (Nro 41) 4.8.2004

(Kanavana Pentti, puh. 0400 630618)

Ei ole päivää, etteikö tiedotusvälineenne uutisoisi teille tuho-, katastrofi- ja terroriuutisia. Näinhän olemme kertoneet tapahtuvaksi monissa aikaisemmissa viesteissämme, joita olemme antaneet tämän kanavamme välittämänä. Puuttuu vain vielä se terroritekojen sarja sekä kertomamme suurempi terroriteko, joka tulee muuttamaan suuresti ihmiskunnan jokapäiväistä elämää. Mielestämme ei ole enää kaukana tämäkään tapahtuma, vaan on syytä varautua moniin suuriin muutoksiin keskuudessanne. Amerikkalainen yhteiskunta on varautunut terrori-iskujen varalle aivan syystäkin. On vain niin, ettei ole mahdollista eliminoida kaikkea uhkaa pois. Vaara vaanii hyvinkin odottamattomasti ja tulee suurena yllätyksenä ei vain Amerikassa vaan muuallakin. Olympialaiset ovat yksi Maapallon suurimmista joukkotapahtumista. On esitetty monia arvailuja tätä tapahtumaa kohtaan, sillä uutisoidaanhan nämä kilpailut lähes jokaiseen maanosaan. Mutta myöskin nämä ovat katseen vangitsijoita ja vievät ihmisten huomion pois monista kohteista, joita olisi syytä vartioida hyvinkin tarkasti. Me täältä toisilta tasoilta näemme tapahtumien kulun etenevän juuri kuten kerroin. Terroriteot painottuvat muualle kuin Ateenaan, joskin on mahdollista häiriköiminen kilpailujen aikana hyvinkin voimakkaasti ja ennalta suunnitellusti, mutta varsinaiset iskut suuntautuvat muualle kuin kisakaupunkiin.

Me Galaktisen Liiton edustajat emme voi emmekä saa puuttua näihin tuleviin tapahtumiin, vaan seuraamme sivusta hyvinkin tarkasti, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Näin on Kristuksemme ohjeet meille annettu. Galaktinen laivue on tarkkailuasemissa suurella laivueella, eikä meiltä jää mikään tapahtuma huomioimatta, mitä Maapallolla tapahtuu. Suuret muutokset ovat edessänne. Energian vaihdos on meneillään. Sen huomaavat kyllä monet tietoiset ihmiset kehossaan ja myös psyykkiset muutokset ihmisten mielissä ovat voimakkaat. Vastavoimat ovat tehostaneet otettaan ihmisissä. He ovat saaneet voimakkaan liittolaisen päihteistä, joita on entistä helpompi ihmisten saada ja käyttää. Ihmisten mieleen vaikutetaan negatiivisilla impulsseilla ja saadaan heidät paniikinomaiseen tilaan ja samalla uskotellaan, että tähän kriisiä muistuttavaan olotilaan on ainoa lääke puuduttaa keskushermosto jollakin päihteellä ja sen tuomalla hetkellisellä lohdutusta antavalla tunteella. Näin hallitaan suuria joukkoja saaden ihmiset pois tasapainoisesta tilasta ja vastapainoksi valheellinen hetkellinen onnellisuuden tunne, joka kuitenkin tuottaa vain entistä suurempia vaikeuksia ihmisten elämään. Näin ovat vastavoimat saavuttaneet toivotun tuloksen ja voivat hallita ihmisiä mielensä mukaan.

Nämä uudet voimakkaat energiat, joita nyt Maapallolle vuodatetaan, tuovat paljon hyvää tietoisille ihmisille, jotka kykenevät nämä ottamaan vastaan puuduttamatta itseään millään ulkopuolisilla aineilla, jotka ovat haitallisia ihmisten elämälle. Nämä energiat nostavat tietoisuuden tasoa, keventävät kehoa ja avaavat kehon energiakanavia ja näin ihmisten on helpompi kehittää itseään sekä henkisesti että fyysisesti sekä saada nostettua valmiusastettaan kohota kohti uusia tietoisuuden tasoja. Tätä kykyä voimistetaan siksi, että tulevaisuudessa ihmiskunta joutuu kokemaan monia vaikeuksia tässä tapahtumasarjassa, missä Maapallo kohotetaan kohti neljättä ulottuvuutta. Tämä muutosprosessi on jo pitkällä. Olette sen huomanneet muuttuvana ilmastona monilla mantereilla. Tiedemiehenne kertovat näiden muutosten johtuvan kasvihuoneilmiöstä ja siitä syystä Maapallon lämpötilan noususta. Tämä on vain pieni murto-osa todellisuudesta. Totuudenmukaisempi syy on kuitenkin Maapallon pyörimisliikkeen muutoksissa ja sitä kautta napasiirtymissä ja tämän taasen aiheuttaa planeettaanne lähestyvä toinen aurinko, josta olemme aikaisemmissa viesteissämme teille kertoneetkin. Tämä uusi aurinko, joka tulee jo olemassa olevan Auringon rinnalle, tulee näkymään planeettanne kaikissa maanosissa, kunhan se ensin saavuttaa Maapallon ja asettuu kiertoradalleen. Tämä prosessi on jo pitkällä ja sen vaikutukset ovat tuntuneet näinä vielä lievinä sääolosuhteiden muutoksina. Tulevaisuudessa nämä muutokset tulevat rajummiksi. Näistäkin muutoksista olemme aikaisemmissa viesteissämme kertoneet.

Näin on Jumalan suuri suunnitelma toteutumassa, joka kokonaisuudessaan on ihmisten ja Maapallon tulevaisuuden kannalta ihanteellinen tapahtuma. Maapallo puhdistetaan joukkotuhoaseista ja saasteista, ihmiset opetetaan elämään sovussa sotimatta ja sortamatta toisiaan. Uusi rakkauden uskonto annetaan ihmisten keskuuteen, jossa tärkein sisältö on toinen toisensa huomioiminen, auttaminen ja rakastaminen. Ensin kuitenkin on tehtävä ne puhdistustoimenpiteet Maaplaneetalle ja ihmiset nostettava turvaan aluksiimme, joita kyllä on riittävästi kaikkien halukkaiden varalle, jotka tuntevat Jumalan kutsun ja tulevat omasta vapaasta tahdostaan turvaan aluksiimme. Tämä operaatio tapahtuu nopeasti ja ne ihmiset, jotka eivät halua tätä mahdollisuutta käyttää, vaihtavat tasoa luonnollisesti ja lähtevät sieluina toisille planeetoille tai henkimaailmaan oppimaan oman sielunsuunnitelmansa mukaisesti. Älkää pelästykö älkääkä olko huolissanne tulevaisuutenne suhteen. Tämä tapahtumasarja ei ole vielä ajankohtainen. Se tulee viemään vuosia aikaa ennen lopullista päätökseen saattamista, joskin tulevaisuudessa tulette huomaamaan lähes päivittäin ilmaston muutoksia ja ihmisten lisääntyvää negatiivisuutta, joka ilmenee erilaisina aggressioina kuten sodat ja terroriteot. Lisäksi aivan normaalissa ihmisten kanssakäymisessä tapahtuu muutoksia. Me Galaktisen Liiton tiedottajat olemme mukana hyvin valveutuneesti Maapallon tapahtumissa ja tiedotamme kanaviemme välityksellä hyvissä ajoin, jos on syytä varautua jonkun tapahtuman varalle, joka muuttaa normaalia elämänrytmiä.

Tämä kanavamme on saanut suuren työn ja urakan valmiiksi koskien Tiedontalon muuttoa. Hän on ystävänsä kanssa työskennellyt ahkerasti monta viikkoa. Tänä aikana emme ole antaneet viestejä kirjoitettavaksi. Nyt tämä muutto ja muutostyö on tehty. Tiedontalo jatkaa toimintaansa Tampereella entisessä Valosalin tilassa. Tämän muutoksen me johdatimme Pentin työksi. Katsoimme tämän uuden tilan toimivammaksi, sillä edessä on pitkä ja kylmä talvi. Aikaisempi Tiedontalon rakennus ei olisi kylmyydestä johtuen toiminut tarkoituksenmukaisesti rakennuksen puutteellisista lämmitysjärjestelmistä johtuen. Johdatimme Pentin perustamaan Valosalin vuonna 1993, jolloin minä Audius vierailin hänen kodissaan fyysisesti opastaen hänet tähän työhön. Nyt on ympyrä sulkeutunut ja tänä kuluvana vuotena toiminta jatkuu näissä tiloissa. Me Galaktisen Liiton tiedottajat olemme mukana kaikessa toiminnassa alusta alkaen, ensin henkisellä tasolla, myöhemmin myös fyysisessä muodossa opastaen ja kouluttaen teitä mukana olevia valotyöntekijöitä. Kirpputori on aluksi tarpeen taloudellisena tukena, mutta myöhemmässä vaiheessa se väistyy ja koko sali otetaan käyttöön, sillä kävijämäärä tulee lisääntymään huomattavasti ja näin ollen koko käytettävissä oleva tila tarvitaan. Me annamme Pentille tiedon ja johdatuksen, jotta hän osaisi toimia oikein ja oikealla hetkellä, kun on sen aika. Hän on kyllä ollutkin kirpputoria laittaessaan tietoinen sen määräaikaisuudesta. Me olemme antaneet ennakkotietoa uudesta lopullisesta maaseudulla sijaitsevasta Tiedontalon sijainnista, joka on olemassa jo energiatasolla. Sen aika on meidän tiedossa jo olemassa. Kerromme tästä vuoden vaihteen jälkeen lisää ja siitä ajankohdasta ja sijainnista ja siirtymisestä näihin tiloihin. Tänä päivänä ja lähitulevaisuudessa Tiedontalon on hyvä toimia nykyisessä salissa. Keskiviikkoiset meditaatiotapahtumat ryhmähoidon muodossa ovat tärkeä osa toimintaa. Niissä hoidetaan energisesti läsnäolevien kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti sekä nostetaan tietoisuuden ja värähtelyn tasoa. Me toisten tasojen auttajat olemme voimakkaasti mukana vuodattamassa kristusenergioita hoitajien välityksellä niin hoidettaville kuin myös energisoimalla sen tilan, missä kokoonnutte ja työtä teette Isä Jumalan nimissä. Jatkakaa tätä työtä, niin te jokainen työskentelette niin itsenne kuin myös toistenne hyväksi.

Teitä siunaten, Galaktisen Liiton tiedottaja Audius