Hengellisen hierarkian ja Galaktisen Liiton tiedote 15.2.2005 - kanavana Sheldan Nidle

(http://www.paoweb.com/sn021505.htm , suomentanut Olli)

Tervehdys, rakkaat ystävät! Me saavumme taas luoksenne! Voimme kertoa teille, että meidän maanpäälliset liittolaisemme saavuttavat jatkuvasti tärkeitä edistysaskeleita toimissaan. Lisäksi Äiti Maan pinta-alueet ovat tilapäisesti rauhoittuneet. Kuitenkin Tyynen Valtameren ja Pohjois-Amerikan mannerlaatan ongelmallisimmilla alueilla esiintyy edelleen levottomuutta. Nämä ongelmakohdat täytyy korjata välittömästi. Siksi me olemmekin lähettämässä geofyysikkojen erikoisryhmän korjaamaan tämän tilanteen. Me kerromme tämän teille avoimesti varoittaaksemme teitä siitä, että Pohjois-Amerikan rannikon läheisyydessä Alaskasta Etelä-Meksikoon ulottuvalla alueella saattaa tämän takia esiintyä maanjäristyksiä. Myös muutamilla mantereilla sijaitsevilla siirrosvyöhykkeillä saattaa esiintyä lisääntynyttä geologista aktiivisuutta. Olkaa valmistautuneita mahdollisiin teidän mittapuunne mukaan yli 5 Richterin maanjäristyksiin tulevien viikkojen aikana. Me tarkkailemme myös Pohjois-Amerikan ja Meksikon luoteisalueilla sijaitsevia suuria tulivuoria. Meidän tulivuoriasiantuntijamme ovat nyt tehostetussa valmiustilassa. Vastaavaa lisääntynyttä aktiivisuutta esiintyy myös Atlantin keskiosissa ja Afrikan länsirannikolla.

Kaikki tämä tapahtuu muuten suhteellisen vähäisen geologisen aktiivisuuden aikana. Siksi onkin tärkeää, että meidän maanpäälliset liittolaisemme saavat tehtävänsä valmiiksi ajoissa. Me olemme tiedottaneet heille tästä tilanteesta ja muista aurinkokunnassanne todennäköisesti tapahtuvista asioista. Aurinkonne on äskettäin ottanut vastaan valtavan energiavirtauksen tämän galaksin ytimestä. Nämä energiat saattavat lisätä Auringosta lähteviä purkauksia suuresti. Nämä purkaukset puolestaan vahvistavat Auringon sähkögravitatiivisen kentän jännitteitä. Näiden tuloksena aiheutuu poikkeavuuksia aurinkokunnan sisäosan planeettojen olosuhteissa. Merkuriuksen painovoimakentässä esiintyy poikkeavuuksia ja se näyttää keikkuvan kuin korkki vedessä näiden suuresti voimistuneiden kenttien keskellä. Marsissa näkyy edelleen merkkejä planeetan heräämisestä uudelleen eloon pitkään jatkuneesta unestaan. Vettä vapautuu samalla tavoin kuin Maapallolla jäätiköiden sulaessa ja nämä vedet pulpahtelevat pintaan Marsin napa-alueiden läheisyydessä. Ohutta vesihöyryä muodostuu alueille, joissa normaalisti esiintyy suuria pölymyrskyjä. Myös Venus osoittaa elonmerkkejä varsinkin monien vuoristoalueidensa tuntumassa.

Myös aurinkokunnan ulommat planeetat reagoivat näihin jatkuvasti lisääntyviin energiapurkauksiin. Jupiterin ja Saturnuksen painovoimakentät ovat sopeutumassa näiden planeettojen kasvaneisiin resonanssitaajuuksiin, mikä aiheuttaa pieniä muutoksia näiden planeettojen suurempien kuiden radoissa ja lisää kaaosta pienempien kuiden keskuudessa. Lyhyesti sanottuna teidän aurinkokuntanne heijastelee teidän maailmassanne tapahtuvia muutoksia. Tästä syystä me valvomme tapahtumia hyvin tarkasti. Nämä olosuhteet ovat ainoastaan enteitä niistä valtavista muutoksista, joita teidän maailmanne tulee aikataulun mukaan kokemaan. Äiti Maa on tietoinen siitä, mitä teidän maailmanlaajuisessa yhteiskunnassanne tapahtuu. Hän ymmärtää täysin teidän monet ahdinkonne, mutta hän ei voi viivyttää tarpeellisia muutoksiaan enää kovin pitkään. Tämän tietäen me olemme ilmoittaneet maanpäällisille liittolaisillemme päivämäärät, joihin mennessä heidän tulee saada lukuisten rahoituksellisten ja poliittisten ohjelmiensa jäljellä olevat vaiheet valmiiksi. Lisäksi lukuisten kansainvälisten oikeuslaitosten määräykset ovat vahvistaneet nämä päivämäärät. Nyt on nopeasti lähestymässä se hetki, jolloin lukuisat pitkään odotetut julkistukset tapahtuvat ja ensimmäinen yhteydenotto toteutuu.

Me olemme ohjeistaneet lähettiläämme viestittämään, että me olemme valmiina auttamaan kaikin mahdollisin tavoin. On oleellisen tärkeää, että meidän maanpäälliset liittolaisemme saavat ne muutamat vielä jäljellä olevat toimenpiteet päätökseen nopeasti ja asianmukaisesti. Jumallinen aikataulu edellyttää meiltä juuri sitä. Ylösnousseet Mestarit käyttävät omaa myötävaikutustaan avustamaan näitä ponnistuksia. Lyhyesti sanottuna me haluamme teidän tietävän, että se loputtomalta vaikuttava odotusaika, jota te kaikki olette saaneet kestää, on nyt todellakin päättymässä. Olkaa kärsivällisiä ja pysykää keskittyneinä väistämättömään voittoonne. Tämän näytelmän loppuun saattamiseen tarvittavat elementit ovat kaikki olemassa. Jäljellä on ainoastaan tämän uuden todellisuuden toteuttamiseen ja jumalalliseen aikatauluun perehdyttämiseen omistautuneiden henkilöiden asettaminen virkoihinsa. Nämä edellytykset ovat olemassa ja lopullinen lähtölaskenta on käynnistynyt. Meidän komentojoukkojemme erityisvaltuuskunta varmistaa, että tämä todellakin tapahtuu! Lukuisat aiemmin Ancharan Liittoa edustaneet yhteistyökumppanimme ovat valmistelleet muutamia vaihtoehtoisia viimeisten vaiheiden skenaarioita varmistamaan sen, että tämä Taivaan teille lupaama voitto toteutuu ajallaan.

Tarkastellessamme teidän maailmanlaajuista yhteiskuntaanne me näemme selvästi hyvin riidanhaluisen USA:n hallituksen politiikan vaikutukset, jotka ovat rasittaneet monien kansakuntien välisiä ystävyyssuhteita ja aiheuttaneet viivästyksiä ehdotettujen pankki- ja rahoitusjärjestelmien uudistusten toteuttamisessa. On muodostumassa uusia poliittisia liittoutumia, jotka voivat lähitulevaisuudessa lisätä suuresti laajan ydinasekonfliktin riskiä. Nämä mahdolliset levottomuuspesäkkeet ovat kiinnittäneet meidän huomiomme. Me tarkkailemme tilannetta näillä alueilla hyvin valppaasti ja olemme rakentaneet salaisen viestintäyhteyden monien näiden alueiden avainhenkilöiden kanssa. Meidän tarkoituksemme on estää tuho ja hävitys ja niinpä me puutumme asioihin ainoastaan estääksemme ydinasekonfliktin. Niin kauan kuin pimeyttä edustava salaliitto on vallassa tällaisen katastrofin riski on suuri. Siksi on oleellisen tärkeää, että suunnitellut Pohjois-Amerikan poliittiset uudistukset toteutuvat niin pian kuin mahdollista.

Tällä välin me tarkkailemme sitä, kuinka suuresti teidän maailmanne kaipaa tätä muutosta. Monien valtioiden suunnaton köyhyys on pitänyt yllä tietämättömyyttä ja jakautumista. Pimeä salaliitto on hyödyntänyt tätä epäsopua pitääkseen yllä terrorin valtakauttaan lisäämällä huumeriippuvuutta ja tukemalla paikallisten sisällissotien laajenemista. Suurta osaa maailmastanne hallitsee voimakas levottomuus ja kasvava toivottomuuden tunne. Nämä olosuhteet ruokkivat pimeyden ylimielisyyttä ja mahdollistavat sen, että heidän kannattajansa tuntevat valheellista turvallisuuden tunnetta. He uskovat siihen, että jos he pystyvät pysymään vallassa, niin he voivat jollakin tavalla saavuttaa luhistumassa olevien päämääriensä mukaisen lopullisen voiton. Tämä pimeyden voimien juurtunut näkemys on viivästyttänyt monia meidän maanpäällisten liittolaistemme suunnittelemia tapahtumia. Tästä syystä teidän tiedotusvälineenne eivät kerro suuresta osasta niitä asioita, joita todellisuudessa tapahtuu. Joka tapauksessa muutoksia tapahtuu ja teidän voittonne on todellakin varmistettu!

Kuten me olemme jo aiemmin kertoneet, ensimmäisestä yhteydenotostamme Maapallon ihmisten kanssa on tulossa uusi vertailukohde toimintakäsikirjoihimme. Koskaan aikaisemmin Valon Galaktinen Liitto ei ole asettanut yhtä paljon resursseja ja henkilöstöä toteuttamaan ensimmäistä yhteydenottoa teidän maailmanne kaltaisen nopeasti kehittyvän yhteiskunnan kanssa. Tämä ainutlaatuinen tilanne asettaa uusia ennakkotapauksia joka päivä. Me olemme haltioituneita teidän Ylösnousseiden Mestareittenne sinnikkyydestä ja heidän maanpäällisten yhteistyökumppaneidensa määrätietoisuudesta. Myös me olemme olleet tärkeässä osassa tässä kaikessa. Kuitenkin keskeisin osa tapahtumissa on maanpäällisillä liittolaisilla ja teidän Ylösnousseilla Mestareillanne. Tämä hetki teidän historiassanne on se, jolloin pitkä pimeä yö muuttuu uuden päivän aamuksi. Nyt kun tämä aamu valmistautuu valkenemaan, me pyydämme teitä pysymään omistautuneina näkemykselle ja keskittyneinä omaan osaanne tässä meneillään olevassa näytelmässä.

Muistakaa, että tämän eeppisen kosmisen seikkailun julkitulo tapahtuu äkkiä ja yllättäen, minkä vuoksi on tärkeää olla valmistautunut siitä aiheutuvaan järkytykseen. Valtavat jaettavat rahamäärät ja vastuu niiden nopeasta kanavoimisesta eteenpäin voi saattaa asiasta vastaavat henkilöt hermostuneeseen tilaan. Laajamittaiset hallinnolliset muutokset ja niihin liittyvät uudet poliittiset käsitykset voivat myös aiheuttaa paljon sekasortoa. Eilispäivän maailma tulee kääntymään ylösalaisin. Mikään ei tule olemaan kuten ennen. Aikaisemmin 'mahdottomiksi' todettuja tilanteita ratkaisevista ihmeistä tulee normaali ilmiö. Tulee hätkähdyttävä uusi käsitys maailmasta. Näiden seikkojen takia me toistamme jatkuvasti sitä, että teidän tulee olla keskittyneitä ja valmistautuneita tuleviin tapahtumiin. Meneillään oleva matkanne on lähestymässä mielenkiintoisinta vaihettaan: suurenmoista ja haastavaa loppuratkaisua! Me odotamme innolla teidän kohtaamistanne!

Tänään kerroimme siitä, mitä tapahtuu teidän maailmassanne ja aurinkokunnassanne. Monet asiat ovat valmiina ilmestymään eteenne. Niinpä on tärkeää, että te pysytte keskittyneinä menestykseenne ja täysin valmistautuneina tuleviin tapahtumiin. Tämän asian suhteen me olemme samassa tilanteessa! Muistakaa, että Yhdessä Me olemme todellakin Voitokkaita! Me lähdemme nyt. Siunausta teille kaikille! Tietäkää sydämissänne, että taivaan rajaton tuki ja vauraus on kanssanne. Olkaa siunattuja rakkaudessa ja ilossa.