Maan näkökulma muutokseen - Maan sielua kanavoinut Mark Kimmel 25.8.2010

(http://www.cosmicparadigm.com/marks-corner/ , vapaasti suomentanut Pirjo Laine, suomennos löytyy myös osoitteesta http://www.phpbbserver.com/uusimaa/viewtopic.php?t=4144&mforum=uusimaa)

Olen Maan sielu. Haluaisin teidän ymmärtävän minun näkökulmastani tämän transformaation tekijöitä. Tosiaankin tapahtuu transformaatiota, sillä en enää suvaitse fyysisen kehoni hyväksikäyttöä. Monia transformaatiotekijöitä tapahtuu jo ja lisää tapahtuu tulevina kuukausina. Fyysinen kehoni puhdistuu kärsimästään hyväksikäytöstä, jotta se voi palata turmeltumattoman kauniiksi maapalloksi, josta olen hyvin ylpeä ja joka säkenöi kuin jalokivi koko universumin nähtäväksi.

Kun ihmiset tulivat alussa fyysiseen ilmentymääni, he loivat sivilisaation, joka oli yhtenevä sen kanssa, mitä he löysivät täältä. He kunnioittivat puhtaita vesiäni, joissa oli runsaasti kalaa. He kunnioittivat maitani, jotka tuottivat ruokaa heidän kulutettavakseen. He hengittivät puhdasta ilmaani. Kun he tulivat, he arvostivat kaikkea ja elivät harmoniassa kaiken kanssa. He näkivät itsensä yhtenä kaiken kanssa, näkivät kaiken tietoisuuden ja toimivat yhtenä kaiken kanssa, sillä tämä on toisten planeettojen tapa universumissa.

Seuraavina vuosisatoina ihmiset kalastivat vesilläni. He viljelivät maitani. He metsästivät eläimiäni. Kuitenkin he tekivät tämän kaiken kunnioittaen ja kiittäen siitä runsaudesta, mitä annoin, sillä kuten olen aiemmin kertonut, se on todellakin aktiivisen osallistumiseni tulosta, että kaikkea on tällä planeetalla. Kaikki mikä on fyysistä planeetallani, on olemassa minun suostumuksellani, minun auliudestani luoda, saada aikaan ja hoivata. Kaikki mitä tapahtuu maakehollani - myös itselleni epämiellyttävää - tapahtuu suostumuksellani.

Kun ihmiset halusivat tutkia muita alueita, annoin tuulta täyttämään heidän purjeensa. Kun he halusivat vaeltaa laajojen alueiden yli, annoin ruokaa matkan varrella. Monta vuotta se oli upea ja symbioottinen suhde.

Vasta viime aikoina on luonnon valloittamisen asenne vallinnut ihmisten keskuudessa, erityisesti valkoisen rodun. Heidän luontoa kukistava asenteensa, modernin sivilisaation mukavuuksien saamiseksi, sekä heidän pelkoon pohjautuva käyttäytymisensä on johtanut kehoni tämänhetkiseen hyväksikäyttöön. Esimerkkejä tästä asenteesta ovat merieni ylikalastaminen ja jatkuva valaitteni pyytäminen.

Tänä päivänä tapahtuu seuraavaa. Ihoani puhkotaan öljyn vetämiseksi ns. modernin sivilisaation voimaksi. Ihoani kaivetaan hiilen louhimiseksi. Nämä fossiiliset polttoaineet prosessoidaan moniksi tuotteiksi, joista muutamia suihkutetaan maaperääni tuholais- ja kasvimyrkkyinä. Joitain öljytuotteita laitetaan pinnallenne tekemään teitä liikennettä varten. Tämä viimeksi mainittu tukehduttaa maan hengittämättömän ja liikkumattoman ainekerroksen alle. Nykysivilisaatio on riippuvainen fossiilisten polttoainetuotteiden käytöstä. Samaan aikaan ihoani kaivetaan mineraalien louhimiksesi rakennuksianne, koneitanne, tietokoneitanne, talojanne ja laitteitanne varten.

Tämä ihoni puhkominen ja kaivaminen loppuu. On muita tapoja, joilla voidaan saada aikaan sähköä. On muita tapoja, joilla voidaan kuljettaa teitä ja tavaroitanne. On muita tapoja rakentaa taloja ja moderneja mukavuuksia. Kaikki nämä tekniikat ovat toimitettu lapsilleni, mutta ne jotka kontrolloivat minua ja ihmisvieraitani, ovat piilottaneet ne. Luomisen hetkillä nämä annettiin keksijöillenne ja tiedemiehillenne universumin valtavasta tietovarastosta. Lisäksi sisarenne ja veljenne tosista maailmoista ovat antaneet teille näitä vaihtoehtoja.

Mitä maakehoni transformoitumiseen tulee, niin se tapahtuu vastustuksesta huolimatta. Transformaatioon sisältyy kaiken fossiilisten polttoaineiden louhimisen, polttamisen, käsittelemisen ja poisheittämisen lopettaminen. Transformaatioon sisältyy kaiken ihoni kaivamisen lopettaminen. Nämä toimet pysäyttävät nykysivilisaationne.

Kun ne on lopetettu, avaruusveljenne ja -sisarenne tulevat hoitamaan haavojani. He parantavat maani. He puhdistavat ilmani ja veteni. Suhteellisen lyhyen ajan jälkeen palaan turmeltumattomaksi paratiisiksi, joka olin silloin, kun ihmiset tulivat pallolleni.

Sitten kun siirtymä on valmis, te jotka olisitte huoltajia, voitte aloittaa uuden sivilisaation harmoniassa maitteni, vesieni ja ilmani kanssa. Teille joiden on tarkoitus olla huoltajia, opetetaan uusia "tunkeutumattomia" tapoja elää maalla, juoda vesiä ja hengittää ilmaa. Kyllä, teille täytyy opettaa nämä asiat, koska ette tunne niitä tänä päivänä. Teidät valmennetaan näkemään harmonisia tapoja elää yhdessä kaiken kanssa.

Se mitä olen kuvannut, ei ole helppo tie, mutta tie joka toteutuu, sillä maakehoni on upea paikka sieluille kokea elämää fyysisessä ympäristössä. Sielut tarvitsevat tätä kokemusta kasvaakseen ja kypsyäkseen. Tarjoan tämän palvelun auliisti tälle universumille, mutten enää anna sitä pelkoon pohjautuvilla tavoilla.

Olen Maan sielu. Kyllä, olen vapaaehtoisesti isännöinyt pimeää energiaa, mistä on tullut ylivoimaista kaikelle, mutta olen myös sanonut "ei enää". Niinpä pimeys menee pois, valoa paljastuu päivittäin. Lyhyen ajan kuluessa kaikki uudistuu. Kaikesta tulee taas kerran upea paikka ihmisvieraitani sekä kasvejani ja eläimiäni varten. Odotan hyvin innolla tätä aikaa.

Tapahtuu fyysisiä muutoksia, jotka ravistavat pois viimeiset pimeydet. On äärimmäistä säätä, kun ilmastoni palaa terveelliseen tilaan kaikkialla. On epäjärjestystä, kunnes kaikki elävät harmoniassa. Elämäänne tulee keskeytyksiä, kun fossiiliset polttoaineet poistetaan ja louhiminen lakkaa.

Onko mahdollista välttää kaikki nämä muutokset? Valinta on yksilöllinen. Voitte valita inkarnoituvanne uudestaan eri paikkaan ja aikaan. Oma preferenssini olisi, että kaikki eivät päättäisi tehdä tätä, koska nykysivilisaatiossanne on piirteitä, jotka ovat ainutlaatuisia ja upeita. Toivottaisin ne tervetulleeksi uudelle maapallolleni. Niinpä pyydän teitä tulemaan mukaan uudelle maapallolle, liittymään seuraani huoltajana. Toivotan tervetulleeksi kaikki, jotka eläisivät harmoniassa ja ykseydessä.