Galaktisen Liiton tiedote (nro 65), 23.2.2012

(http://www.penantupa.net/viestit/Galaktisen_liiton_tiedote_nro_65.html)

(Kanavana Pentti, puh. 0400 630618, kotisivu: www.penantupa.net)

Tänään tässä viestissä emme käsittele niitä asioita joista jo olemme monia kertoja kertoneet. Nyt on uusien asioiden vuoro. Maapallon pyörimisliike akselillaan on hiljalleen muuttumassa. Navat vaihtavat paikkaa eikä navigointi onnistu tulevaisuudessa kuten aikaisemmin on totuttu tekemään. Jo nyt tälläkin hetkellä tiedemaailma on ihmeissään, kun totutut tavat eivät enää päde. Kompassilukemat muuttuvat oudolla tavalla, suunnistus on entistäkin vaikeampaa ja epävarmempaa. Satelliitit eivät pysy kiertoradallaan vaan muuttavat kurssia ennalta arvaamattomalla tavalla. Tämä on tätä päivää ja todellisuutta, silti näistä asioista ei julkisuudessa kerrota vaan salailu on hyvin voimakasta. Pyritään kaikella mahdollisella tavalla pitämään ihmiset rauhallisena, ettei vain mitään paniikinomaista, hallitsematonta liikehdintää ilmaantuisi. Nämä muutokset johtuvat auringosta ja sen vaikutuksesta maapallon kiertorataan. Aurinkomyrskyt ovat voimistuneet jo siinä määrin, että on odotettavissa suuria muutoksia, ekologisessa mielessä maan piirissä.

Viime vuosi ja alkanut tämä vuosi on ollut hyvin poikkeuksellista ilmaston suhteen. Sääolosuhteet ovat vaihdelleet lähes jokaisella mantereella tavallisuudesta poikkeavasti. Tämä ilmiö muutoksineen on ollut vasta alkua siitä mitä on tulossa. Vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat tätä valmistelevaa aikaa. Alkukesä tuo tullessaan vieläkin voimakkaampia sään muutoksia jotka eivät sovi eivätkä mahdu mihinkään aikaisempiin tilastoihin.

Kesän aika on jo suuren muutoksen aikaa. Silloin ei enää voi sanoa, että onhan tällaista ollut ennenkin. Se sanonta ei pidä paikkaansa, sillä ei todellakaan ole mitään aikaisempaa, johonka näitä sään vaihteluita voisi verrata. Loppuvuosi on sitten sitä aikaa josta ihmiskuntaa on varoitettu monilta tahoilta. Silloin on tullut sen aikakauden alku josta on kerrottu niin raamatussa, ennustuksissa, ja monissa lukuisissa kirjoituksissa missä kerrotaan vuodesta 2012. Ei mitään maailmanloppua ole odotettavissa. Maaplaneetta on ja pysyy radallaan, on vain puhdistuksen ja muutoksen aikakausi käsillä. Tämä kaikki kuuluu Isä Jumalan suureen suunnitelmaan, joka koskee Maapallon nykytilaa ja sen tulevaisuutta.

Tämän hetken kaltainen elämäntyyli johtaa vääjäämättä ihmiskunnan ja planeetan tuhoon, jos elämäntyyli keskuudessanne jatkuu entiseen tapaan. Loppuu ravinto, loppuu energia, loppuu puhdas ilma, loppuu puhdas juomavesi ja sitten loppuu elämä keskuudessanne. Näin ei saa käydä. Siksi on Luojamme nähnyt olevan puhdistuksen ja muutoksen ajan käsillä. Puhdistus on jo alkanut ja vauhti kiihtyy loppuvuotta kohti kuten nyt kerromme. Ei ole muuta tietä olemassa lajinne säilyvyyttä ajatellen kuin muutos nykyiseen elämäntapaan, joka vallitsee ihmisten keskuudessa. Esimerkiksi mikään rauhanomainen suunnitelma ei toimi. Talous on maailmassa sekaisin ja pahenee päivä päivältä. Lukuisia sotia käydään tälläkin hetkellä ja uusia koko ajan suunnitellaan lisää. Vedet ja ilma on saastutettu monilla mantereilla lähes elinkelvottomiksi.

Ihmiset ovat itsekkäitä ja riitaisia. Sovussa eläminen keskuudessanne on täysin mahdoton asia. Rikkaat riistävät köyhiä ja tekevät heidän elämänsä lähes sietämättömäksi. Tässä on vain muutama esimerkki tämänpäiväisestä elämäntavasta, joka vallitsee keskuudessanne. Tämä ei tarkoita mitään määrättyä kansakuntaa vaan koko Maapallon väestöä. Kysymmekin, onko tämä vallitseva tilanne keskuudessanne oikein, vaan pitäisikö elämän menon Maapallolla jotenkin muuttua? Me Galaktisen liiton edustajat näemme Luojamme tavoin, ettei ihmisten kyky ja taito riitä parantamaan tämänhetkistä sekasortoa ja kaaosta, joka kytee keskuudessanne ja päivä päivältä vain pahenee.

Näin ihmisen vapaan tahdon laki on asetettu kyseenalaiseksi. Ei ihmiskunta enää voi eikä omin voimin pysty saamaan rauhaa eikä harmonista elämää aikaiseksi. Tästä johtuen on tullut suuren muutoksen aika, joka puhdistaa niin planeetan kuin ihmisten mielen ja elämänkatsomuksen tulevaisuutta ajatellen. Kerromme näin siitä syystä, että osaisitte varautua ja suhtautua tulevaisuuteen, joka muuttuu radikaalisesti jo tänä kuluvana vuonna. Ei ole yhtään mannerta eikä maanosaa, joka ei joutuisi kokemaan nämä tulevat ajat ja sen mukanaan tuomat muutokset. Näistä muutoksista olemme kertoneet jo vuosien ajan edellisissä viesteissämme. Lukekaa niitä niin tiedätte mistä on kysymys. Tämän viestin tarkoitus on herätellä ja valmistella lukijoitamme henkisesti tulevaan aikaan. Ei ole yhtään päivää, etteikö tiedotusvälineenne kerro teille näistä samoista asioista kuin mitä näistä viesteistäkin on luettavissa.

Siispä verratkaa saamaanne tietoa toisiinsa, niin näette yhtäläisyyden uutisoinnin ja meidän antamiemme viestien kanssa. Tämä vuosi on todellakin se vuosi, joka tulee muuttamaan kaiken tutun elämäntavan keskuudessanne. Me tulemme kertomaan hyvissä ajoin tulevista suuremmista luonnon muutoksista, jotka ovat tulossa ja mitenkä muutoksiin on hyvä varautua. Tämä kanavamme on työskennellyt kanssamme jo 20 vuotta. Hän tulee työskentelemään kanssamme vielä hyvin pitkään ja yhteistyömme voimistuu ja lisääntyy hyvin paljon. Ei ainoastaan kirjoittaen vaan myös suullisesti hän tulee kertomaan monissa eri tilaisuuksissa asioita, joita annamme hänen kauttaan välitettäväksi. Nämä tiedot, joita tulette saamaan etukäteistietona, auttavat monin tavoin tulevina vaikeina aikoina helpottaen päätöksiä ja ratkaisuja, joita joudutte monissa uusissa ja ennalta arvaamattomissa tilanteissa tekemään. Tulevaisuus ihmisten keskuudessa on vaikea ja monin tavoin lähes mahdoton ymmärtää. Ei kuitenkaan ole mitään pahaa etteikö myös olisi jotain hyvääkin. Niin myös tulevassa muutoksen ajassa on paljon kaunista ja lohtua antavaa. Isä Jumala on niin säätänyt tapahtuvaksi, ettei mitään korjaamatonta tule tapahtumaan. Kaikella on tarkoitus ja tarkoitus johtaa lopulta harmoniseen seesteiseen rauhan aikaan. Lähitulevaisuudessa annamme lisää tietoa tulevasta muutoksesta mitä tänä vuonna on odotettavissa.

Galaktisen liiton tiedottaja Audius.