Hengellisen hierarkian ja Galaktisen Liiton tiedote 6.9.2005 - kanavana Sheldan Nidle

(http://www.paoweb.com/sn090605.htm , suomentanut Olli)

Tervehdys, rakkaat Ystävät! Me saavumme taas luoksenne! Teidän maailmanne on valmistautumassa suuria pintansa muutoksia varten. Tämän radikaalin pinnan uudelleenmuodostumisen tuloksena teidän planeettanne halkaisija tulee muuttumaan 4850 kilometriksi päiväntasaajan kohdalla ja 4660 kilometriksi 70:nnen pituusasteen kohdalla. Tämän prosessin tuloksena Äiti Maasta tulee nykyistä enemmän pallon muotoinen ja hänen pintansa muodostavat 24 päämannerlaattaa voivat jälleen lukkiutua. Lisäksi maanpinnan alla oleva vaippa ohenee hieman aiheuttaen magman liikehdintää sopiviin kohtiin siten, että Atlantiksen ja Lemurian kadonneet mantereet tulevat jälleen kerran nousemaan esiin. Lopuksi teidän planeettanne pyörimisnopeutta kasvatetaan siten, että yksi Maapallon vuorokausi tulee olemaan täsmälleen 24 tunnin pituinen. Lisääntyvän pyörimisnopeuden ja ytimen tuottaman kasvavan energian vaikutuksesta Maapallon sähkömagneettinen kenttä voi palautua aiemmalle korkealle tasolleen. Kun planeetta saavuttaa luonnollisen terveystasonsa, sen korkeaenerginen ympäristö voi pitää yllä suurempaa ja monimutkaisempaa ekosysteemiä.

Näiden muutosten lisäksi Maapallon kaksi taivaankantta palautetaan ennalleen ja alemman ilmakehän happipitoisuutta kasvatetaan 33...36 prosenttiin. Näiden toimenpiteiden tuloksena syntyvä Maapallo on hyvin erilainen kuin tämä teidän nyt tuntemanne. Monet sukupuuttoon kuolleet kasvi- ja eläinlajit ilmestyvät uudelleen. Nämä kasvit ja eläimet syntyvät uudelleen siten, että ne voivat täyttää monet nyt tyhjinä olevat paikat. Taivas aikoo elvyttää mantereittenne metsät Maapallon opastamana. Kahden taivaankannen palauttaminen tulee tasoittamaan ilmasto-olosuhteita; aavikoiden läkähdyttävä kuumuus ja napa-alueiden kylmyys tulevat päättymään. Näiden sijasta koko Maapallolla tulee vallitsemaan puolitrooppinen ilmasto. Trooppisen ja lauhkean vyöhykkeen metsät tulevat yhdistymään ja valtavat aukeat alueet tulevat kutistumaan. Lisäksi kuivien ja sateisten kausien vaihtelut tulevat katoamaan ja valtameristä tulee hieman nykyistä lämpimämpiä napa-alueilla ja viileämpiä päiväntasaajalla. Napajäätiköistä irtoavat valtavat jäälautat tulevat katoamaan kuten myös itse napajäätikötkin.

Monien mantereiden muoto tulee muuttumaan ja uponneet mannersillat palaamaan ennalleen. Esimerkiksi Pohjois-Amerikassa Kalliovuoret vajoavat ja niiden paikalle tulee suuri sisämeri. Tämä tulee muuttamaan jokia siten, että Missouri ja Coloradojoki alkavat virrata tätä sisämerta kohti. Mississippi kutistuu ja tulee osin korvautumaan uusilla pienemmillä joilla. Atlantikseen tulee liittymään monta mannersiltaa, jotka yhdistävät sen Eurooppaan Espanjan, Portugalin ja Ranskan kautta, Pohjois-Amerikkaan Jukatanin ja Floridan kautta sekä Etelä-Amerikkaan Venezuelan ja Kolumbian kautta. Atlantiksen kohoaminen tulee nielemään monet Karibialla ja Atlantilla Länsi-Afrikan ja Etelä-Euroopan rannikoilla sijaitsevat saaret. Tyynellä valtamerellä ja Intian valtamerellä tapahtuvat muutokset tulevat olemaan lähes yhtä dramaattisia. Lemuria tulee sulattamaan itseensä Australian pohjoispuolella sijaitsevat suuret ja pienet saaret sekä Aasiasta lähes Pohjois-Amerikan rannikolle saakka ulottuvalla alueella olevat saaret.

Lemuria tulee jälleen olemaan korkeista vuoristaan, suunnattomista laaksoistaan ja mereen työntyvistä kallioseinämistään tunnettu paratiisi. Monet eksoottiset kasvit ja eläimet tulevat asuttamaan tämän mantereen. Lemurian entinen pääkaupunki Hamakulia tulee olemaan yksi niistä muutamista asutuskeskuksista, joita sinne rakennetaan. Hamakulian tehtävänä tulee olemaan säädellä Maapallon Kristallin muodostavia kahtatoista pääsolmukohtaa. Tärkein Haleakala-vuorella sijaitseva solmukohta tulee sijaitsemaan alle 125 kilometrin etäisyydellä Hamakuliasta. Näitä erikoisia asutuskeskuksia lukuun ottamatta ihmiset tulevat asumaan Maan sisälle rakennetuissa kauniissa kristallikaupungeissa. Lemurian metsissä tulee kasvamaan muinaisia punapuita, jotka kasvavat lähes 250 metriä korkeaksi, ja niiden ympärillä monia nyt sukupuuttoon kuolleita saniaisia, pensaita ja muita vastaavia kasveja. Suuret vuoristoniityt tulevat halkomaan näitä reheviä metsiä. Tällainen maisema vaikuttaa teistä hyvin poikkeukselliselta, sillä sellaista ei teidän maailmassanne ole nähty kymmeniin tuhansiin vuosiin.

Pohjoisilla ja eteläisillä napa-alueilla suurten jääkenttien sulaminen antaa tilaisuuden uuden monipuolisemman ekosysteemin syntymiselle. Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan pohjoisimmat osat tulevat kukoistamaan laajoina lauhkean alueen metsinä. Tundran katoaminen tulee käynnistämään elämän monimuotoisuuden räjähdysmäisen lisääntymisen. Uusia jokia muodostuu ja pohjoisen kylmä autius korvautuu kukoistavilla niityillä, valtavalla määrällä alueelle vaeltavia villieläimiä ja sellaisella rehevyydellä, josta ei koskaan aiemmin osattu uneksiakaan! Äiti Maa tulee kukoistamaan navalta navalle ja tullaan tuntemaan yhtenä tämän galaksin fyysisesti kauneimpana planeettana! Tämä ihana maailma tulee olemaan se paikka, jossa teillä tulee olemaan mitä suurimmat velvollisuudet. Eläin- ja kasvikunnan määrä ja monimuotoisuus, korkeiden vuorijonojen mahtavuus sekä valtavat niityt ja valtameret tekevät tästä maailmasta suuren luontoaarteen. Todellakin, koko tämän aurinkokunnan alueella oleva valtava elämän moninaisuus varmistaa sen ainutlaatuisuuden.

Toinen suuri muutos Äiti Maan planetaarisessa järjestelmässä liittyy nykyiseen Kuuhun. Tämä Maapallon kiertolainen asetettiin radalleen lähes 27000 vuotta sitten. Kuu oli alunperin keinotekoinen taisteluplanetoidi, jonka aiempi Imperiumi rakensi miljoonia vuosia sitten ja jota orionilaiset modifioivat osana laajamittaista hyökkäystä, joka jätti jälkeensä monenlaista jätettä teidän aurinkokuntaanne. Galaktisen Liiton palatessa takaisin noin 900000 vuotta sitten Kuu oli pahoin vahingoittunut ja jätetty ajelehtimaan Marsin ja Maapallon välillä sijaitsevalle radalle. Nyt on tullut aika korvata tämä keinotekoinen taivaankappale kahdella luonnollisella taivaankappaleella, jotka muinoin olivat teidän planeettanne kiertolaisia. Nämä kaksi kiertolaista asetetaan Äiti Maan vastakkaisille puolille noin 150000 kilometrin säteiselle radalle. Kun tämän tapahtuman aika koittaa, Kuu hinataan ulkoavaruuteen ja tuhotaan.

Kuten Maapallosta myös Marsista ja Venuksesta tulee jälleen täysin kehittyneitä vesiplaneettoja. Koska Venus on vain hiukan Maapalloa pienempi, se tulee muistuttamaan hyvin paljon teidän kotiplaneettaanne. Kuitenkin siltä tulee puuttumaan Maapallon värähtelyt ja energia. Joka tapauksessa samankaltaisuus tulee olemaan hämmästyttävä. Mars on paljon pienempi ja siltä puuttuu nykyään ne kaksi kuuta, jotka sitä aiemmin kiersivät. Samoin kuin Venuksen ja Maapallon tapauksessakin, planetaarinen Elohim tulee luomaan nämä kuut uudelleen. Valmiin muotonsa saaneina nämä tiheän ilmakehän, runsaat vesimassat ja kauniit vuoristot omaavat kuut voivat jälleen olla täynnään elämää. Kuten te voitte kaiken tämän perusteella kuvitella, aurinkokuntanne sisäosa tulee muuttumaan aika lailla. Aurinkokuntanne ulompi osa alkaa koko aurinkokunnan suurimmasta vesiplaneetasta, jota me kutsumme Bellonaksi. Tämän planeetan halkaisija oli aikoinaan noin 47000 kilometriä ja sen jäänteet muodostavat nykyisen asteroidivyöhykkeen.

Uusi aurinkokuntanne tulee olemaan varsinainen jalokivi. Ja sen uljain osa tulee olemaan teidän kotinne, Äiti Maa. Hänen ytimensä tuottamat mahtavat energiat tulevat synnyttämään erinomaisen loistokkaan ja eksoottisen fyysisen kauneuden sekä hänen sisempään että ulompaan todellisuuteensa. Maapallon sisäinen maailma tulee olemaan tämän galaksin loistokkain paikka. Teidän planetaarinen kotinne tulee kylpemään syvässä rakkaudellisuudessa ja energiassa, joka saa sielunne laulamaan ilosta! Siellä te voitte lopultakin nauttia kotiplaneettanne hyvinvointia ylläpitävien rituaalien ja menettelytapojen luomisesta. Mutta ennen tätä täytyy tapahtua massiivisia fyysisiä muutoksia - valtaisia maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia - jotta tämä uusi todellisuus voi syntyä. Niinpä näiden muutosten ajaksi teidät tullaan majoittamaan joko Maapallon sisäiseen maailmaan tai lukuisille teidän aurinkokunnassanne tai sen lähistöllä sijaitseville emoaluksille. Todellakin, teidän seikkailunne ovat vasta alkamassa!

Tänään kerroimme teille lisää yksityiskohtia siitä tavasta, jolla Äiti Maa ja hänen kolme sisarplaneettaansa tulevat muuttumaan. Nämä muutokset tapahtuvat samanaikaisesti teidän omien valtavien fyysisten ja henkisten muutostenne kanssa. Me pyydämme teitä pysymään kärsivällisinä ja valmistautuneina siihen suureen voittoon, joka on valmiina toteutumaan! Me lähdemme nyt. Siunausta teille kaikille! Tietäkää sydämissänne, että taivaan rajaton tuki ja vauraus on kanssanne. Olkaa siunattuja rakkaudessa ja ilossa.