Isis: Monia olentoja, monia tarinoita, monia selityksiä - kanavoinut Petra Margolis 30.11.2010

(http://www.ascendedmasters.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1051:many-beings-many-stories-many-explanations&catid=46:isis&Itemid=29 , vapaasti suomentanut Pirjo Laine, suomennos löytyy myös osoitteesta http://www.phpbbserver.com/uusimaa/viewtopic.php?t=4425&mforum=uusimaa)

Kun useammat ja useammat kanavoivat nyt, tietoisuuteenne tulee monia olentoja, joita ei ennen ollut. Teidän tehtävänne on päättää, ovatko nämä olennot hyödyllisiä vai eivät. Monet ovat, mitä ovat - matalammista ulottuvuuksista. Joskus vielä matalammista kuin omanne.

He antavat teille informaatiota, että he tulevat pelastamaan teidät. He odottavat, että tulette niiden luokse tai he tulevat teidän luoksenne. On pelastussuunnitelmia ja ylösnousemussuunnitelmia, missä he tulevat mentoriksenne tulevina aikoina.

Nämä olennot eivät kykene olemaan mentorinne - ne antavat teille vain toivoa tänä aikana. Ne johtavat teidät ajattelemaan, että te tarvitsette jonkun pelastamaan teidät tältä maailmalta.

Nämä olennot itse asiassa ottavat teihin yhteyttä, koska ne tarvitsevat apuanne siirtyäkseen ylöspäin, siirtyäkseen korkeampiin taajuuksiin, koska heidät tarvitsee pelastaa.

He tulevat kohti valotaajuuttanne, kun he näkevät sen omista pimeämmistä paikoistaan ja tietävät, että odotatte jonkun kertovan teille, että kaikki tulee olemaan ok.

He tietävät, että te olette niin innokkaita kanavoimaan näitä olentoja, joista ehkä olisi apua, että he voivat huijata teitä ja ottaa teiltä, mitä tarvitsevat - lisää valoa itselleen joko siirtyäkseen eteenpäin itse tai vain käyttääkseen sitä toisten kontrolloimiseen omalla tasollaan.

Annetaan nimiä ja lukumääriä olennoista, jotka odottavat teitä. Nimiä jotka ovat vieraita teille, saamaan teidät uskomaan, että he ovat ulkoavaruudesta, ja lukumääriä kertomaan teille, että heidän kanssaan on monia auttamassa teitä.

Avaruusaluksia näytetään ja teille annetaan päivämääriä ja toivoa siitä, että he näyttäytyvät kertoakseen teille, että he ovat paikalla.

Todelliset korkeamman ulottuvuuden olennot eivät tarvitse avaruusaluksia, koska he eivät tarvitse niitä kulkemiseen.

Todelliset korkeamman ulottuvuuden olennot eivät pelkää näyttäytyä eivätkä tulla tunnetuksi ja kuvatuksi, koska he tuntevat pimeät olennot eivätkä pelkää heitä.

Kuka tahansa voi nähdä korkeamman ulottuvuuden olentojen valon. Ei tarvita kuvaa näistä olennoista löytääkseen heidät. Tarvitsee etsiä vain valoa.

Näin myös nämä matalamman ulottuvuuden olennot löytävät teidät ja tietävät, että te etsitte vastauksia, miten siirtyä tämän maatodellisuuden ulkopuolelle tällä hetkellä.

Siksi teihin otetaan yhteyttä, koska monet näistä olennoista näkevät valon puuttuvan asioihin maailmassaan. Korkeammat taajuudet universumissanne alkavat tiivistää matalampia taajuuksia ja näistä olennosta tulee tiheämpiä, koska monet näistä olennoista eivät halua jättää alempia taajuuksiaan.

Galaktisen liiton avaruusalukset - tiedätte kaikki niistä ja he ovat näyttäneet monta kertaa olevan aluksessa. Sitten kun teistä tulee tietävämpiä korkeammista taajuuksista, alatte käsittää, että ne eivät ole avaruusaluksia, koska nämä avaruusalukset luo ja niille antaa polttoainetta olennot, jotka työskentelevät niissä. He ovat elävää elämänvoimaenergiaa, joilla on tässä elämänvoimassa monia instrumentteja tuomaan tiettyjä taajuuksia huomionne piiriin.

He käyttävät elämänvoimaenergiaa kulkemiseen universumimme läpi päästäkseen matalampiin ulottuvuuksiin, samalla kun kykenevät pysymään itse korkeammissa ulottuvuustaajuuksissa.

Kyllä, on avaruusaluksia ja niitä käyttävät olennot toisista universumeista, kun muuten he eivät voisi olla teidän universaaleissa taajuuksissanne, koska universuminne taajuudet ja ulottuvuudet on rakennettu eri tavalla kuin heidän omansa.

Mutta kun he tulevat avaruusaluksissaan, se ei merkitse, että he kaikki haluavat auttaa teitä. Jotkut haluaisivat auttaa, useimmat ovat täällä tarkkailemassa ja jotkut vain puutuakseen asioihin.

Olette kaikki innokkaita oppimaan ja tietämään lisää, mutta etsitte myös monesti tietä ulos. Ei ole mitään muuta tietä ulos täältä, kuin taajuutenne nostaminen ja tuleminen fyysisessä kehossa siksi, mitä olette hengessä.

Kukaan toinen olento ei voi tehdä tätä puolestanne, kukaan toinen olento ei voi pelastaa teitä pois tältä planeetalta.

Ainoa tie ulos on fyysinen kuolema tai ylösnousemus. Se on näin korutonta ja yksinkertaista.

Fyysinen kuolema on helppo juttu. Kuolette sopivassa kohtaa elinkaartanne ja palaatte fyysisen kokemisen ja oppimisen seuraavalle kierrokselle. Ylösnousemus on vähän vaikeampi, mutta se voidaan myös tehdä ja vaatii vähän enemmän työtä teidän osaltanne todella tulla maan päällä siksi, kuka olette hengessä.

Emme sano tämän viestin kautta, ettei teidän pitäisi kanavoida näitä olentoja. Sanomme, että teidän on tultava tietoiseksi siitä, mitä ja ketä kanavoitte, ja tiedettävä paremmin, mitä todella haluatte näiltä kanavoimiltanne olennoilta.

Kanavointi voidaan nähdä matkanne alkuna suurempaan tietoon, mutta se on vain alkua.

Jokainen korkeamman ulottuvuuden olento johtaa teitä kohti tietoa sisällänne ja opastaa teitä oman olemuksenne kanavoimiseen. He johtavat teitä korkeampiin paikkoihin ja antavat teille opastusta työkalujen löytämiseksi sisältänne, jotta löydätte nuo korkeammat paikat.

He antavat teille toivoa, mutta tämä toivo ohjataan kohti itsenne ja sen löytämistä, että te olette ainoa, joka pelastaa teidät.

He ovat täynnä rakkautta ja valoa, mutta he ovat myös rehellisiä rakkaudesta ja valosta ja opettavat teille, että rakkaus ja valo ovat vain matkan alku johonkin paljon suurempaan.

Ja kun kuljette eteenpäin matkallanne, he ovat rehellisiä ja te siirrytte opettajasta toiseen, koska heillä kaikilla on oma erikoisuutensa, kun teistä alkaa tulla yhdistyneempi omassa olemuksessanne ja he opastavat teitä kohti sitä tiedon korkeampaa muotoa, mikä on ulottuvilla omassa lähdeitsessänne.

He opastavat teitä tiedonpaikkaan ja ymmärrykseen itsestänne ja paikastanne tässä maailmassa sekä tämän maailman ulkopuolella.

Tästä löydätte koko olemisenne tarkoituksen ja polun - ette vain sitä, mitä olette maan päällä, vaan mitä olette kosmisessa evoluutiosuunnitelmassa kaikkialla.

Isis