Tilannetiedote 10.5.2004

(Kirjoittanut/kanavoinut Pentti)

Tiedontalo Tampereen läheisyydessä 15km Tampereelta, entinen nuorisoseuraintalo, on toiminut reilun vuoden verran Penan Tupa Ry:n ylläpitämänä henkisenä keskuksena erittäin vireästi saaden jatkuvasti uusia ihmisiä toimintaansa mukaan. Keskiviikkoisin kokoontuva meditaatio-/ryhmähoitotilaisuus on vetänyt väkeä hyvin 30-40 henkilön osanottajamäärällä henkiparantaja, kanava ja kontaktihenkilö Pentti Rannan vetämänä. Kiinteistön myynti aiheutti jo keväällä irtisanomisuhan toiminnalle yhdistettynä kalliiseen vuokraan. Niinpä Pentti Ranta irtisanoi vuokrasopimuksen toukokuun loppuun mennessä.

Vaan ei tämä näin mennytkään. Perjantaiaamuna 7.5. Pentin opas Audius kertoi hänelle, että seuraavana päivänä uusi omistaja tulee käymään. "Tarjoa hänelle uutta vuokrasopimusta yksi kuukausi kerrallaan ja puolet aikaisemmasta vuokrasta, sillä Tiedontalon toimintaa on hyväksi jatkaa nykyisellä paikalla toistaiseksi, kunnes teille ohjataan maaseudulta uusi toimivampi paikka, jota olette toiminnallenne etsimässä." Menin Tiedontalolle tämän jälkeen ja uusi omistaja ilmestyi paikalle. Kerroin hänelle toiminnastamme rajatiedon parissa ja tein tarjouksen Audiuksen neuvon mukaan. Hän halusi miettiä seuraavaan päivään, joka oli lauantai. Lauantaiaamuna hän tuli käymään ja kertoi suostumuksensa ehdotukseeni kuten opas Audius oli neuvonutkin.

Näin ollen Tiedontalon toiminta jatkuu keskeytyksettä nykyisellä paikalla kunnes löytyy maaseudulta maatalo tai entinen koulurakennus, jossa voi myös asua. Tiedontalolla on mahdollisuus pitää kursseja, luentoja, seminaareja, hoitotilaisuuksia yms. sillä tilaa on lähes 300 neliömetriä sekä iso piha, johon mahtuu kymmeniä autoja. Pentti Ranta aloittaa energiahoidot sekä ryhmähoitotilaisuuksia muinakin päivinä kuin keskiviikkoisin kesäkuun alusta. Tervetuloa toimintaamme mukaan! Puhelin 0400-630618 tai 03-3677947, internet-osoite: www.tiedontalo.net.