Zetatalk: Pelastamisvaatimuksia - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 02.09.2003 , http://www.zetatalk.com/index/zeta26.htm , suomentanut Olli)

Me emme saa kajota maapallolla tapahtuviin asioihin. Maapallo on ihmiskunnan koulu. Tornadoja, hurrikaaneja, syöpää, epäoikeudenmukaisia esimiehiä, surkea avioliitto, tappavaan tautiin hitaasti kuoleva lapsi - nämä ovat asioita, joiden kanssa te joudutte elämään emmekä me puutu asiaan ja tule korjaamaan tilannetta. Syynä tähän tilanteeseen on suunnitelma, ei meidän mutta korkeamman tahon laatima suunnitelma ja voisimme jopa sanoa, että Jumalan laatima suunnitelma, koska olemme havainneet vastaavaa tapahtuvan koko maailmankaikkeuden alueella. Nuoret sielut laitetaan asumaan maapallolle, hengellisen kehityksen kouluun, jossa heillä monia mahdollisuuksia joko auttaa toisia tai kääntää selkänsä muiden ongelmille. Henkisen kasvun ensimmäinen vaihe on päättää kumpaan ryhmään näistä kuulut. Lähes kaikki päättävät auttaa muita ja tuntea empaatiaa, muutamat harvat kehittyvät toiseen suuntaan. Nämä muutamat toiseen suuntaan suuntautuneet yksilöt erotetaan muista tietyn kehitystason saavutettuaan, "lastentarhavaiheen" jälkeen, ja lähetetään "kasvatuslaitokseen" kuten kanavamme Nancy asian ilmaisee. Siellä he eivät enää kiusaa ja määräile heikompiaan vaan joutuvat tulemaan toimeen kaltaistensa joukossa - eli elämään todellisessa helvetissä. Näin ollen koska maapallo on ihmiskunnan koulu, me emme saa puuttua asioihinne. Jos tekisimme sen, niin meidät lähetettäisiin pakkamaan tavaramme ja käskettäisiin poistumaan tästä aurinkokunnasta.

Planeetta X:n lähestyminen on yhtä luonnollinen ilmiö kuin tornadot ja säännöllisesti toistuva tapahtuma, johon maailmankaikkeuden tämän alueen hallinnoijien mielestä ihmiskunnan tulee sopeutua ja nähdä se jokaisen ihmisen mahdollisuutena kehittyä. Kuinka sinä autat lähimmäisiäsi tämän katastrofin keskellä? Kuinka tartut tilaisuuteen? Kuinka valmistaudut? Kuinka toimit, kun ympärilläsi on surusta suunniltaan olevia ja loukkaantuneita ihmisiä, orvoksi jääneitä ja hylättyjä lapsia. Kuinka reagoit? Tämä on sinun mahdollisuutesi kehittyä henkisesti suurin harppauksin tai sitten kääntyä päinvastaiseen suuntaan. Niinpä ota se haasteena, tartu siihen ja huomaa, että elämästäsi tulee paljon tyydyttävämpää, kun teet oikeita päätöksiä.

--------------------------------------------------------------

Zetatalk: Energianlähde - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 02.09.2003 , http://www.zetatalk.com/index/zeta28.htm , suomentanut Olli)

Meidän energianlähteemme ei ole ihmiskunnan tuntema. Luonnollisestikin, kun me olemme tietoisia 387 erilaisesta alkeishiukkastyypistä, joista elektroni koostuu ja ihmiskunnan tiede pitää elektronia yhtenä alkeishiukkasena, olemme myös ihmiskuntaa tietoisempia kemiallisista reaktioista ja niistä ilmiöistä, joita te kutsutte ydinreaktioiksi. Me pystymme ottamaan kaiken tarvittavan mukaamme menimmepä sitten minne päin maailmankaikkeutta tahansa. Meidän energianlähteemme on teidänkin jalkojenne alla, mutta te ette tiedä kuinka hyödyntää sitä. Se on eräänlainen ydinreaktio, ei sellainen, joka aiheuttaa tuhoa tai voisi karata hallinnastamme. Me voimme uudistaa energianlähteemme, kun päätämme lähteä matkailemaan eri puolille maailmankaikkeutta.