Zetatalk: Ammuskelu Rayburnissa - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 3.6.2006, http://www.zetatalk.com/index/zeta289.htm , suomentanut Olli)

Mitä todellisuudessa tapahtui Rayburn-rakennuksen pysäköintihallissa Memorial Day -viikonloppuna? Onko sivustolta www.tomflocco.com löytyvä tarina totta?

Tom Flocco raportoi asioista hyvin totuudenmukaisesti ja antaa aineksia oivalluksille, joita ei löydy muualta internetistä eikä varsinkaan valtamedioista. Rayburn-rakennuksesta kuuluneet äänet eivät selvästikään johtuneet rakennustöistä. Jos ainoastaan New Yorkin ja Washingtonin välisellä rautatiellä olisi tapahtunut sähkökatko ja muualla järjestelmä olisi toiminut normaalisti, niin se ei ole mahdollista, sillä eiväthän sähköjärjestelmät sillä tavalla toimi. Mitä siis oikeasti tapahtui? Me olemme maininneet, että kun Bush ja Cheney valtasivat Valkoisen Talon tammikuussa 2001, silloinen MJ12 lakkautti itse itsensä. MJ12:lla oli tuolloin noin 2000 aktiivijäsentä, monet heistä työskentelivät USA:n tiedusteluorganisaatioissa, jotkut Venäjällä ja muissa maissa kuten Britanniassa. Me tarjosimme heille kyydityspalvelua, jotta me ja muut hyväntahtoiset muukalaiset olisimme olleet mahdollisimman paljon vuorovaikutuksessa MJ12:n kanssa ja paljastaneet heille palvelus-itselle-suuntautuneiden muukalaisten heille aiemmin antamien lupausten katteettomuuden. Nämä palvelus-itselle-suuntautuneet muukalaiset olivat laskeutuneet juuri ennen Roswellin maahansyöksyä ja he saivat sotilastahot haltioihinsa alustensa huomiota herättävällä liikehdinnällä, muilla vastaavilla tempuilla ja lupauksillaan lahjoittaa teknologiaa. Mitään muukalaisteknologiaa ei koskaan luovutettu USA:n armeijalle, koska sellainen toiminta olisi sääntöjen vastaista, mutta ennen kuin armeija huomasi tämän, he havaitsivat olevansa ihastuneita palvelus-itselle-muukalaisiin ja heidän lupauksiinsa vallan kasvattamisesta. Monet sotilasorganisaatioiden henkilöt ovat vallanhimoisia. Kenraaleille ajatus siitä, että he voisivat kontrolloida tapahtumia avaruusteknologian avulla tarkoitti samaa kuin maailman hallinta. Mikä olisi heidän mielestään ollut parempaa?

Bush ja Cheney olivat hyvin ihastuneita tähän meidän tarjoamaamme kyydityspalveluun. He olivat molemmat MJ12:n jäseniä. Nuorempi Bush oli päätynyt jäseneksi isänsä välityksellä, joten tuolloin oli tilanne, jossa sekä USA:n presidentti että varapresidentti olivat MJ12:n jäseniä. Tämä poikkesi siitä totutusta säännöstä, että presidentti ei voinut olla jäsen, mutta varapresidentti saattoi olla. Voitte kuvitella mitä Irakissa ja muualla olisi tapahtunut, jos väärennettyjä todisteita olisi voitu toimittaa sopiviin paikkoihin ja suorittaa teloituksia meidän MJ12:lle tarjoamamme kyydityspalvelun avulla, huolimatta siitä, että kyydityspalveluun liittyi hyvin tiukat ehdot siitä, ettei väärinkäytöksiä tapahtuisi. MJ12:n johtokuntaan kuului tuolloin 20 henkilöä. Tähän joukkoon oli pikku hiljaa kerääntynyt enimmäkseen vahvasti palvelus-toiselle-suuntautuneita henkilöitä. Kun tuli aika nimittää uusi henkilö johtokuntaan, nämä henkilöt suhtautuivat asiaan hyvin vakavasti tietäen sen, että heidän toimintansa oli tärkeintä koko maapallon kannalta ja siksi he valitsivat usein henkilön joka oli pätevin, eivätkä nimittäneet tehtävään jotakin kaveriaan kuten hallinnollisissa tehtävissä yleensä tapahtuu. Niinpä tästä MJ12:n johtokunnasta tuli yhä enemmän palvelus-toiselle-suuntautunut. He ymmärsivät sen kauheuden, mitä olisi seurannut siitä, jos MJ12:n ja meidän välinen kyydityssopimus olisi jäänyt voimaan ja Bush ja Cheney olisivat olleet vallassa. Niinpä MJ12:n johtokunta päätti lakkauttaa koko MJ12:n. Tämä päätös vapautti meidät sopimuksestamme ja vapautti kanavamme Nancyn rajoittamattomasta tehtävästään, jonka nojalla hänet voitiin noutaa tapaamaan MJ12:n edustajia aina heidän sitä halutessaan. Tämän sopimuksen nojalla myös Nancy saattoi vaatia tapaamista MJ12:n jäsenten kanssa vaikkapa keskellä yötä, sillä tällaiset rajoittamattomat sopimukset toimivat molemmin päin. Kaikki tämä siis päättyi.

Monet vahvasti palvelus-toiselle-suuntautuneet henkilöt olivat päätyneet MJ12:een, koska he työskentelivät tiedusteluorganisaatioissa ja heillä ei ollut perhettä. Heillä ei ollut lapsia tai muita huollettavia. Heidän vanhempansa olivat kuolleet. Heillä ei ollut elossa olevia sisaruksia. Siksi he saattoivat kadota ilman, että kukaan olisi kyseenalaistanut katoamiseen liittyviä olosuhteita. Siksi he olivat sopivia henkilöitä liittymään siihen organisaatioon, jota me kutsumme uudeksi MJ12:ksi. He voivat kulkea meidän kanssamme, asua meidän kanssamme ja tehdä työtä yhteisen hyvän eteen. Tällä toiminnalla ei ole mitään tekemistä Valkoisen Talon tai USA:n hallituksen kanssa. Nämä henkilöt ovat hyvin päteviä sotilas- tai tiedusteluorganisaatioiden henkilöitä tai muita huippuammattilaisia ja hyvin motivoituneita palvelus-toiselle-suuntautuneita henkilöitä, jotka työskentelevät meidän kanssamme. Tällä tavalla me olemme työskennelleet Maailmojen Neuvoston asettamien säädösten puitteissa estääksemme väärennettyjen joukkotuhoasetodisteiden toimittamisen Irakiin, estääksemme lavastetut terrori-iskut USA:n maaperällä ja estääksemme vuoden 1957 viruksen levittämisen lintuinfluenssana luomaan pandemian. Juuri tätä pandemiaa Bushin hallinto kaipaa tekosyyksi asettaa poikkeustila voimaan. Myös Tony Blair haluaa sitä. Uusi MJ12 koostuu Zetoista ja näistä ihmisistä. Me luemme ihmisten ajatuksia. Me tiedämme, millaisia suunnitelmia laaditaan. Sitten me kyyditsemme ja teleporttaamme nämä henkilöt salaisesti siten, että he vain ilmestyvät oikeaan paikkaan, tekevät työnsä ja katoavat paikalta. Heitä ei voida jäljittää. Heitä ei voida löytää. Koska heillä on takanaan pitkä ura USA:n tiedusteluorganisaatioissa, he voivat myös ottaa yhteyttä näissä organisaatioissa työskenteleviin henkilöihin. He ilmestyvät paikalle, kättelevät ja sanovat: "Muistatko minut? Kohta tulee tapahtumaan tällainen asia ja tarvitsen apuasi." He voivat värvätä avukseen sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole uuden MJ12:n jäseniä, mutta jotka ovat kauhistuneita Bushin ja Blairin viime vuosina tekemistä teoista.

Tämä uusi MJ12-ryhmä toimi Chicagossa jokunen kuukausi sitten, kun Fitzgeraldin rakennuksen alla tapahtui ampumavälikohtaus ja he estivät sen. Epäilyksettä he olivat toiminnassa myös toukokuun 25. päivä ollen täysin tietoisia suunnitelmasta. Mitä Bush ja Blair toivoivat saavuttavansa? He olettivat, että kun heillä on pieni ryhmä tarkkaan valittuja henkilöitä, jotka saapuvat Britanniasta Blairin mukana turvamiehinä, niin kukaan ei tietäisi asiasta. Niinpä he olivat tyrmistyneitä, kun koko operaatio olikin tiedossa ja tehtiin tyhjäksi. Se oli meidän ansiotamme, sillä me kerroimme uuden MJ12:n jäsenille suunnitelmasta ja siitä, että missä todisteet olivat ja kuka niitä kuljetti. Kyllä, he yrittivät saada haltuunsa fyysisiä todisteita, koska jossakin vaiheessa Bushin hallinto tuodaan oikeuden eteen. Kysymys on siitä, että saadaan riittävästi hallinnon väkeä vakuuttuneeksi siitä, että USA:n kansa ei tule levottomaksi, jos tällainen asia tapahtuu. Tätä suunniteltiin jo heti vuoden 2000 vilpillisten USA:n presidentinvaalien jälkeen, mutta sen toteuttaminen on viivästynyt, koska kongressi on ollut niin vahvasti republikaanienemmistöinen ettei se todennäköisesti syyttäisi Bushia virkavirheestä ja koska todistusaineistoa ei ole saatu kerättyä tarpeeksi. Tämä on ollut jatkuva prosessi todisteiden keräämiseksi ja tukijoukkojen hankkimiseksi. Jonakin tulevana hetkenä tämä USA:n vallankaappaus tulee tapahtumaan. USA:n kansalle tullaan kertomaan, että Bushin hallinto oli laiton jo alusta alkaen, sekä vuoden 2000 että vuoden 2004 vaaleissa, ja että Bushin hallinto tullaan korvaamaan uudella, minkä jälkeen järjestetään rehelliset ja vapaat vaalit.