Zetatalk: Missä Planeetta X sijaitsee? - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 28.1.2005 , http://www.zetatalk.com/index/zeta202.htm , suomentanut Olli)

Ihmiset ovat hämmästyneitä, kun me sanomme ja olemme kuukausi toisensa jälkeen sanoneet, että Planeetta X sijaitsee aivan Auringon vieressä, se on kiertämässä Auringon ohi tai että se on Maapallon ja Auringon välissä. Itse asiassa joulukuussa 2003 omalla radallaan normaalisti edennyt Maapallo kohtasi edessään sen radalle tulossa olevan Planeetta X:n, joka pysäytti Maapallon etenemisen radallaan aivan samalla tavalla kuin itsekin tekisit, jos ajaisit autolla ja havaitsisit edessäsi norsun, joka tukkii ainoan mahdollisen ajoväylän. Miksi Maapallo ei voi koukata Planeetta X:n ohi? Siksi, koska siellä on jo aiemmin kertomamme kaltaisia valtavia hiukkasvirtauksia ja niin suuri määrä hiukkasia, että ne estävät Maapalloa menemästä sinne. Planeetat ovat omilla radoillaan ja Auringon hiukkaspyyhkäisyt kuljettavat niitä eteenpäin juuri siksi, koska näin planeetat ovat paikassa, jossa ne tuntevat olonsa mukavaksi Auringosta tulevien ja sinne menevien hiukkasvirtauksien keskellä. Niinpä Planeetta X luo suurta sekaannusta tähän tasapainotilaan, hiukkasten kasaantumista ympärilleen ja taakseen niin, että Maapallo on jäänyt loukkuun näiden hiukkasten muodostamaan 'kuppiin'. Kanavamme Nancy on verrannut tätä tilannetta siihen, että asetat virtaavaan jokeen tikun pystyyn ja seuraat sen ympärillä tapahtuvaa veden virtausta. Vesi virtaa tikun molemmilta puolilta muodostaen pienen harjanteen tikun eteen ja 'kupin' tikun taakse. Toisinaan joku veden mukana kulkeva roska jää poukkoilemaan tähän 'kuppiin'. Se ei jatka matkaansa virran mukana vaan jää jumiin tähän 'kuppiin'. Maapallo on nyt juuri tällaisessa tilanteessa, jumissa hiukkasvirtausten muodostamassa 'kupissa' ja Planeetta X on tuon edellisen vertauksen 'tikku', joka sekoittaa hiukkasten normaalin virtauksen.

Tällä hetkellä (28.1.2005) Planeetta X sijaitsee suunnilleen Maapallon ja Auringon puolivälissä, hyvin lähellä planeettojen kiertoratojen muodostamaa tasoa eli Maapallolta katsottuna Auringon keskustaa ja niinpä te ette voi nähdä sitä, sillä se on kuin Auringon edessä oleva nukkainen pallo, joka heijastaa takaisin sitä ympäröivään pölypilveen osuvan valon. Tämä heijastuminen on niin voimakasta, että Planeetta X näyttää yhtä hehkuvalta kuin Aurinko. Jos voisitte katsoa Planeetta X:ää Auringon puolelta, se näyttäisi niin kirkkaalta, että se sokaisisi silmänne. Mutta Maapallolta katsottuna Planeetta X näyttää harmaalta nukkapallolta. Juuri siinä se nyt sijaitsee oltuaan joulukuussa 2003 planeettojen kiertoratatason alapuolella ja lähellä Auringon etelänapaa. Sen jälkeen Planeetta X on noussut kohti planeettojen kiertoratatasoa kulkien oikealta vasemmalle kiertäen Aurinkoa päinvastaiseen suuntaan kuin muut planeetat. Sen liike saattaa vaikuttaa hitaalta, mutta joulukuusta 2003 on nyt kulunut vain runsas vuosi. Ja onko ihmiskunnalla tietoa siitä, kuinka suurella nopeudella massaltaan Maapallon massaan nähden 23 kertainen suuri magneettinen planeetta kulkee kaukaa avaruudesta kohti Aurinkoa, tekee äkkijarrutuksen kiertäessään Auringon ohi hylkimisvoiman eli antigravitaatiovoiman vaikutuksesta ja valmistautuu kulkemaan hiukkasvirtauksia täynnä olevan planeettojen kiertoratatason läpi ja lopulta ulos aurinkokunnasta? Tällaisesta asiasta ihmiskunnalla ei kerta kaikkiaan ole tietoa. Lukuisat profetiat neuvovat 'tarkkailemaan tähtikuvioiden sijaintia' ja Enokin kirjassa lukee: 'tähtikuviot eivät tule olemaan oikeilla paikoillaan vuodenaikaan nähden'. Nämä profeetat tiesivät, että tällä kertaa Planeetta X:n kulku aurinkokunnan läpi ei tule olemaan nopea prosessi.

Zetatalk: Pölypilven alla - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 4.2.2005 , http://www.zetatalk.com/index/zeta201.htm , suomentanut Olli)

Me olemme kertoneet siitä, kuinka tiheä ja pinnan lähelle ulottuva Planeetta X:ää ympäröivä pölypilvi on. Se on niin sankka, että Auringon ja Maapallon välissä oleva Planeetta X näkyy Maapallolle vain himmeänä kohteena, joka heijastaa suurimman osan siihen osuvasta Auringon valosta takaisin Aurinkoon. Maapallolta katsottuna Planeetta X näyttää tällä hetkellä (4.2.2005) noin 4 kertaa Venuksen kokoiselta harmaalta sumealta pallolta, pienen pieneltä varjolta Auringon edessä. Näin ollen Planeetta X voidaan havaita vain erityisissä olosuhteissa kuten SWANin taustavalaistussa näkymässä. Planeetta X:ää ympäröivän pölypilven muodostavat hiukkaset ovat sähköisesti varautuneita ja siten ne pysyvät toisaalta irti planeetan pinnasta ja toisaalta suhteellisen lähellä planeetan pintaa. Näin ollen pölypilvi kulkee Planeetta X:n mukana ja peittää sen pysyvästi eikä pakene eikä laskeudu tämän suuren vesiplaneetan valtaviin meriin. Me olemme kertoneet, että Planeetta X:n asukkaat (Anunnakit [kääntäjän kommentti]), suurikokoiset ihmiskunnan koripalloilijoita ainakin päätä pidemmät tanakat ja lihaksikkaat humanoidit suhtautuvat huolestuneina kotiplaneettansa kulkuun aurinkokunnan halki, koska se ei vain sujahda nopeasti Auringon ohi, vaan pysyttelee epämukavan pitkän ajan kuuman Auringon läheisyydessä. Miksi Planeetta X ei paistu samalla tavoin kuin suunnilleen yhtä lähellä Aurinkoa olevat Merkurius ja Venus?

Eikö Maapallollakin ole pilvisenä päivänä viileämpää kuin aurinkoisena päivänä? Vaikka Maapalloa ympäröivä pilviverho onkin vain ohutta vesihöyryä, silläkin on vaikutusta lämpötilaan. Ihmisten pohtiessa mahdollisen ydinsodan seurauksia nousi esiin ajatus ydintalvesta, jossa räjähdysten muodostama pölypilvi verhoaisi Maapallon vuosikymmenien ajaksi tappaen kaiken elämän auringonvalon puutteen ja sitä seuraavan kylmyyden vaikutuksesta. Ja entäpä se ihmiskunnan tämänhetkinen suosikkihypoteesi dinosaurusten sukupuuttoon kuolemisen syystä, että Maapalloon osui suuri meteoriitti ja tästä törmäyksestä syntynyt pölypilvi vähensi näiden kasvissyöjien ravintoa niin paljon, että ne eivät enää selvinneet hengissä? Me emme kylläkään ole yhtä mieltä siitä, että tämä olisi dinosaurusten sukupuuttoon kuolemisen todellinen syy, mutta joka tapauksessa käsitys siitä, että pölypilvi estää auringonvalon ja jossain määrin myös lämmön kulkeutumisen planeetan pinnalle, on ihmiskunnalle tuttu. Juuri tällainen pölypilvi estää myös 'ruskean kääpiön' eli Planeetta X:n itse tuottaman lämmön ja valon pakenemisen sen pinnalta sen ollessa ulkoavaruudessa kaukana Auringosta. Itse asiassa Planeetta X:n lämpötila nousee hieman sen sivuuttaessa Auringon ja lämpötilan tasaantuminen ja normaalin tasapainotilan saavuttaminen vie aikaa muutaman vuosisadan. Mutta Planeetta X:llä on vain vähän mantereita ja laajat syvät meret, jotka toimivat luonnollisina lämpövarastoina. Planeetta X:n asukkaat eivät näe tähtiä kuten Maapallolla asuvat ihmiset näkevät. Tietääkseen minne heidän kotiplaneettansa on kulkemassa tai missä se sijaitsee, Planeetta X:n asukkaiden täytyy lähettää matkaan luotaimia niin kauas planeetan pinnasta, että ne ovat riittävän kaukana planeettaa ympäröivästä pölypilvestä, jonka tiheys heikkenee vain asteittain kuljettaessa kauemmas planeetan pinnalta.

Zetatalk: Suurempi ja lähempänä - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 4.2.2005 , http://www.zetatalk.com/index/zeta200.htm , suomentanut Olli)

Planeetta X:n pölypilvestä lähtöisin olevia kappaleita on saapunut Maapallon ilmakehään lisääntyvässä määrin. Tällaisia aiemmin harvoin esiintyneitä meteoreita ja tulipalloja raportoidaan nyt uutisissa havaitun lähes viikottain silloin kun ne yleensäkään pääsevät uutisotsikoihin. Ne räjähtävät aiheuttaen voimakkaan pamauksen, valaisevat yötaivaan kirkkaalla valolla, helisyttävät ikkunoita ja putoilevat maahan hämmästyneiden ihmisten läheisyyteen. Olivatko tällaiset viikottaiset ilmiöt normaali esiintymistiheys vielä muutama vuosi sitten? Jokaista Maapallon ilmakehään joutunutta tulipalloa kohti on tusinoittain niitä, jotka kulkevat ohi. Tämä on yksi niistä syistä, joiden takia me olemme varoittaneet siitä, että satelliitit eivät toimi napasiirtymää edeltävien kuukausien aikana ja että Kansainvälinen Avaruusasema ja siellä olevat astronautit ovat tuomittuja tuhoutumaan. On vain ajan kysymys, kuinka kauan ihmiskunnan teknologia avaruudessa toimii. Planeetta X:n enimmäkseen magnetisoituneesta rautapölystä koostuva valtava pyrstö suuntautuu poispäin Planeetta X:n magneettisesta pohjoisnavasta ja näin ollen se on tähän saakka suuntautunut Aurinkoa kohti, kun Planeetta X on kamppaillut tiellään kohti planeettojen kiertoratojen tasoa ja sen on täytynyt asemoida itsensä Auringon eteläisellä pallonpuoliskolla vallitsevien magneettisten voimaviivojen suuntaisesti. Nämä voimaviivat edellyttävät, että Planeetta X:n magneettinen pohjoisnapa suuntautuu Aurinkoa kohti ja etelänapa Auringosta poispäin.

Mutta mitä tapahtuu, kun Planeetta X:n magneettinen pohjoisnapa sinkoutuu poispäin Auringosta Planeetta X:n tehdessä 270 asteen kierähdyksen ja asettuessaan sitten pystyyn magneettiseen rinnakkaisasentoon Auringon kanssa? Tässä asennossa olevan Planeetta X:n magneettikenttä on niin voimakas, että se pysäyttää Maapallon pyörimisliikkeen napasiirtymää edeltävien päivien aikana. Kun Planeetta X:n magneettinen pohjoisnapa alkaa suuntautua Maapalloa kohti, se suuntaa Planeetta X:n valtavan pyrstön ja siinä olevat kappaleet Maapalloa kohti. Jos tulipallot ovat tähän mennessä olleet satunnaista viihdettä, pian niistä tulee päivittäinen ilmiö lähes joka puolella Maapalloa ja samaan aikaan tällaisia ikäviä uutisia ei voida enää pimittää kuten tähän saakka on tehty. Koska SOHO-satelliitti toimii vielä, nämä tulipallot kulkevat toisinaan satelliitin kameran ohi aaltomaisin liikeradoin. ZetaTalkin alkuaikoina selitimme miksi liikkeessä olevat alkeishiukkaset etenevät aaltomaisin liikkein. Ne ovat liikkeessä ja niin tehdessään ne ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Tämä liike on ikuista, koska hiukkaset kulkevat joko toisiaan kohti keskinäisen vetovoiman vaikutuksesta tai toisistaan erilleen tasoittaakseen liiallista kasaantumista. Tällainen aaltoliike ei esiinny ainoastaan alkeishiukkasilla vaan myös Planeetta X:n vanavedessä kulkevat kuut tanssivat toistensa kanssa. Sama mekanismi pätee myös Planeetta X:n valtavassa pyrstössä oleviin pienempiin kappaleisiin.

(Suomentajan suositus: katso myös viesti "Ilmeinen tarkkuus" (www.tiedontalo.net/viestit/zetatalk_22122004.htm)