Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (4.7.2009) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 4.7.2009, http://www.zetatalk.com/index/zeta520.htm , suomentanut Olli)

2.7.2009 havaittiin jälleen uusi viljapeltokuvio Milk Hillissä (http://www.cropcircleconnector.com/2009/milkhill6/milkhill2009f.html).

Tämä kuvio esittää selvästikin lentävää lintua ja välittää viestin Planeetta X:n Maapallon ohittaessaan kulkemasta radasta. Linnun siivet kuvaavat Planeetta X:n kaksoisspiraalikuuvanoja ja linnun pyrstö Planeetta X:n pölypyrstöä. Tätä kuviota tarkasteleva ei voi välttyä huomaamasta ohituksen liittyvän kolmen taivaankappaleen magneettikenttien - Auringon, Maapallon ja Planeetta X:n - väliseen vuorovaikutukseen. Maapallo kallistuu mukautuen Planeetta X:n magneettikentän vaikutukseen. Tätä kuviossa esittää kaksi pienempää ympyrää. Planeetta X läpäisee Auringon magneettikentän täsmälleen planeettojen kiertoratojen tason kohdalla. Tätä kuviossa esittää suurempi ympyrä. Magneettikenttien asento on hallitseva tekijä Planeetta X:n ohittaessa Maapallon ja tämä viljapeltokuvio välittää juuri tätä viestiä.

Uusi viljapeltokuvio West Down Gallopsissa, havaittu 4.7.2009. (http://www.cropcircleconnector.com/2009/westdown/westdown2009.html)

Tässä viljapeltokuviossa esitetään epäsymmetrinen vinouma, joka näyttää aiheutuvan neliönmuotoisten siipien erimuotoisuudesta. Kuvion etuosassa lentävä lintu on täydellisesti tasapainossa ja leikkaa pellolla näkyvät ajojäljet kohtisuoraan, mutta sen perässä seuraavan kompleksin pyrstö osoittaa suunnilleen 15 astetta toiselle sivulle. Mistä tämä vinouma aiheutuu? Neliönmuotoiset siivet eivät ole symmetriset, mutta ovat toistensa käänteiset peilikuvat. Kummassakin esiintyy kuitenkin myötäpäivään kulkeva kiertosuunta. Kuten me olemme jo monta kertaa todenneet, Planeetta X:n rata ei ainoastaan kierrä Aurinkoa myötäpäivään, vaan Planeetta X myös pyörii myötäpäivään. Jos neliönmuotoiset siivet olisivat toistensa pelikuvat, niin toisessa niistä pitäisi esiintyä vastapäiväinen kiertosuunta. Yksinkertaisesti sanottuna tämä viljapeltokuvio kertoo siitä, että Maapalloon kohdistuva kaksinkertainen myötäpäiväinen liike tulee keikuttamaan Maapalloa melkoisesti lähitulevaisuudessa.

...

Vaikuttaa siltä, että monet pitkään jatkuneet asioiden salailu- ja peittelyoperaatiot saattavat paljastua pian. En tarkoita ainoastaan Planeetta X:n läsnäoloa tai avaruusmuukalaisten läsnäoloa vaan myös lavastettuja terrori-iskuja, rahamaailman kähmintöjä, ilmiantajien murhia, suurien ihmisjoukkojen uhraussuunnitelmia jne. Tällaiset paljastukset tulevat luultavasti tuottamaan paljon vihaa tällaista toimintaa harrastaneita kohtaan.

Kuolinvuoteella tehdyn tunnistuksen käsite on laajalti tunnettu. Siinähän kuolemassa oleva henkilö paljastaa koko ikänsä vaalimansa salaisuuden, koska asialla ei enää ole väliä. Tajutessaan, että tulevat menettämään asemansa napasiirtymän jälkeisessä maailmassa rangaistusta pelänneet paljastavat Planeetta X:n läsnäolon salailun ja monien rikosten pimittämisen. Kun viestintäyhteydet alkavat takkuilla ja on selvää, että viimeiset napasirtymää edeltävät viikot ovat menossa, tullaan näkemään monenlaisia tunnustuksia.

Voimmeko tehdä jonkinlaisia johtopäätöksiä kohonneesta värähtelytasosta ja viljapeltokuvioiden merkitysten selittämisistä? Tuleeko koskaan aikaa, jolloin aurinkokunta ja Planeetta X kuvataan selkeästi yhtenä kokonaisuutena?

Planeetta X esiintyy lähes jokaisessa äskettäisessä viljapeltokuviossa. Me mainitsimme tämänvuotisen viljapeltokuviokauden alkaessa, että lintu-, kala- ja hyönteishahmojen käyttämisellä pyritään vähentämään viesteihin kohdistuvaa epäilystä. Kuitenkin ne, jotka eivät halua sisäistää tulossa olevaa napasiirtymää, keksivät kaikenlaisia muita selityksiä viljapeltokuvioille. Kun viljapeltokuvioiden tekijät nyt yrittävät poistaa kuvioiden viesteihin liittyvän epäilyksen ja hämmennyksen, niin te voitte päätellä siitä napasiirtymän tapahtuvan pian. Ei ole aikaa hukattavana.

...

Zetat käyttivät "valkoista valhetta" hyvin tuloksin toukokuussa 2003 väittäessään napasiirtymän tapahtuvan silloin. Voisiko sama toimintamalli toimia myös nyt vallanpitäjien hämäämiseksi?

Onhan tuokin yksi mahdollisuus.

...