Zetatalk: Otteita nettikeskustelun aikana syntyneistä päivityksistä (6.3.2010) - kanavana Nancy Lieder

(Kanavoitu 6.3.2010, http://www.zetatalk.com/index/zeta567.htm , suomentanut Olli)

...

Millaisten selitysten avulla Zetat otaksuvat USGS:n ja vallanpitäjien aikovan selittää tilanteen, kun maanjäristykset vain lisääntyvät ja Maapallon vaappumisliike voimistuu? Näyttää siltä, että NASA on jo nyt yrittänyt levittää sellaista näkemystä, että Chilen maanjäristys oli niin voimakas, että pelkästään jo se sinänsä tulee käynnistämään yhä voimistuvien ja lisääntyvien maanjäristyksen sarjan. Voimmeko odottaa heidän tarjoavan tätä virallisena selityksenä tapahtumille?

Aurinkoa oli tarkoitus syyttää kaikista tulevista sähkömagneettisuuteen liittyvistä ongelmista ja suunnitelma on edelleen tämä, vaikka Maapallon magneettikentän häiriöt alkoivatkin silloin, kun Aurinko oli todella vähäaktiivisessa tilassa. Jokaista pientäkin havaittavissa olevaa auringonpurkausta tullaan käyttämään tämän teorian todisteena. Planeetta X:n kuut ja pölypilvi oli tarkoitus selittää omia teitään kulkevien asteroidien avulla ja tätä selitystä on jo testattukin, kun on väitetty, että toisiinsa törmäilevät asteroidit synnyttävät pölypilviä. Tällä tavoin on tarkoitus selittää SOHO- ja Stereo-satelliittien välittämissä valokuvissa näkyvät Planeetta X:n kuut ja pölypilvet. Viittaamalla siihen, että Chilen maanjäristys muutti Maapallon pyörimisliikettä ja päivän pituutta, he yrittävät saada ihmiset uskomaan sen, että maanjäristykset voivat vaikuttaa Maapallon pyörimisliikkeeseen. Ilmastonmuutosta oli tarkoitus käyttää selittämään meriveden pinnan kohoaminen, joka oikeasti johtuu Maapallon ytimen lämpenemisestä, mutta ilmastonmuutos on jo alkanut osoittautua käyttökelvottomaksi selitykseksi. Mitään uutta selitystä ei kuitenkaan tulla uskomaan, sillä se, mitä todella tulee tapahtumaan, tulee yllättämään NASA:n ja vallanpitäjät täydellisesti!

...

NASA totesi äskettäin, että Chilen maanjäristys oli muuttanut hieman Maapallon napojen asentoa ja lyhentänyt vuorokauden pituutta hieman, tosin vain alle sekunnin. Yrittääkö NASA tällä tavoin valmistautua tilanteeseen, jolloin Maapallon pyörimisliike alkaa hidastua ja satelliittien toiminnassa alkaa esiintyä yhä enemmän häiriöitä? (Katso esim. http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/03/1069286)

Kyllä. Maanjäristykset ovat jo voimistuneet ja lisääntyneet kiistattomasti ja NASA toivoo, että kaikenlaisten outojen ilmiöiden voitaisiin selittää johtuvan maanjäristyksistä. He yrittävät kaikin keinoin siirtää tuonnemmaksi sitä päivää, jolloin heidän täytyy joko paeta omiin turvabunkkereihinsa piileskelemään tai teljetä ovet lujasti, jotta he eivät joutuisi kohtaamaan vimmastunutta ihmisjoukkoa. Heidän ainoa ajatuksensa on käyttää MITÄ TAHANSA tekosyytä, jonka avulla tuota päivää voidaan siirtää tuonnemmaksi.

...

Maanjäristyksiä on esiintynyt todella runsaasti. Voitteko kertoa, mistä ne johtuvat?

Kanavamme Nancy on pannut merkille ilmiön, jossa hän on arvellut olevan kyseessä joko Maapallon lisääntyneen vaappumisliikkeen tai lievän kallistumisen vasemmalle. Kyseessä on molempien ilmiöiden yhteisvaikutus, mutta juuri tuo lievä kallistuminen vasemmalle on herättänyt huomiota, sillä sen vaikutuksesta tähtikuviot ovat taivaalla selvästi eri paikassa kuin niiden pitäisi olla ja Aurinko on havaittavasti eri paikassa kuin sen pitäisi olla. Tämä ilmiö aiheutuu siitä, että Planeetta X:n magneettiselta pohjoisnavalta lähtevät magnetismihiukkaset kohdistavat yhä lisääntyvää painetta Maapallon magneettikenttään. Planeetta X lähestyy Maapalloa oikealta puolelta joten Maapallon pohjoisnapa kallistuu vasemmalle. Kyseessä EI KUITENKAAN OLE se Maapallon vasemmalle kallistuminen, jota me olemme kertoneet edeltävän erittäin voimakkaan vaappumisliikkeen. Tämä ei myöskään ole se voimakas vaappumisliike, joka tapahtuu ennen kuin Maapallo viimeisten napasiirtymää edeltävien viikkojen aikana kallistuu voimakkaasti vasemmalle, mistä aiheutuu kolmen päivän pimeys. Tämänhetkinen Maapallon lievä vasemmalle kallistuminen on tilapäinen sopeutumiskeino, joka saattaa päättyä äkilliseen keikahdukseen takaisin normaaliasentoon tai jopa lievään oikealle kallistumiseen. Tällaisia tilapäisiä sopeutumisia saattaa tapahtua, kun koko Maapallo vetäytyy voimakkaasti vasemmalle yrittäessään väistää Planeetta X:ää. Kaikki tämä liikehdintä aiheuttaa rasitusta Maapallon mannerlaatoille ja siksi ne LIIKKUVAT aiheuttaen maanjäristyksiä. Tämän ilmiön voimakkuus saattaa vaihdella ajoittain, mutta yleisesti ottaen se tulee lisääntymään ja tulee aivan varmasti jatkumaan.

...