Täysi tietoisuus on pian käsillä - Saulia kanavoinut John Smallman 20.6.2010

(http://johnsmallman.wordpress.com/ , suomentanut "Piper", suomennos löytyy myös osoitteesta http://www.phpbbserver.com/uusimaa/viewtopic.php?t=3893&mforum=uusimaa)

Täysi tietoisuus - luonnollinen tilanne - on pian käsillä. Jotkut teistä saavat jo ennakkoaavistuksia, välähdyksiä tästä loistavasta olotilasta, ja jaatte kokemuksianne siitä. Tämä on ihastuttavaa koska se auttaa etsinnässänne tunnistaa kaikkien aistivien olentojen ykseys, ja jos kaikki ovat yhtä, niinkuin asianlaita tosiaan on, jakaminen ei ole vaihtoehto, se on välttämätöntä.

Kuten olen kertonut teille aikaisemmin, kaikki mitä ajattelette, sanotte tai teette vaikuttaa kaikkiin. Joten ottakaa asiaksenne vahvistaa tietoisuuttanne tästä tosiasiasta niin, että se ei koskaan lähde mielestänne. Sitten kysykää itseltänne jokaisesta ajatuksestanne - ajatuksesta, sanasta tai teosta - olisitteko todella onnellinen jos saisitte sen lahjana. Jos vastaus on ehdottomasti "kyllä", jakakaa se ilolla. Jos vastaus on yhtään vähemmän positiivinen, tietäen että mitä jaatte, myös vastaanotatte, päästäkää kiitollisuudella siitä irti ja jatkakaa eteenpäin, ja näin tehden ette ole jakaneet ettekä vastaanottaneet mitään mikä ei ole teidän arvoistanne tai on sopimatonta teille.

Kun teette tästä vakituisen tavan, huomaatte että ahdistus tai epäily vaivaa teitä paljon vähemmän, ja rauhan ja arvon tunteenne vahvistuu kun tunnistatte, että tämä oleminen paljastaa todellisen Itsenne - täydellisen rakastavan olennon jonka Isänne loi. Aluksi voitte tuntea ujoutta tai hermostuneisuutta koska olette niin tottuneet piilottamaan itsenne naamion tai valepuvun taakse tunteaksenne olonne turvalliseksi. Kun totutte paljastamaan todellisen Itsenne, nämä epäilyt ja ahdistukset haihtuvat ja huomaatte, että toiset hyväksyvät teidät ja toivottavat läsnäolonne tervetulleeksi suuremmalla luottamuksella ja kiitollisuudella. He sitten rohkaistuvat seuraamaan rakastavaa esimerkkiänne. Olemisella sanojensa mittainen voi olla ihmeellisiä, mitä hyödyllisimpiä seurauksia!

Olette täällä oppimassa, näyttämässä ja opettamassa Jumalan ääretöntä Rakkautta kaikkia Hänen luomia lapsiaan kohtaan, ja tarjoamalla ehdotonta rakkautta ja hyväksyntää kaikissa tilanteissa teette kaikkea tätä. Tämä ei tarkoita sitä, että sallisitte käyttää itseänne hyväksi, tai että sanoisitte "kyllä" jokaiseen pyyntöön minkä toiset tekevät. Se tarkoittaa, että ette hyökkää toisia vastaan ajatuksella, sanalla tai teolla, ettekä puolustaudu kun teitä vastaan hyökätään. Jos joku hyökkää teitä vastaan, ja jatkaa sitä huolimatta siitä, että ette vastusta, poistukaa tilanteesta hiljaa kommentoimatta (paitsi ehkä "Minun täytyy mennä nyt"), sillä selvästikin henkilö joka hyökkää ei hyväksy, että te hyväksytte hänet, eikä siis ole valmis tätä oppituntia varten. Jos henkilö on lähisukulainen tai ystävä tämä voi olla vaikeaa, mutta vaihtoehto on usein sanaton sopimus ylläpitää riippuvuussuhdetta missä kumpikaan teistä ei voi poistaa naamiotaan ja olla todellinen Itsenne. Riippuvuussuhde estää suuresti teidän henkistä kehitystänne ja myös toisen osapuolen; joten jos sitä ei voi ratkaista, on se parempi lopettaa.

Että voisitte tehdä järkevän päätöksen tällaisessa tilanteessa tarvitsette ehdottomasti huomattavan paljon hiljaista aikaa yksin, jolloin voitte pyytää apua henkisiltä oppailtanne. Voitte myös hakea ammattiapua pätevältä ja ammattitaitoiselta terapeutilta. Lopettamalla riippuvuussuhteen ette vain anna itsellenne teille oikeutetusti kuuluvaa parannuksen mahdollisuuden lahjaa, vaan annatte sen myös suhteen toiselle osapuolelle (vaikka voi hyvin olla että he eivät halua hyväksyä sitä), ja tätä on olla uskollinen Itsellenne ja tämä sallii pyhän rakkauden liekin kasvaa sisällänne.

Olette kaikki täällä rakastamassa ja auttamassa toisianne, mutta ette voi, eikä teidän pidä tyrkyttää apuanne toisille, koska ette millään voi tietää mitä toinen tarvitsee tai voi ottaa vastaan. Voitte antaa apua vain kun sitä pyydetään, aivan kuten taivaallinen Isänne tekee.

Suurella rakkaudella, Saul