Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (1.12.2007) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 1.12.2007, http://www.zetatalk.com/index/zeta414.htm , suomentanut Olli)

...

Voisivatko Zetat kertoa meille keskustelivatko Bush ja Gore oikeasti muustakin kuin ilmastonmuutoksesta Goren vieraillessa Valkoisessa talossa? (http://www.swamppolitics.com/news/politics/blog/2007/11/gore_meets_bush_declares_it_co.html)

Bush ja Gore keskustelivat asioista, joista tuskin kukaan uskoisi heidän keskustelleen. Koska molemmat heistä tietävät, että Bush on päässyt presidentiksi vilpillisin keinoin, että USA:n armeija pitää Gorea todellisena ylipäällikkönään eikä noteeraa Bushin millään lailla ja että Planeetta X tulee sivuuttamaan Maapallon, niin ei ollut juurikaan sellaisia asioita, joista he eivät olisi voineet keskustella. Bush pyysi Gorelta suojelusta tulevina aikoina. Bush tietää, että hänellä on paljon vihamiehiä ja että hänet on yritetty murhata jo monta kertaa. Hän on alkanut jo varautua aikaan, jolloin Maapallon muutokset tulevat niin rajuiksi, että ne vievät ihmisten kaiken huomion ja silloin Valkoisesta talosta lähtevät käskyt eivät ainoastaan kaiu kuuroille korville, vaan Valkoinen talo on myös saarrettuna. Aivan samalla tavoin kuin Britannian kuningatar kävi jonkin aikaa sitten vierailulla Bushin luona pyytämässä suojelusta omalle perheelleen (http://www.foxnews.com/story/0,2933,270308,00.html) , Bush anoi nyt Gorelta suojelusta tulevina aikoina. Hän sai kuitenkin kieltävän vastauksen

Tuleeko nyt joulun aikaan tapahtumaan jotakin erikoista, jonkinlainen koko maailmaa koskettava tapahtuma?

Kyllä, mutta minkälainen, sitä me emme voi kertoa. Me emme kerro mitään päivämäärää tai kellonaikaa emmekä sitä, mitä mahdollisesti tulee tapahtumaan. Muistakaa kuitenkin se, että hyökyvät vuorovedet ovat äskettäin koetelleet Indonesiaa ja Brittein saaria samanaikaisesti ja myös tämän tyyppisen tapahtuman voidaan katsoa olevan koko maailmaa koskettava. Maanjäristysten voimakkuus kasvaa ja niitä esiintyy samanaikaisesti tai peräkkäin eri puolilla maailmaa, minkä voidaan myös katsoa olevan maailmanlaajuinen katastrofi, mikäli järistykset ovat niin voimakkaita, että ne aiheuttavat laajaa tuhoa.

...