Zetatalk: Pääsiäinen - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 5.4.2004 , http://www.zetatalk.com/index/zeta88.htm , suomentanut Olli)

Viimeksi kuluneen vuoden aikana esiintyneistä säätiloista voidaan päätellä, että napasiirtymän lähestyessä on hämmennystä siitä, että mikä vuodenaika oikein on meneillään. Kukat kukkivat syksyllä monin paikoin pohjoisella pallonpuoliskolla ja vuodenajat lähes vaihtuivat viikon aikana joka puolella Maapalloa. Vaikka sekä egyptiläisissä että hebrealaisissa kirjoituksissa mainitaan kuivuus ja kulkutaudit, niissä ei mainita tähtien olleen väärässä asemassa vuodenaikaan nähden, vuodenaikojen vaihtuneen oudolla tavalla tai kestäneen liian pitkään. Niinpä sekä juutalaiset että egyptiläiset kiinnittivät huomiota ainoastaan äärimmäisiin sääolosuhteisiin ja niiden seurauksiin. Mammuttien jäätyneiden ruumiiden perusteella saadut tiedot puhuvat myös sen puolesta, että Siperian nurmikoilla oli kevät mullistusten tapahtumisen aikaan, sillä mammuttien vatsasta löydettiin kevätkukkia. Sitten on Nebran kiekko, joka esittää tähtikuviot Auringon ympärillä sellaisessa asemassa, joka vastaa tilannetta maaliskuussa tai Maapallon kallistumisen takia syntyneessä maaliskuuta vastaavassa tilanteessa.

Tarkoittaako tämä sitä, että edellinen napasiirtymä juutalaisten Egyptistä paon aikaan tapahtui olosuhteissa, jotka vastaavat Maapallon tämänhetkistä asemaa? Kyllä.

Planeetta X kulkee joka kerta Auringon ohi samalta puolelta kulkiessaan aurinkokunnan läpi pitkin rataa, joka on muodoltaan lähempänä suoraa viivaa kuin mitään muuta ilmaisua. Ainakin viimeisten tuhannen aurinkokunnan halki kulkemisen aikana Planeetta X on aina saapunut Orionin tähtikuvion suunnasta, aina reagoinut Auringon hiukkaspyyhkäisyihin alkamalla hyppiä niiden yli ja ottamalla päinvastaiseen suuntaan kulkevan kiertoradan, aina vajonnut 32 asteen kulmaan planeettojen kiertoratatason alapuolelle väistääkseen ruuhkaista kiertoratatasoa sukeltaessaan kohti Aurinkoa ja siten Planeetta X on tullut Maapallon radalle aiheuttamaan tuhoa aina silloin, kun Maapallo on ollut radallaan syksyä tai alkutalvea vastaavassa paikassa, mutta ei siis keväällä. Miksi siis kerrotaan kevätkukista ja viljan kylvämisestä juutalaisten Egyptistä paon aikaan? Planeetta X on myös aina napannut Maapallon 'kasvotusten' tapahtuvaan 'tuijotuskisaan', kun Maapallo on sattunut olemaan radallaan sillä puolen Aurinkoa, josta Planeetta X kulkee ja siten aina, kun on kerrottu tapahtuneen mullistuksia aiheuttanut napasiirtymä, Maapallon voidaan olettaa pysähtyneen radallaan ja kallistuneen samoin kuin se on tehnyt tälläkin hetkellä.

Jos Maapallo on 'turvallisella' puolella Aurinkoa Planeetta X:n sivuutuksen aikana, Planeetta X syöksyy ohi ilman, että gravitaatioon liittyvä hylkimisvoima saisi sen hidastumaan ja jos Maapallo on lähellä kesäpäivän seisausta, sen liike hidastuu siinä kohdalla kiertorataa ja siten Maapallo pysyy poissa Planeetta X:n tieltä sen kulkiessa ohi. Juutalaisten Egyptistä pakenemisen aikaan, kun edellinen napasiirtymä tapahtui, Maapallo saapui tämänhetkistä sijaintiaan vastaavaan asemaan myöhemmin ja siten Planeetta X oli silloin jo noussut kiertoratatasolle, kiihdyttänyt nopeuttaan ja sivuutti Maapallon nopeasti hyvin läheltä aiheuttaen siten Maapallolle nopean edestakaisen keikauksen, kuten olemme kuvailleet. Planeetta X ei siis silloin aiheuttanut sellaista pitkään jatkuvaa 'pattitilannetta' kuin nyt on parhaillaan menossa, vaikkakin Maapallon kulku radallaan hidastui ja Maapallo kallistui asentoon, joka vastaa kevään olosuhteita. Pääsiäisen oletettiin siten olevan keväällä, kun ensimmäiset viljat tulivat tähkälle, mutta muut eivät vielä ehtineet ennen kuin raekuurot pyyhkivät ne maan tasalle. Tämän nyt menossa olevan sivuutuksen aikana Maapallo tukki Planeetta X:n tien sen ollessa nousemassa kiertoratatasolle. Venus ja Mars kulkivat pitkin omia ratojaan paikalle hieman sen jälkeen aiheuttamaan lisää ruuhkaa ja Maapallon pimeällä kaksoisplaneetalla on vielä jonkin verran aikaa saapua paikalle tukkimaan Maapallon perääntymisreitti. Kaikki nämä tekijät lisäävät entisestään niitä hylkimisvoimien aiheuttamia konflikteja, jotka ovat luoneet nyt meneillään olevan 'tuijotuskilpailun'.

Milloin tämä tilanne laukeaa? Sitä me emme kerro, koska vallanpitäjät eivät suunnitelmistaan huolimatta ole vieläkään kertoneet kansalle sitä, minkä he tietävät. Heillä ei myöskään ole mitään suunnitelmia jatkaa tiedottamista mahdollisen ensimmäisen ilmoituksen jälkeen. Elleivät myös kansalaiset saa kuulla niitä uutisia, joita meillä on kerrottavanamme, samanaikaisesti vallanpitäjien kanssa, niin me emme kerro niitä vallanpitäjillekään.