Arkkienkeli Michael puhuu tehtävästä

(http://www.fourwinds10.com/news/14-spiritual/C-specific-channelings/11-michael/2003/14C11-06-21-03-AA-Michael-the-mission-06-17-03.html , suomentanut Olli)

Puhun teille, koska olemme lähestymässä sitä ajankohtaa, jolloin todellisuutenne tulee kokemaan perusteellisen muutoksen. Kolikossa on aina kaksi puolta ja kummallakin puolella on erilainen näkökulma ja kokonaisuuden muodostamiseen tarvitaan ne molemmat. Nämä kaksi erilaista todellisuutta ovat kaksinaisuuden perusta - jin ja jang. Kolikko edustaa ajan karmista kiertoa, maaplaneetta ja sen asukkaat ovat karman lain mukaisessa päättymättömien uudelleensyntymisten kierrossa.

Totuuden miekan voidaan myös katsoa olevan myönteinen tai kielteinen, mutta miekalla on myös ominaisuus, jota kolikolla ei ole. Olette saapumassa aikaan, jolloin teidän tulee oppia ymmärtämään tärkeitä asioita luomisesta ja uudelleenluomisesta. Käytän sanaa uudelleenluominen sanan jälleensyntyminen sijasta, koska te tulette luomaan itsenne uudelleen tämän nykyisen inkarnaationne aikana. Uudelleensyntymistä tapahtuu juuri nyt aivan silmienne edessä. Näkökantanne muuttuu maailmanlaajuisesti ja yksilöllisesti ja monet teistä pystyvät jo näkemään energian värin ja monia muita asioita. Tulette myöhemmin muistelemaan tätä aikaa ja huomaamaan, että se oli tärkein muutos minkä ihmiskunta on koskaan historiansa aikana käynyt läpi.

Totuuden miekan tarkoitus on voittaa kielteisyys, suojata viattomia kivulta ja kärsimykseltä ja antaa teille urheille sieluille rohkeutta muuttaa todellisuuttanne ihmiskunnan parhaaksi. Totuuden miekan tarkoitus on herättää niiden ihmisten omatunto, jotka nukkuvat tai joilla on silmät suljettuina. Pitäkää miekkaani kädessänne ja käyttäkää sitä osoittamaan ne tärkeimmät kohdat, joihin tunnette tarvetta saada aikaan muutosta. Jokainen teistä on kulkemassa kotia kohti, löytämässä oman jumalallisuutensa ja sen myötä valo lisääntyy ja kirkastuu ja se valaisee koko maailmankaikkeuden. On muutoksen aika, aika nousta uudelle tietoisuuden tasolle ja läheisempään yhteyteen enkelikunnan kanssa.

Tarkastelkaa sydämissänne mitä haluaisitte muuttaa?

Tämä on sielusi tarkoitus olla täällä juuri nyt, saarnaaminen ja opettaminen ei riitä vaan on aika tarttua toimeen ja siirtyä sanoista tekoihin. Puhun juuri sinusta ja sinulle ystäväni, jumalallinen tehtäväsi odottaa sinua.

Tänä vuonna se alkaa.

Tuleva vuosikymmen tullaan muistamaan aikana, jolloin hengellisyyden valo valtasi koko maaplaneetan anteeksiannollaan, rakkaudellaan ja myötätunnollaan. Aikana, jolloin kaikkia uskontokuntia edustavat ihmiset yhdistyivät ja hyväksyivät sen, että on yksi Jumala, yksi alku, yksi Luoja ja yksi tapa kunnioittaa pyhää planeettaanne. Jumala on rakkaus ja rakkaus on Jumala jokaisessa ruohonkorressa, jokaisessa sadepisarassa, jokaisessa kukkivassa kukassa voit nähdä ja tuntea tämän rakkauden. Jotkut teistä ryntäävät hankkimaan tietoa niin kuin olisi elämänne viimeinen päivä ja toiset lepäävät laakereillaan, mutta ne, jotka etenevät maltillisesti omassa tahdissaan päämäärää kohti, saavuttavat sen ja kaiken minkä päättävät saavuttaa.

Ette enää anna pimeyden kuluttaa rakkautta. Nyt on lopun aika, kahtiajaon, tuomitsemisen ja karman loppu sellaisena kuin olette ne tunteneet. Nyt alkaa paratiisin luominen uudelleen maan päälle. Kuljemme kanssanne joka askeleella, ympäröimme teidät rakkaudellamme. Kulkekaa jokainen askel ilo sydämessänne niin tulette saamaan monenlaisia siunauksia.

Se, mitä olette odottaneet, on nyt saapunut. Iloitkaa ja juhlikaa.

Olkaa hyvät ja jakakaa tämä viesti kaikille valotyöntekijöille.

Arkkienkeli Michael