Väinämöinen keskuudessamme

(Kanavoinut Mikko Taskinen, puh. 050 3744935)

Tervehdys ystäväni, olen se ketä kutsuit luoksesi ja sinä pystyit aistimaan ja tunnistit minun olemukseni. Minä Väinämöinen kiitän sinua ja monia muita tästä päätöksestänne ryhtyä yhteisrintamaan tämän rakkaan Suomenmaan hyväksi tietäen, että tämä rakkauden työ ja teko, se kanavoituu maailman ääriin. Sillä rakkauden voima on niin suunnaton suuren joukon välittämänä, että se raivaa esteitä pois tieltämme. Esteitä on paljon tämänkin maan läheisyydessä ja niitä on tulossa yhäti lisää. On todella tärkeää teidän yhteinen rintama ja minä Väinämöinen joukkoineni olen tietenkin mukana tässä työssä. Olen jo pitkään tehnyt valmisteluja omalla tahollani. Paljon olen saanutkin aikaan Suomenmaan kamaralla ja näin on saatu uusia mahdollisuuksia valon ja rakkauden voimille todentua ja laajentua yhä laajemmaksi. On selvää, että vahingoiltakaan näin suuressa muutoksessa tuskin tullaan selviämään. Suomi ei ole kuitenkaan ainoa maa, joka tässä kosmisessa muutoksessa on koetuksella. Kosmisilla tasoilla nämä voimat kulkeutuvat ilman rajoja. Rajoja ei ole myöskään valon tai rakkaudenkaan voimilla.

Tämä on yksi niistä törmäyskursseista, joita tämä pieni Suomenmaa on historiansa aikana joutunut kohtaamaan. Ja ilman hengen kosmisten rakkauden voimien mukana oloa tämä Suomenmaa ei olisi tämä Suomenmaa, tällaisena kuin se nyt on. Tästä, rakkaat ystävät, voitte ymmärtää, miten tärkeä rooli tällä maallanne on. Sen ei ole annettu tuhoutua, eikä alistua, vaan se on nostettu ja voimistettu omiin voimiinsa ja kukoistuksiinsa. Mutta kaikella on myös oma kääntöpuolensa ja tämän asian kääntöpuoli on juuri vastapainotus. Se on vastapalvelu teiltä Suomen kansalaisilta tämän maan hyvinvoinnin, tämän maan rakkauden ja valon voimistamiseksi, Henkisen Pohjolan valon voimistamiseksi ja eteenpäin viemiseksi. Tämä on tämän hetken päämäärä, mutta yhteisvoimin me siitä selviämme, niin kuin selviämme mahdollisimman pienin menetyksin.

Ymmärtänette kuitenkin, että tämä on myös se kosminen tapahtuma, josta olettekin osin tietoisia ja sillä on myös vaikutuksensa fyysiseenkin tasoon. Millä tavoin, sen tulemme aikanaan näkemään, kun nämä tapahtumat tapahtuvat. Minä Väinämöinen olen teidän kanssanne kaikessa mukana. Minä siunaan teitä Suomen kansalaiset ja kutsun mukaan kaikki ne, jotka kutsuni kuulevat, yhteiseen rakkauden viestintään tämän rakkaan Suomenmaan hyväksi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ps.

Pyydämme kaikkia Suomen kansalaisia hetkeksi hiljentymään rakkauden ja valon ajatuksin, sunnuntaisin klo. 21:00 yhteiseen pyrkimykseen maamme energiatason ja valonvoimien vahvistamiseksi. Saatat tuntea voiman vaikutuksen myös itsekin.