Zetatalk: - Merkuriuksen vaippa - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 5.1.2008, http://www.zetatalk.com/index/zeta425.htm , suomentanut Olli)

Viime viikon keskusteluissa käsiteltiin LASCO C2 -satelliittivalokuvissa näkyvää Planeetta X:ää, joka näkyi auringon oikealla puolella ja jonka pyrstö suuntautui vasemmalle. Tällöin sen pyrstö olisi LASCO kameroiden edessä. Juuri tämä ilmiö havaittiinkin uudenvuodenpäivänä! Silloin maapallon kiertorataa pitkin 21 astetta maapallon edellä kulkevan Stereo Ahead -satelliitin ottaman kuvan vasemmassa alareunassa näkyi suurikokoinen valopiste. Merkurius kulki juuri silloin auringon taitse ja osui tämän satelliitin kameran näkökenttään kulkien oikealta vasemmalle. Tämä kuvassa näkyvä valopiste oli juuri sillä kohdalla, jossa Merkuriuksen pitikin olla. Planeetat näkyvät kuvissa yleensä kirkkaina pisteinä, mutta Merkurius näkyi ennemminkin himmeänä kuin kirkkaana, sen koko suureni ja se näytti pyörivän sitä ympäröivän pölypilven sisällä. Tästä syntyi paljon keskustelua siitä, mikä tämä kuvassa näkyvä kohde oikeastaan oli. Sen väitettiin olevan asteroidi 1685 Toro, Jupiter, jonkinlainen auringosta erkaantunut uusi planeetta tai suuri emoalus. Sen väitettiin olevan myös tähti, vaikka tähdet näkyvät kuvissa kirkkaina pisteinä. Mutta tämä kohde kulki täsmälleen Merkuriuksen oletettua rataa pitkin ilmestyen kuviin oikealta joulukuun 22. päivä ja poistuen kuvista vasemmalle joulukuun 31. päivä. Mutta miksi se oli niin himmeä ja hajanainen? Ja miksi sen koko kasvoi?

(Aiheeseen liittyviä kuvia löytyy alkuperäiseltä ZetaTalk-sivulta www.zetatalk.com/index/zeta425.htm.

Merkuriukseksi oletettu kohde ei näyttänyt siltä, miltä planeetat kuvissa ovat aiemmin näyttäneet. Se oli liian suuri ja menetti valovoimaansa kulkiessaan auringon ohi. Mikä pölypilvi voisi sumentaa näkökenttää ja aiheuttaa valon hajaantumisen siten, että Merkurius näyttäisi liian suurelta? Mikä pölypilvi voisi kieppua Merkuriuksesta heijastuvan valon edessä siten, että Merkurius näyttäisi pyörivän paikallaan? Kohteen ehdotettiin olevan myös Asteroidi 1685 Toro, mutta virallisten kiertoratalaskemien mukaan sen ei olisi pitänyt olla kameran näkökentässä. Myöskään NASAn väite, että kohde olisi tähti, ei saanut juurikaan kannatusta.

Lisäksi kuvissa havaittiin useita pienempiä kohteita, jotka heijastivat auringon oikealta puolelta tulevaa valoa. Mistä tämä valo oli lähtöisin? Selvästikin tämä valonlähde oli se kohde, joka näkyi joulukuun 23. päivänä LASCO-kuvassa ja jonka pyrstö osoitti vasemmalle, jolloin se loogisesti osuisi SOHO-satelliitin kameroiden näkökenttään. Tämän kohteen ja sen pyrstön läsnäolo näin paljon maapallon suunnassa enteilee ilmiötä, jonka kaikki maapallon asukkaat tulevat pian huomaamaan. Me emme kerro tästä tämän enempää, sillä me haluamme asioiden todellisen tilan salailun ja peittelyn kokevan niin suuria vaikeuksia, että totuus asioiden todellisesta tilanteesta leviää kulovalkean tavoin niin laajalle, ettei sitä voi enää nopeasti pysäyttää.

Mihin tämä tulee johtamaan? Me olemme jo aiemmin antaneet vinkkejä siitä, että tämä näytelmä ei ole vielä saavuttanut päätöstään. Me olemme vihjailleet, että tulee maanjäristyksiä ja taivaalla nähdään outoja ilmiöitä. Toimintaamme ohjaavien sääntöjen mukaan me emme saa antaa tämän tarkempia tietoja ja siten me emme voi varoittaa ihmiskuntaa tulevista vaaroista tämän tarkemmin. Me emme halua antaa tarkempia tietoja ilmiöistä, jotka tulevat kiistattomasti todistamaan Planeetta X:n olemassa olon, sillä me haluamme näiden ilmiöiden tulevan yllätyksenä asioiden salailua ja peittelyä harjoittaville tahoille ja siten aiheuttamaan heidän toiminnalleen suuria vaikeuksia. Me haluamme asioiden salailuun ja peittelyyn osallistuvien pelästyvän ja kertovan kansalaisille asioiden todellisen tilan tai epäonnistuvan salailussa ja peittelyssä niin vakavasti, että kaikki huomaisivat heidän kyhäämiensä peitetarinoiden olevan valheellisia. Tulevat ilmiöt aiheuttavat myös aiempaa suurempia mullistuksia maapallolla, joita me olemme jo ZetaTalkin alkuajoista alkaen ennustaneet tulevan. Katastrofeista tulee niin jokapäiväisiä, ettei niistä enää uutisoida edes paikallisesti. Pelastusjoukot tulevat olemaan totaalisen uupuneita jatkuvan työtaakan alla eivätkä kansalaiset ehkä edes enää kiinnitä huomiota siihen, että valta Valkoisessa Talossa vaihtuu ja Pelosi tai Gore nousee USA:n seuraavaksi presidentiksi. Nämä mullistukset tulevat voimistumaan eksponentiaalisesti ja muuttumaan niiksi viimeisten viikkojen tapahtumiksi, jotka me olemme hyvin yksityiskohtaisesti kuvailleet. Ja lopulta tapahtuu napasiirtymä!