Galaktisen liiton tiedote (Nro 42) 22.10.2004

(http://www.penantupa.net/viestit/glt_22102004.htm)

(Kanavana Pentti, puh. 0400 630618) kotisivu: www.penantupa.net

Päivä päivältä maailmanne on menossa kohti muutosta, joka tuo uusia asioita elämäänne kaikilla mantereilla Maapallolla. Monet muutoksiset ovat niin näkyviä ettei niitä enää voida hallituksien ja päättäjien taholta salata, kuten tähän päivään asti on tehty. Ei enää voida tukeutua tilastoihin monien vuosien takaa, vaan on hyväksyttävä tosiasiat: ei tällaista ole ollut tämän maan päällä olevan väestön muistissa edes satojenkaan vuosien takaa. Hirmumyrskyt ovat koetelleet Maapalloa kuluvana vuotena ennätyksellisesti ja laajamittaisesti niin monilla mantereilla, että ihmiset ovat heränneet tajuamaan asioiden poikkeuksellisuuden. Tämä nykyinen tilanne on vasta alkua tuleville muutoksille.

Monet mantereet tulevat kokemaan paljon rajumpia luonnonmullistuksia, jotka aiheuttavat paljon aineellista vahinkoa sekä ihmishenkien menetyksiä. Nämä luonnonmullistukset tulevat vaikuttamaan entistä voimakkaammin talouselämään. Öljyn saanti vaikeutuu entisestään, hinnat nousevat ennennäkemättömän korkeiksi, talouselämä taantuu ja maailma menee kohti sitä lamaa, josta olemme aikaisemmissa viesteissä kertoneet. Tämän lisäksi terroriteot lisääntyvät monissa maissa muuttuen entistäkin raaemmiksi ja tuhoisammiksi, mikä osaltaan lisää talouselämän vaikeuksia.

Tuleva loppuvuosi tuo paljon suuria muutoksia tullessaan. Teidän on hyväksi henkisesti valmentautua tulevia muutoksia varten. Kaikki ne kertomamme tapahtumat toteutuvat ajallaan. Teidän olisikin hyvä lukea aikaisempia viestejämme huolellisesti, sillä niistä löytyy tähän aikakauteen sekä tulevaisuuteen paljon tärkeää ja hyödyllistä tietoa, jota emme tässä viestissämme toista.

Nyt on tullut aika henkisesti heränneiden ihmisten virittäytyä kuuntelemaan itseään, meditoimaan, hiljentymään ja keskittymään siihen henkiseen tietoisuuteen, joka jokaisella on sisimmässään. Tämä, jos vain malttaa pysähtyä ja kuunnella, sillä tänä aikana jokaisen ihmisen henkioppaat koettavat herätellä ja virittää ohjattavaansa kuuntelemaan, mitä meillä on sanottavana. Vahinko vain, että suurin osa ihmisistä ei osaa eikä pysty pysähtymään edes sen vertaa, että ymmärtäisivät, mitä heidän ympärillään tapahtuu. Näin nämä ihmiset sulkevat pois itsestään meidän toisten tasojen auttajien lähentymisyrityksemme eikä meidän neuvomme tai ohjeemme tavoita näitä ihmisiä. On kuitenkin olemassa pieni joukko henkisen tien kulkijoita, jotka ovat avoimia ottamaan vastaan niin henkioppaidensa kuin meidän avaruustasojen auttajienkin ohjeet. Tämä joukko on vain vielä niin pieni, ettei heidän äänensä ole riittävän kantavaa auttaakseen rahan ja materian perässä juoksevia ihmisiä. Nämä kiireiset ihmiset pilkkaavat ja nauravat henkisesti tietoisten ihmisten neuvoille. Vielä se hymy hyytyy, kuten keskuudessanne sanotaan.

Tulee vielä aika, jolloin pilkkaajat muuttuvat pelokkaiksi apua hakeviksi massajoukoiksi huomatessaan, ettei voikaan saada ravintoa rahasta eikä materiasta, sillä tuleva aika muuttaa tämänhetkiset tilanteet täysin. Raha menettää suurelta osin merkityksensä ja etusijalle nousee ravinto, vesi ja lämpö. Nämä elementit tulevat olemaan kultaakin kalliimpia eikä niitä ole ostettavissa siten kuin on tämän päivän tilanne.

Me Galaktisen liiton tiedottajat olemme seuranneet monia vuosia kehitystä Maan päällä. Olemme myös puuttuneet torjuvasti joihinkin tilanteisiin, joiden olemme nähneet riistäytyvän ihmisten hallinnasta. Näin olemme pelastaneet Maa-planeetan tuhoisilta tapahtumilta, jotka ovat uhanneet koko planeetan olemassaoloa. Näin on tulevaisuudessakin tapahtuva, sillä Luojamme Isä Jumala ei salli Maapallon tuhoutuvan ihmisten tyhmyyden, ahneuden ja vallanhimon takia. Maapallo tulee toimeen ilman ihmisiä, mutta ihmisten elämä on sidottu Maapallon hyvinvointiin. Tämä on monilta tahoilta unohtunut heidän tuhotessa systemaattisesti ekologista tasapainoa, joka on vallinnut Maa-planeetalla.

Olemme kertoneet aikaisemmissa viesteissä suurista sielupoistumista tulevassa muutoksen ajassa. Tämäkin on todellisuutta tulevassa muutoksen ajassa. Olemme kertoneet nostoista aluksiimme tulevassa ajassa. Tämäkin tulee olemaan todellisuutta, sillä ne aikaisemmat antamamme viestit ovat olleet tulevaisuutta, joka on vain odotuttanut oikeaa ajankohtaa, mikä meillekin Galaktisessa liitossa on ollut rajallista tietoa. Vain Luojamme tietää ajan kulun ja aikataulut. Me saamme tiedon silloin, kun on aika ja ajankohta oikea kullekin tapahtumalle. Sen saamme kertoa, että lähtölaskenta on alkanut ja suuret muutokset ihmisten ja Maapallon tulevaisuudessa ovat lähitulevaisuutta. Jopa tämä loppuvuosi tuo suuria muutoksia tullessaan. Niistä kerromme tarkemmin tämän kanavamme kautta aina silloin, kun uudelle tiedotteelle on aika. Neuvomme on: ottakaa tavaksenne hiljentyä, meditoida ja pyytää apua epäselviin elämäntilanteisiinne.

Teitä autetaan, teille annetaan opastusta ja ohjausta, kunhan vain osaatte ja jaksatte sitä vastaanottaa. Ketään ei jätetä yksin, kunhan vain on omaa halua uskoa ja luottaa, niin apu on lähellä kaiken aikaa, sillä henkioppaanne odottavat, että saisivat teihin yhteyden ja voisivat toimia kutsumuksensa mukaisesti. Vaikka tuleva muutoksen aika ja sen tuomat katastrofit tuntuvat monista pelottavilta, ei ole syytä pelätä, sillä te kaikki olette halunneet tietoisesti syntyä juuri tähän aikakauteen saadaksenne kohdata ja kokea henkilökohtaisesti nämä tapahtumat. Ei siis ole mitään syytä pelkoon, sillä te olette omavalintaisesti Maan päällä tässä muutoksen ajassa. Vaikka tuleva aika tuo paljon vaikeuksia tullessaan, niin lopputulos on kuitenkin mitä parhain. Tästäkin olemme kertoneet aikaisemmissa viesteissä. Ihmiskunta tulee kokemaan Maapallon paratiisinomaisena koulutusplaneettana, johon eri aurinkokunnista lähetetään monien eri rotujen edustajia ihmisten keskuuteen työskentelemään tasavertaisesti Maapallon tulevaisuuden luomiseksi kohti sitä paratiisimaista olotilaa, joka tulee vallitsemaan Maapallolla. Tämä päivä on kuitenkin nyt tällä hetkellä todellisuutta ja ensin on elettävä ja kohdattava tämä hetki ja lähitulevaisuus.

Me Galaktisen liiton edustajat olemme apunanne tarvittaessa. Olkaa levollisin mielin. Odottakaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Seuratkaa tiedotusvälineidenne uutisointia ja lukekaa antamiamme viestejä, joita olette saaneet lukuisasti sekä uusia tulevia viestejämme, joita annamme aina tarvittaessa.

Galaktisen liiton tiedottaja Audius