Zetatalk: Nettikeskustelun aikana syntyneitä päivityksiä (3.5.2008) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 3.5.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta452.htm , suomentanut Olli)

...

Jos Valkoisessa talossa on nyt Bushin kolmosklooni, niin kuka edelleen painostaa USA:n armeijaa hyökkäämään Iraniin? Kuka ylensi kenraali Petraeuksen - Cheney, Rice vai joku muu? Eikö Bushin kolmosklooni olekaan yksi osa tämän hyökkäyksen estämiseen pyrkivää rintamaa?

Presidentinvaalituloksia vuosina 2000 ja 2004 vääristelleeseen salaliittoon kuuluu muitakin kuin vain ydinjoukko - Bushin ykkösklooni ja kakkosklooni, Cheney, Rumsfeld ja Rice. Kulissien takana työskenteli kymmeniä muitakin, joista vain muutama on julkisesti tiedossa, kuten Wolfowitz ja Perle jne. Monet muut liittyivät tähän joukkoon ja heille ei ole milloinkaan kerrottu sitä, että suunnitelma on nyt muuttunut. Jotta Bushin kolmosklooni voisi toimia hyökkäyksen estäjänä vastaisuudessa, niin hänen täytyy näyttää edelleen noudattavan sovittua suunnitelmaa. Niinpä suunnitelma ei ole muuttunut. Bushin kolmosklooni vain tulee viivyttämään päätöksiä eikä tule allekirjoittamaan käskyjä odotusten mukaisesti ja tulee kertomaan lehdistötilaisuuksissa julkisuuteen asioita, jotka tekevät hyökkäyssuunnitelmien edistämisen yhä vaikeammaksi. Lähi-idän valloitusajatus oli lähinnä Cheneyn ja Rumsfeldin ideoima ja nyt lähinnä vain Cheney yrittää saada USA:n armeijan hyökkäämään Iraniin.

Kuinka ihmeessä ihmiset voivat olla havaitsematta Planeetta X:n aiheuttamaa usvaa/pölyä/hiukkasvirtausta, jota Maapallon ilmakehässä esiintyy runsaasti ja saa taivaan näyttämään oudolta? Lentokoneesta katsottuna USA:ssa maan pintaa on nyt vaikea nähdä tämän usvan takia. Maasta katsottuna taivas näyttää usein oudon väriseltä. On vaikea uskoa, että ihmiset eivät havaitse tätä sekä Auringon ja Kuun usein outoa asemaa. Pystyvätkö ihmiset todellakin kiistämään muutokset? Zetat ovat sanoneet, että ihmiset alitajuisesti havaitsevat tällaiset muutokset, mutta estävät tietoisesti niiden pääsyn normaalitajuntaansa. Tämä vaikuttaa samalta kuin se, että ei myönnä itsellensä olevansa sairas tai vararikossa, vaikka oikeasti olisikin.

Jos ihminen ei halua myöntää itselleen sairastavansa syöpää, hän tunnistaa kyllä sen oireet, mutta selittää itsellensä niiden aiheutuvan jostakin muusta syystä kuten esimerkiksi ikääntymisestä tai liiallisesta työnteosta. Jos ihminen on valmistautunut kuolemaan, tällaista kieltämistä ei tapahdu. Mutta jos ihminen pelkää kuolemaa vaikkapa siksi, että tuntee eläneensä epätäydellisesti tai pelkää omaisten joutuvan vaikeuksiin hänen kuolemansa jälkeen, hän usein kieltää sairastavansa syöpää. Tämä tilanne voi jatkua aina viimeisiin elinviikkoihin saakka, jolloin ihminen joutuu oireiden vuoksi sairaalaan, vaikkakin kieltää edelleen sairastavansa syöpää. Mitä useimmille ihmisille tarkoittaa se, että he näkevät Auringon tai Kuun sijaitsevan oudossa paikassa, ilmakehän olevan oudon utuinen tai huomaavat säätilojen olevan todella poikkeuksellisia? Jotakin suurta on tapahtumassa, kenties niin katastrofaalista, että tiedotusvälineitä on kielletty kertomasta koko asiasta. Mikä voisi olla niin katastrofaalista? Niinpä muutosten kieltäminen on normaali toimintatapa, koska ihmiset eivät ole valmistautuneita geologisiin mullistuksiin ja vallanpitäjät eivät ole antaneet asiasta mitään tiedotusta tai selitystä tai vakuuttaneet kansalaisilleen, että heistä pidetään huolta ja kaikki ne mukavuudet, joihin he ovat tottuneet tulevat säilymään ennallaan.

...

Onko todennäköistä, että internet-yhteydet eivät kohta enää toimi?

Internet-liikenteessä esiintyy jo nyt häiriöitä, kuten monet sähköpostinvälityshäiriöitä kokeneet henkilöt ovat havainneet. Sähköpostit vain katoavat ilman mitään virheilmoitusta. Mitä tällöin oikein tapahtuu? Internet-verkkohan koostuu kättelyiden sarjasta, joista jokainen edellyttää viestiä lähetyksen onnistumisesta ja ennen sen saapumista lähetystä yritetään uudelleen, kunnes vahvistusviesti saadaan. Sähköpostien katoamiset aiheutuvat palvelinvioista, jolloin tieto katoaa ennen kuin se ehditään siirtää keskusmuistista kiintolevylle. Satelliititkaan eivät ole kovin luotettavia, kuten jokainen pätkivää tai häiriöistä lähetystä katseleva voi todeta. Digitaalisen tiedon välityksessä pienikin tiedon menetys aiheuttaa viestin saajan osoitetiedon vikaantumisen ja siten sähköpostiviestiä tai web-sivua ei voida välittää kohteeseensa. Kotitietokoneissa internet-sivut jumiutuvat hetkellisesti tai tulee virheilmoitus, että sivua ei voida näyttää. Internetin pitäisi toimia ongelmitta niin kauan kuin tieto kulkee maakaapeleita pitkin ja palvelimet toimivat suunnitellulla kuormituksella. Mutta kun palvelimet ovat ylikuormitettuja ja niiden ylläpitäjien tarkkaavaisuus herpaantuu, tieto vaurioituu ja sitä katoaa. Myös satelliittien kautta kulkevat yhteydet voivat häiriintyä ja vioittaa tietoa siinä määrin, että sitä ei voida enää lähettää eteenpäin.

Lähitulevaisuudessa ei ole odotettavissa ydinsotaa, onko näin?

Tämä asia on ihmisten käsissä, mutta me olemme ennustaneet, että ydinsotaa ei tule. Kaikilla valtioilla on täysi työ omien kansalaistensa ruokkimisessa eikä ole olemassa mitään sellaista rikasta valtiota ylitsepursuavine ruokavarantoineen, joka kannattaisi miehittää. Jos oman valtion alueella olisi puutosta ja naapurivaltiossa ruokaa yllin kyllin, niin joku voisi harkita tällaisen valtion miehittämistä. Mutta nykytilanteessa miehityksen avulla ei ole saavutettavissa juuri mitään muuta kuin öljykenttien hallintaa, kuten Irakissa ja Iranissa. Bush joukkioineen yritti tätä vuonna 2003 hyökätessään Irakiin ja nyt Bushin hallinnolla on taakkanaan uupunut armeija, joka ei pysty toteuttamaan suunnitelman loppuosaa eli miehittämään Irania ja Saudi-Arabiaa. Me ennustamme, että kaikki valtiot tulevat keskittymään sisäisiin asioihinsa, koska kaikilla on tarpeeksi tekemistä rauhoitellessaan omaa nälkäistä väestöään.

Missä määrin Cheney ja muut Bushin hallinnon jäsenet ovat tietoisia Bushin vaihdoksesta kolmosklooniin, jos he kuitenkin seuraavat ZetaTalkia? Jos he eivät ole tietoisia vaihdoksesta, niin kuinka he aikovat edetä suunnitelmissaan?

Ylimielisyys kulkee usein luhistumisen edellä ja Cheney ja muut ydinryhmän jäsenet ovat hyvin ylimielisiä. Jos he eivät näe omin silmin vaihdoksen tapahtuvan, he eivät noteeraa mitään väitteitä, jotka eivät sovi yksiin heidän omien havaintojensa kanssa. On tiedossa oleva asia, että Bush ja Cheney eivät ole juurikaan tekemisissä toistensa kanssa, ellei ole pakko. Condoleezza Rice haluaisi päästä eroon Bushin hallinnon velvollisuuksista niin pian kuin vain mahdollista toivoen näin välttyvänsä syytteiltä tulevaisuudessa. Niinpä se, että Bush ei nyt halua kärjistää asioita, sopii hänelle hyvin. Monet hallinnon jäsenet - kuten Gonzales, Rumsfeld ja tiedottajat kuten Tony Snow - jotka olivat läheisemmässä tekemisessä Bushin kanssa, eivät enää ole tämän hallinnon palveluksessa. Valkoisen talon väki on niin huolestunut oman nahkansa pelastamisesta, etteivät he ole havainneet kloonivaihdoksen tapahtuneen!

USGS:n raportoimien Pohjois-Amerikassa tapahtuneiden maanjäristysten lukumäärä on kasvanut dramaattisesti viime viikkojen aikana. Aiemmin järistyksiä raportoitiin tapahtuneen keskimäärin noin 600 viikossa, mutta nyt lukema on jo yli 1400. Tuleeko USGS jollakin tavalla kommentoimaan tätä muutosta, vai ovatko he vain hiljaa vai tulevatko he manipuloimaan tilastoja siten, että lukumäärä laskee aiemmalle tasolle?

USGS jättää koko ajan järistyksiä pois listoiltaan, varsinkin jos ne ovat niin lieviä, että ihmiset eivät niitä havaitse. Järistysten määrän kasvu johtuu osittain siitä, että ne ovat nyt niin voimakkaita, että ihmiset tuntevat ne. Niinpä niiden jättäminen pois listoilta ei enää ole niin helppoa, koska se herättäisi kysymyksiä. USGS tulee tuskin antamaan mitään lausuntoa asiasta. Mutta jos sen on pakko antaa jokin selitys, niin se on todennäköisesti se, että historiallisesti maanjäristyksissä on esiintynyt aktiivisia ja vähemmän aktiivisia kausia, mutta kukaan ei tiedä että miksi.

...

Voivatko Zetat kommentoida mahdollista USA:n Kongressin toimintaa liittyen julkisiin kuulemisiin tai muihin "paljastuksiin", joiden myötä kansalaiset saisivat tietoa meneillään olevien Maapallon mullistusten syystä, joka tulee joka tapauksessa paljastumaan sitten, kun Bushin ja Cheneyn salaliitto syrjäytyy vallasta 20.1.2009? Zetat ovat ennustaneet, että siihen mennessä muutosaste tulee olemaan jo yli 60% (napasiirtymän ollessa 100%) ja eikö ole hyvin todennäköistä, että syntyy yleisiä mellakoita ja mahdollinen poikkeustilan julistaminen, jos vallanpitäjät eivät tee mitään?

Me olemme todenneet, että asteikolla 1-10 muutosasteen oltua tämän vuoden alussa 2 tai 3, se tulee olemaan noin 6 tämän vuoden loppuun mennessä. Me totesimme, että tämä luku sisältää Maapallon muutokset kuten poikkevat sääolot ja maanjäristykset ja sadonmenetykset, mutta myös sosiologiset muutokset kuten mellakat ja taloustaantuman ja mahdolliset poikkeustilan julistukset eri puolilla maailmaa. Me olemme myös maininneet siitä mahdollisuudesta, että tulossa olevasta napasiirtymästä tullaan antamaan julkinen tiedote. Se on kuitenkin hyvin epätodennäköistä, koska silloin kansalaiset vaatisivat saada tietää, mitä vallanpitäjät aikovat tehdä heidän hyvinvointinsa turvaamiseksi - asia, jota vallanpitäjät eivät tietenkään voi luvata. Tällainen tiedote voidaan antaa vasta viimeisten viikkojen aikana tai hyvin lähellä sitä ajankohtaa. Silloin tiedotteessa voidaan kertoa, että vallanpitäjät eivät voi taata kansalaistensa turvallisuutta, antaa ehdotuksia siitä millä tavoin kansalaiset voisivat auttaa itseänsä ja jonkin verran siitä, että vallanpitäjät odottavat tapaavansa hengissä selviytyneet kansalaiset mullistusten mentyä ohi ja lopuksi toivottaa kaikille onnea!

...

Näyttää siltä, että USA:n talous ja dollarin arvo luhistuu jo ennen joulukuuta. Voitteko antaa näkemyksenne tästä?

Me olemme todenneet, että todennäköisesti tulee tapahtumaan hidas pudotus, jolloin inflaatio kiihtyy ja otetaan käyttöön hillitseviä toimenpiteitä kuten rajoitettuja pankkien aukioloaikoja estämään pankkien ajautuminen vararikkoon ja rajoitettuja kauppojen aukioloaikoja estämään hamstraaminen. Kun virallisilta markkinoilta ei saada tavaraa, niin rinnalle syntyy vaihdantatalous, koska monet ovat työttömiä ja näkevät mustan pörssin kaupan uutena mahdollisuutena. Napasiirtymä tapahtuu ennen kuin dollarin arvo vajoaa niin alas, että USA:n talousjärjestelmä ei enää voi toimia.

...

200 miljoonan dollarin budjetilla tehtävää elokuvaa nimeltä "2012" aletaan pian filmata. Siinä kerrotaan lomalle lähtevästä perheestä ja joistakin kauhistuttavista tapahtumista, jotka tapahtuvat Maya-kalenterin ennustusten mukaisesti (http://www.slashfilm.com/2008/02/20/roland-emmerich-to-direct-2012-apocalypse-movie-now-being-shopped-to-studios/). Kyseessä vaikuttaa olevan tulossa olevasta napasiirtymästä varoittava elokuva, joten kysynkin, että onko todellakin näin ja kuka on ollut tärkein vaikuttaja tämän elokuvan teossa?

Vuosi 2012 on suosittu ja hyväksytty lopun aikojen ajankohta, koska se on vielä niin kaukana, että vallanpitäjät eivät koe sen mainitsemista uhkana. Maya-kalenteriin perustuvana sen aiheuttajaa ei mainita, toisin kuin me teemme kuvaillessamme tulossa olevaa napasiirtymää, joka aiheutuu Auringon lähistöllä olevasta taivaankappaleesta, joka aiheuttaa myös tällä hetkellä havaittavat poikkevat sääolosuhteet ja muut mullistukset. Meidän tietomme voidaan vahvistaa, kun taas vuoden 2012 kannattajien epämääräisiä väitteitä ei voida todistaa. Kyllä, tämän elokuvan avulla yritetään saada ihmiset ajattelemaan asiaa. Henkilöiden nimien paljastaminen ei palvele tarkoitusta, sillä suuri osa heistä ei ole tunnettuja ja he joka tapauksessa he kiistäisivät koko asian, jos heiltä asiaa kysyttäisiin.

Vaikuttaa siltä, että viime viikon aikainen dramaattinen tornadojen lisääntyminen aiheutuu Planeetta X:n lähestymisestä. Onko kyseessä Maapallon vaappumisliikkeestä aiheutuva ilmiö ja tulevatko tornadot normalisoitumaan pian vai onko odotettavissa vieläkin enemmän ja suurempia tornadoja "normaalin" tornadokauden päättymisen jälkeen?

Kyllä, ilmiö aiheutuu Maapallon vaappumisliikkeestä. Se ei tule laantumaan, vaan tulee muuttumaan yhä pahempaan suuntaan.

...