Zetatalk: Syntipukki - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 5.1.2004 , http://www.zetatalk.com/index/zeta57.htm , suomentanut Olli)

Vuoden 2003 aikana maailman johtajien välistä yhteistyötä hallitsi lupaus siitä, että Planeetta X sivuuttaisi Maapallon aiheuttaen vain pieniä maanjäristyksiä ja hyökyaaltoja sekä meteoriittisateita. Näin ollen suurin uhka olisi kansan joukossa mahdollisesti syntyvä paniikki - kansalaiset jättäisivät työpaikkansa, ryöstelisivät ja asettaisivat kohtuuttomia vaatimuksia johtajiaan kohtaan. Maailman johtajat suostuivat hyväksymään tämän, varsinkin kun heitä oli lahjuksien ja uhkailujen avulla rohkaistu tekemään niin. Ranskassa yli vuosi sitten pidetyllä oudolla kokouksella, jossa tärkeimmät maailman johtajat kokoontuivat keskustelemaan virallisen ilmoituksen mukaan Irakin tilanteesta, oli täysin erilainen asialista. Nyt, kun maanjäristysten aiheuttamista tuhoista on tullut jokapäiväinen asia, samoin kuin räjähtävistä kaasuputkista ja -kentistä, rikkoutuvista päävesijohdoista, luhistuvista rakennuksista ja silloista, korkeista vuorovesistä, jotka ulottuvat pitkälle sisämaahan vaikka maan pinta ei sillä kohdalla olisikaan vajonnut - nyt kaikki tämä johtajien välinen yhteistyö alkaa rakoilla. Mitä on odotettavissa?

Suunnitelma
Varakas eliitti on lähes yksin pitänyt yllä Planeetta X:n lähestymisen salailutoimintaa, koska he kontrolloivat tiedotusvälineitä samoin kuin Valkoisen Talon vallassa olijoita. Tähän toimintaan liittyy tärkeimpien TV-asemien ja lehtien kontrollointi, NASA:n ja tärkeimpien observatorioiden kontrollointi sekä uhkailu kaikella sillä, mitä USA saattaisi tehdä kostoksi, jos joku rikkoisi sensuurisääntöjä. Eliitin päämääränä oli välttää kansan keskuudessa syntyvää paniikkia viimeisiin hetkiin saakka ja murhata satoja miljoonia ihmisiä eri puolilla maailmaa saartamalla heidät sotatilalain nojalla rannikkokaupunkeihin. Näin toimimalla he saisivat rajoitettua nälkäisten ja mellakoivien ihmisten määrää napasiirtymän jälkeisessä maailmassa. Sisämaassa olevilla selviytyjillä olisi oletettavasti enemmän hyödyllisiä taitoja kuin 'pehmeillä' kaupunkilaisilla ja heidät passitettaisiin työleireille orjiksi.
 
Resurssit
Tämän suunnitelman toteuttaminen edellytti sitä, että tärkein sotilasmahti, USA:n armeija, olisi käytettävissä ja tottelevainen. Elokuussa 2003 syntynyt kapina USA:n armeijan sisällä oli kuitenkin jo tapahtunut ja eliitti ei voinut enää laskea sen varaan, että USA:n armeija tottelisi Valkoisen Talon antamia käskyjä. Niinpä eliitillä ei enää ollut mitään motiivia tukea Valkoista Taloa. Koska USA:n kansallinen turvarahasto on lähes pelkästään yhden varakkaan suvun, Rothchildien, rahoittama, he ovat rahoittaneet DOW-pörssi-indeksin keinotekoista ylläpitoa ja pönkittäneet huonossa jamassa olevaa USA:n valtiontaloutta tarjoamalla lainaa lähes nollakorolla USA:n pankeille. Nyt, kun USA:n armeijaa ei voida enää pitää käyttökelpoisena 'työkaluna' maailman öljykenttien valtaamiseen eikä varakkaan eliitin yksityisarmeijana, Rothchildin suku alkaa etsiä ratkaisua omasta piiristään, kuten muutkin varakkaaseen eliittiin kuuluvat suvut ympäri maailman ovat tekemässä.
 
Syntipukki
Tämä varakkaan eliitin vetäytyminen markkinoilta tulee johtamaan USA:n talouden romahtamiseen. USA:n taloushan on jo nyt vararikossa, vaikkakin rehentelee ja väittää aivan päinvastaista. Toinen hyökkäys Bush-Blair-liittoutumaa vastaan tulee olemaan tietoinen NASA:n ja sen johtajien lavastaminen syntipukiksi siinä vaiheessa, kun todisteita Planeetta X -muodostelman läsnäolosta ei enää voida kiistää. NASA tiesi asiasta koko ajan, piti asian visusti salassa, koska sitä pidettiin kansalliseen turvallisuuteen liittyvänä asiana, ja heidän päällikkönsä, Valkoinen Talo, oli vastuussa tiedon panttaamisesta. Syntipukki nähdään tarpeelliseksi kansalaisten vihan kohdistamista varten. Se mahdollistaa myös asian nopean päätökseen saattamisen.

Varakas eliitti, joka on käytännössä säädellyt maailman tapahtumia suunnattoman varallisuutensa avulla, on nyt alistunut hyväksymään sen, että he ovat epäonnistuneet suunnitelmissaan paeta Maapalloa kohtaavia mullistuksia. Heille luvattiin pakomatka Marsiin tai Kuun pimeälle puolelle. Tämän lupauksen antoivat pimeyttä edustavat 'palvelus-itselle'-suuntautuneet avaruusolennot, jotka valehtelivat todelliset tarkoitusperänsä, sillä sääntöjen mukaan ainoastaan 'palvelus-toiselle'-suuntautuneet ihmiset voidaan evakuoida. Varakas eliitti on nyt juuttunut Maapallon pinnalle ja todisteet siitä, että heidän maanalaiset pakoluolansa eivät ole turvallisia, lisääntyvät koko ajan. Niinpä he ovat nyt kiinnostuneita soluttautumaan mukaan sellaisiin selviytymisryhmiin, joiden he voivat olettaa toimivan uuden talousjärjestelmän perustana napasiirtymän jälkeisessä maailmassa. Heidän kohteenaan ovat ryhmät, jotka ovat riittävän älykkäitä ymmärtämään selitykset tulossa olevasta napasiirtymästä, riittävän varakkaita toteuttamaan selviytymisen edellyttämät valmistelut ja riittävän taitavia pystyttämään menestyvän yhteisön napasiirtymän jälkeen. Tällaisten ryhmien löytäminen edellyttää asian tuomista julki tiedotusvälineissä - asian, josta puhuminen kiellettiin visusti aiemmin. Tällainen viesti nähtiin äskettäin Uuden-Seelannin televisiossa. Kuinka varakas eliitti voisi väistää itseensä kohdistuvan syyttelyn ja siirtyä keskustelemaan selviytymistoimenpiteistä? Uhraamalla NASA:n, uhraamalla Valkoisen Talon, ja jatkamalla eteenpäin.