Vastustuksenne sulaa kuin sokeri kuumassa juomassa - Saulia kanavoinut John Smallman 9.6.2010

(http://johnsmallman.wordpress.com/ , suomentanut "Piper", suomennos löytyy myös osoitteesta http://www.phpbbserver.com/uusimaa/viewtopic.php?t=3883&mforum=uusimaa)

Kun ihmiskunnan täyteen tietoisuuteen siirtymisen hetki lähestyy, tietäkää että se tulee olemaan tärkeä hetki ja tuo suunnattomasti iloa kaikille Planeetta Maan päällä. Olette toivoneet ja rukoilleet tätä hetkeä ikuisuuksia ja nyt se on hyvin lähellä. Syvällä sisimmässänne te kaikki tiedätte tämän. Olette kamppailleet kuvitellun todellisuutenne epäjohdonmukaisuuksien, hämmennysten ja kaaoksen kanssa jatkuvissa yrityksissänne löytää sieltä rauhaa, rakkautta ja hyväksyntää, ja lopulta teille valkenee että ainoa mitä sieltä löydätte on "kuviteltua rauhaa", "kuviteltua rakkautta" ja "kuviteltua hyväksyntää".

Saavuttaaksenne sydämenne suurimman toiveen teidän täytyy herätä yksinäisyyden ja erillisyyden painajaisestanne pyhän hyväksynnän valoon, missä olette yhtä toistenne ja ikuisesti rakastavan Isänne kanssa. Tämä on todellinen olotilanne, mistä ette ole koskaan poistuneet - ei ole muuta tilaa.

Halusitte kuvitella toisen tilan missä olisitte yksin, erillään ja täysin tietämätön Jumalan pyhästä Todellisuudesta - kaikesta mikä oli, on tai tulee koskaan olemaan - pyhän ikuisen autuuden tilasta missä Jumalan ja Hänen luomansa olemassaolo on. Tuo kuviteltu tila on aiheuttanut teille paljon tuskaa, kärsimystä ja jopa epätoivoa. On aika antaa sen mennä ja haihtua pois, kun heräätte Isänne Läsnäolon loistavaan valoon - Jumalan pyhään Todellisuuteen - missä teitä rakastetaan, hyväksytään ja hellitään äärettömästi, aina, loputtomasti.

Kun tämä uskomattoman riemastuttava hetki lähestyy, tarjotkaa edelleen sydäntänne Isällenne, avautukaa täysin hyväksymään Hänen ikuisen Rakkautensa yltäkylläisyys, että voitte Sen vastaanottaa ja olla kanava jonka kautta Se virtaa kaikille jotka myös ovat avoimia Sille, niin että voitte kokea Sen lahjana toisiltanne ja toisillenne, muistuttamaan että olette kaikki ikuisesti Yhtä.

Tämän lähestyvän hetken ihme, kun se saapuu, vie teidät suurenmoisen kunnioituksen ja hurmion tilaan, kun jälleen tulette tietoiseksi siitä kuka todella olette. Silloinkin kun ette tiedosta - johtuen kuvitellun todellisuutenne houkuttelevista viehätyksistä - ja ehkä olette jopa täysin tietämätön siitä tosiasiasta että pyhä Isänne on olemassa, tiedätte ja olette aina tienneet hyvin syvällä tasolla, että se mitä koette ihmisinä ei ole edes kalpea varjo Todellisuudesta. Sen vuoksi olette aina olleet tyytymättömiä, silloinkin kun on näyttänyt että olette saavuttaneet kaiken mitä olette hakeneet.

Miten voisikaan olla toisin, kun ette koskaan voi paeta tietoa, että kaikki mitä tavoittelette aikanaan maatuu ja romahtaa. Mikään mikä ei kestä, vaan lahoaa ja hajoaa, ei voi koskaan tyydyttää teitä - koska teidät on luotu nauttimaan ikuisesta tyytyväisyydestä, ettekä voi kokonaan piilottaa tätä tietoa itseltänne. Voitte naamioida sen ajattelemalla jotain muuta; voitte olla välittämättä siitä kieltämällä sen; mutta se pysyy aina mukananne - epämääräisenä levottomuuden tilana jota yritätte olla huomioimatta ja kieltäydytte käsittelemästä.

Lopulta teidän on käsiteltävä se luovuttamalla sydämenne Jumalalle ja todelliselle Itsellenne, jolloin teidät peittää Rakkaus joka on niin täysi, niin täydellinen ja niin kaikenkattava että ette enää kykene vastustamaan Sitä, vaan annatte itsenne vain upota Isänne rakastavan syleilyn syvyyksiin, minne kuulutte, ja missä olette aina olleet. Vain päättäväinen vastustuksenne tätä tilaa kohtaan salli teidän vakuuttaa itsellenne että olitte Siitä erossa - itsepäinen ja äreä kieltäytymisen tila jota ette voi ylläpitää enää kovin paljon kauemmin.

Isänne Rakkauden ilo on tihkumassa tietoisuuteenne, ja vastustuksenne on sulamassa kuin sokeri kuumassa juomassa, kun sallitte taas itsenne tunnustavan että olette ikuisesti Yhtä Hänen kanssaan.

Suurella rakkaudella, Saul